agatunka 30.05.04, 22:31 to jest właśnie moje pytanie. Zupełnie nie wiem co kupić chrześnicy męża na prezent. Może coś podpowiecie. z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r345 Re: co na prezent dla 2 latki 30.05.04, 23:23 Wozek dla lalek-parasolke, klocki Mega bloks-te duze,pilke,plecaczek maly, cos fajnego do piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: co na prezent dla 2 latki 31.05.04, 09:58 Ciastolinę magnetofon z mikrofonem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakaji Re: co na prezent dla 2 latki 01.06.04, 22:38 Oj to był dla mnie "trudny" wiek mojej córeczki pod względem zabawek. Jedne zabawki wydawały się jeszcze zbyt zaawansowane, inne za proste. Chyba najlepiej spełniały się wszelkie zabawki imitujące sprzęty domowe: odkurzarz, żelazko, garnuszki itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: co na prezent dla 2 latki 07.06.04, 22:14 Moja marta uwielbia właśnie odkurzacz (różowy) i zestaw kuchenny (garnuszki, czajnik, dzbanek, kubeczki, talerzyki, sztućce). Dostała je właśnie na 2 urodziny. Ja osobiście lubie zabawki trochę na wyrost. A. Odpowiedz Link Zgłoś
aniade Re: co na prezent dla 2 latki 08.06.04, 09:55 Mam właśnie dwulatke i wszystkie wymienione przez dziewczyny potencjalne prezenty sa OK. Ja dodam może jeszcze łóżeczko składane z lalą ( moja mała właśnie takie dostała - z Simby - i jest zachwycona ). Jeżeli rodzice pozwalaja oglądać TV to polecam kasety z bajkami Weterynarz Fred. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
beaw27 Re: co na prezent dla 2 latki 17.06.04, 00:24 U nas największą frajdę sprawił namiot igloo, plastikowy konik bujany Little Tikes, tablica dwustronna( z jednej na literki i cyferki magnetyczne a z drugiej na kredę). Były też inne prezenty , ale frajda z nich już nie ta.. Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: co na prezent dla 2 latki 17.06.04, 13:35 jeśli nie jesteście uzależnieni od finansów lub możecie np. z kimś wspólnie kupić prezent to proponuje rower (odradzam plastikowe 3-y kołówki). Mój syn dostał na drugie urodzinki i jest po prostu zachwycony, jeśli tylko pozwala na to pogoda co dzień zaliczamy rowerowy spacerek. Mięśnie na nóżkach ma jak mały kulturysta hihihi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś