tola_i_tolek 19.03.12, 10:59 W tym roku nasza czterolatka zażyczyła sobie przyjęcia na placu zabaw- zaplanowaliśmy na 11 przed południem. Co robicie w takim przypadku z babciami i chrzestnymi- robicie drugą imprezę w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_amelii Re: Urodziny 19.03.12, 11:37 Tak zawsze robię drugą imprezę dla dorosłych(tylko dlatego,że stać mnie na to,gdyby nie było to nie wydawałabym kolejnych kilku stów na druga imprezę). Zapraszam najbliższą rodzinę i jest fajna impreza,ale to atrakcja glównie dla dorosłych(dzieci bawią sie na górze,no i prezenty,tort,ale to nie to samo co w sali zabaw z koleżankami,których nie zapraszam na imprezę domową).Myślę,że jeszcze 6 ur zrobię poza domem,ale już kolejne będa tylko domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia13 Re: Urodziny 19.03.12, 12:16 tak, robiłam dwie imprezy np. na 11 w figloraju a potem dziadkowie i chrzestni przychodzili do nas na obiad i torta w tym roku córka zażyczyła sobie imprezę domowa dla koleżanek (były w piątek) a w niedziele była rodzina na obiedzie i torcie Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Urodziny 19.03.12, 12:31 U nas dwie imprezy. Jedna rodzinna, druga z koleżankami, na tej z koleżankami w sali zabaw dzieci z rodziny są też oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
karol-cia15 Re: Urodziny 20.03.12, 10:01 ja jeszcze na razie mam jedną imprezę, mój synek skończył dopiero 3 latka, ale pewnie kolejne to będzie już podwójna impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Urodziny 19.03.12, 12:52 Do sali zabaw zapraszam oczywiście też dzieci z rodzinyNo i jeszcze do przedszkola słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś