Dodaj do ulubionych

zebra-rodeo Fisher Price

16.02.12, 14:36
Czy ktoras z Was posiada ta zabawke?jak to sie sprawdza w praktyce?fajne?dzieciaki sie tym bawia?bo tak zastanawiam sie nad kupnem dla 15 msc dziewczynki.
Obserwuj wątek
    • eluzai Re: zebra-rodeo Fisher Price 16.02.12, 17:20
      mam smile syn dostał na roczek i....nie zainteresowany crying teraz ma 14 m-cy i czasem wsiada ale max na minute wink
    • jul-kaa Re: zebra-rodeo Fisher Price 16.02.12, 17:23
      Moim zdaniem bez sensu, największą frajdę skoczek daje dlatego, że można się na nim przemieszczać. Moje dziecko ma dmuchaną krowę Tootiny i ją uwielbia, codziennie na niej skacze.
      No i cena wink
    • semi-dolce Re: zebra-rodeo Fisher Price 16.02.12, 17:35
      Nie sprawdza się, miałam, kurzyła się tylko, więc oddałam do domu dziecka. Btw. krowę dmuchana do skakania też mamy, tez się tylko kurzy.
    • mummy83 Re: zebra-rodeo Fisher Price 16.02.12, 21:02
      dzieki za opinie,faktycznie taki gumowy zwierzak jst chyba lepszy a napewno zdecydowanie tanszy i wiecej opcji zabawy.dziekismile
      • jul-kaa Re: zebra-rodeo Fisher Price 16.02.12, 21:13
        To ja jeszcze może powiem, dlaczego się zdecydowałam na gumowego skoczka - mój syn próbował w taki sposób jeździć na różnych zabawkach, na dużych balonach itp. Stąd w sumie moja pewność, ze i na krowie będzie jeździł. Teraz na przejażdżki zabiera ulubioną maskotkę, sadza ją przed sobą i jeżdżą po domu smile
        • mala220 Re: zebra-rodeo Fisher Price 17.02.12, 12:21
          moj juz 2,5 roczny syn widzial taka zebre na sali zabaw w wieku ok 1,5 roku, i nie byl zainteresowany. nie jest zreszta do dzis, jak tam chodzimy. moze 2 razy sie zdarzyło, że się na niej bawil
    • celine26 Re: zebra-rodeo Fisher Price 17.02.12, 17:48
      A u mnie sie sprawdzilo chociaz hitem byl Jumperoo fisher Price.Przez kilka pierwszych tygodni podchodzila do zebry sporadycznie ale teraz to juz skacze kilkanascie razy dziennie.Sama wchodzi i wychodzi,bierze zabawki i skacze.Tez ma wlasnie 15 miesiecy.Tu w Anglii mozna juz kupic uzywana w dobrym stanie za 50 zl.wiec koszt maly,nie bylo mi 'szkoda'pieniedzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka