19.03.12, 10:59
W tym roku nasza czterolatka zażyczyła sobie przyjęcia na placu zabaw- zaplanowaliśmy na 11 przed południem. Co robicie w takim przypadku z babciami i chrzestnymi- robicie drugą imprezę w domu?
Obserwuj wątek
    • mama_amelii Re: Urodziny 19.03.12, 11:37
      Tak zawsze robię drugą imprezę dla dorosłych(tylko dlatego,że stać mnie na to,gdyby nie było to nie wydawałabym kolejnych kilku stów na druga imprezę).
      Zapraszam najbliższą rodzinę i jest fajna impreza,ale to atrakcja glównie dla dorosłych(dzieci bawią sie na górze,no i prezenty,tort,ale to nie to samo co w sali zabaw z koleżankami,których nie zapraszam na imprezę domową).Myślę,że jeszcze 6 ur zrobię poza domem,ale już kolejne będa tylko domowe.
      • ewusia13 Re: Urodziny 19.03.12, 12:16
        tak, robiłam dwie imprezy
        np. na 11 w figloraju a potem dziadkowie i chrzestni przychodzili do nas na obiad i torta

w tym roku córka zażyczyła sobie imprezę domowa dla koleżanek (były w piątek) a w niedziele była rodzina na obiedzie i torcie
    • slonko1335 Re: Urodziny 19.03.12, 12:31
      U nas dwie imprezy. Jedna rodzinna, druga z koleżankami, na tej z koleżankami w sali zabaw dzieci z rodziny są też oczywiście.
      • karol-cia15 Re: Urodziny 20.03.12, 10:01
        ja jeszcze na razie mam jedną imprezę, mój synek skończył dopiero 3 latka, ale pewnie kolejne to będzie już podwójna impreza.
    • mama_amelii Re: Urodziny 19.03.12, 12:52
      Do sali zabaw zapraszam oczywiście też dzieci z rodzinysmileNo i jeszcze do przedszkola słodycze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka