aleksandra1357 26.12.12, 22:00 Hit: gra "skubane kurczaki" - genialna! Ćwiczy umysł, trzyma w napięciu całą rodzinę, przyjemna grafika, od 3 roku życia. Kit: gra "spadające małpki" - bardzo mnie rozczarowała, mimo że jest chwalona na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonakoniczyna Re: Prezentowe hity i kity 26.12.12, 22:09 forum.gazeta.pl/forum/w,583,141338340,141338340,Gwiazdkowe_hity_i_kity_2012.html Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1357 Re: Prezentowe hity i kity 26.12.12, 22:14 Ups, rzadko odwiedzam tamto forum, stąd moje zdublowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Prezentowe hity i kity 26.12.12, 23:00 hit- kuzyki, zestaw przyborow plastycznych i taki krecony swir do malowania farbami kit- lalka aurora reszta prezentow srednio Odpowiedz Link Zgłoś
edziakrys Re: Prezentowe hity i kity 26.12.12, 23:44 Hit: spadające małpki. Moj 3 latek zamówił u Mikołaja w listopadzie (reklama w tv) i jest zachwycony; Hit 2: gra Funny bunny Rewelka!!! Polecam Kit: gra Black Beard. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Prezentowe hity i kity 27.12.12, 08:28 jakos nie bylo kitow, corka wszystkim zachwycona, ale hitem kolejny zestaw ciastoliny i tak jest zawsze odkad umie chwytac dlonmi, wiec to nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Prezentowe hity i kity 27.12.12, 17:48 hity: i to do szyn eichhorn. bateria wytrzymuje duzo dluzej i ma pilota hit: kit: mlody po pol godziny olal kompletnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: Prezentowe hity i kity 28.12.12, 14:31 u nas hit to Lego Duplo weterynarz oraz film "Było sobie życie" Kitów jako takich nie było - ale były prezenty zdecydowanie na wyrost np. puzzle 500 elementów (chociaż przy okazji mamusia korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Prezentowe hity i kity 28.12.12, 16:35 Kit- Swinia, ktora po nacisnieciu racicy smieje sie do rozpuku z wlasnych pierdow. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Prezentowe hity i kity 28.12.12, 16:42 u nas jeszcze dzis dotarl hit - gra lotto dom: merlin.pl/Granna-Lotto-Dom-gra_Granna/browse/product/206,458477.html tak dla 2-3 latka fajne, kilka wersji gry, mozna sie bawic na rozne sposoby, choc opisane tylko 2. dobra jakosc - grube kartoniki. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenas9 Re: Prezentowe hity i kity 28.12.12, 20:12 a jak dla mnie spadające małpki bardzo fajna, dla całej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
polyanna3 Re: Prezentowe hity i kity 28.12.12, 20:38 hit to zestaw lego duplo ksieżniczka z karocą, ciastolina i mata wodna a kit to niestety kuchenka Smoby i lalka Natalia z pieskiem- o ile pieskiem córka wykazała jakieś znikome zainteresowane o tyle lalę olała zupełnie. Dlatego teraz wiem co mała dostanie na urodziny ktore bedzie obchodziła w lutym. Zbieram kaskę na lego duplo Dom rodzinny bo sama też uwielbiam takie zabawki. Na pewno w przypadku mojego dziecko bardziej sprawdzają sie zabawki twórcze, kreatywne a nie takie "kawa na ławę". Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Prezentowe hity i kity 28.12.12, 21:39 to pewnie zalezy od dziecka bo u nas natalia co spiewa i chodzi byla przez pewien czas nr 1. we dwie spiewaly i chodzily jak pingwiny Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Prezentowe hity i kity 28.12.12, 22:19 Córka 4.5 letnia. Hit: torebka w której były zaparkowany prezenty w brokatowe motylki Generalnie wszystko było ok. Natomiast bez rewelacji, ale moja córka jest specyficzna osóbka i najlepiej się bawi surowcami wtornymi: rolami papieru toaletowego, metkami od ubrań. Ja bardzo dobrze oceniam grę katamino : www.gryplanszowe.pl/index.php?d=szczegoly&tw=273 Bardzo fajny jest tez bindeez centrum zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
foxanka Re: Prezentowe hity i kity 29.12.12, 14:22 hit - rower- wsiadła i pojechała ( bez bocznych kółek) szczerze nie wierzyłam do końca, że dzieci po biegowych rowerkach nie potrzebują 4 kółek. hit- niestety pierwsza w życiu barbie hit - eye pet- dają czadu z tatusiem kitów nie było bo prezenty uzgadniane Odpowiedz Link Zgłoś
senait Re: Prezentowe hity i kity 30.12.12, 08:04 U nas wszystko było hitem przez 3 dni, od 27 -go wszystko jest kitem, już mu się znudziło... Odpowiedz Link Zgłoś