Dodaj do ulubionych

kuchnia dla 2latki

23.10.11, 08:51
Witam. Corka jutro konczy 23 miesiace. Zastanawiam sie nad prezentem urodzinowym. Corka uwielbia bawic sie kuchnia dla dzieci w ikei. W domu tez wyciaga wszystkie garnki i ciagle gotuje.Ale ta kuchnia z ikei jest bardzo droga ok 600zlNa alegro jest kuchnia plastikowa za 80zl z wysylka ale one sa bardzo male a ja chcialabym zeby corce ta kuchnia posluzyla na dluzej. A wy jakie kuchnie kupowalyscie swoim corka?
Obserwuj wątek
    • dagmara-k Re: kuchnia dla 2latki 23.10.11, 11:18
      mamy taka:
      https://swiat-zabawek24.pl/media/products/4fd329518539231d0869735f1168786d/images/thumbnail/large_9bcf13d45bb853fe10e283b45a0fa9c0.jpg?updated_at=1310721872

to plastik, ale nie najgorszy. dosc stabilna, fajne elementy, nie lamia sie latwo - zlamala sie lyzka, ale celowo to bylo wykonanewink taka faza, moja 18m corka lamie wszystko co przypomina kredki, patyki itp.
      popatrz inne z tej firmy (mochtoys), nie sa drogie i jak na plastik calkiem w porzadku.
      • hinduska Re: kuchnia dla 2latki 24.10.11, 00:03
        my kupilismy naszemu 2 latkowi tą ikeowską, jest solidna to fakt, ale jest sporo tańszych i fajnych. myslę, że to dobry prezent, synek lubi gotować, czasami pozycza moje garnkismile
        • sylwia_il Re: kuchnia dla 2latki 25.10.11, 21:08
          My kupilismy w tym roku ,dostanie jako prezent pod choinkę kuchnię Smoby loft.Ona jest fajna, bo jest duża ,ale mozna ja po zabawie złozyc i jest mniej miejsca zajmuje w pokoju, a tym bardziej ze my nie mamy duzego pokoiku dla óreczki a juz zabawek ma ona sporo i coraz mniej miejsca w pokojusmile
          Taka kuchnię za 80zł to miała córeczka jak miała roczek (dostała w prezencie) i tak do 2,5 lat jej słuzyła,tzn.teraz tez sie nia bawi ,ale juz jest dla niej stanowczo za mała. Córeczka ma obecnie 3,5 lat.
          Link do kuchni Smoby Loft.
          aukcjewp.wp.pl/smoby-elekt-kuchnia-loft-reklama-tv-hello-kitty-i1863593788.html
          • zjawa1 Re: kuchnia dla 2latki 25.10.11, 23:50
            Moje dziecko, choc nie corka-syneksmile Bardzo lubi gotowacsmile Ma w swym posiadaniu wlasnie kuchenke z Ikei....
            To byl prezent, uwazam ze cena faktycznie ogromna!
            Bardzo fajne sa te z firmy Somby.
            Dziecko znajomej ma wlasnie z tej serii i uwazam, ze rewelacja!
            allegro.pl/smoby-24537-kuchnia-kuchenka-tefal-excellence-bon-i1874160069.html
            Choc przynaje, ze na te dodatki z Ikei dzieciaki lecasmile
            Tj. kosz warzyw czy owocow. To nie jest drogie i warto dokupic... sama sie tym bawiesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka