betty842
24.10.11, 11:35
Chciałam poszukać w wyszukiwarce czegoś na ten tamat ale mi jakiś error wyskakuje...
Tak wiec pytam:czy jeździk nadaje się jako prezent dla dziewczynki na roczek? W przypadku mojego synka jeździk sprawdził sie rewelacyjnie.Teraz ma 4 lata i nadal jeździk jest w użyciu,ale nie wiem jak to jest z dziewczynką....Czy w przypadku dziewczynki jeździk sie sprawdzi??? Jesli tak to jaki? Biorę pod uwagę taki:allegro.pl/little-tikes-jezdzik-rowerek-zyrafa-kurier-12-i1888970794.html
i taki:allegro.pl/jezdzik-dino-bezpieczny-najlepszy-odpychacz-i1871918563.html
(ten drugi ma mój synek i jesteśmy z niego zadowoleni).
Ten pierwszy ma córka kuzynki i nie była nim zainteresowana....Może przez brak "bajerów"? Bo ten drugi ma i mój synek na samym początku nie jeździł tylko bawił sie tymi dźwiękami i światłami.Tak wiec nie moge sie zdecydować....Ta żyrafka taka bardziej dziewczęca jest ale z koleji nie ma żadnych dodatków....
No chyba,ze polecicie jakiś inny prezent dla dziewczynki na roczek tak za ok 100zł. Zależy mi na czymś na dłużej a nie na chwilke. Moja bratowa jest z tych ludzi,którym na wszystko "szkoda pieniędzy" wiec wiem,ze jak damy kasę w prezencie to napewno małej nic nie kupi....No wiec postanowiłam,że damy małej prezent.Mąż sugerował lalę ale lala bedzie musiała długo poczekać aż mała bedzie się nią bawiła...Poza tym,mała jest łobuzicą,ciągle w ruchu,nie usiedzi w miejscu nawet 10sekund,mało co zainteresuje ją na dłużej.Tak wiec myslałam o czymś co pozwoli jej być w ruchu bo nie wiem czy jakieś zabawki edukacujne ją zaintersują....