Dodaj do ulubionych

pytanie o rowerek dla 3 latki

16.05.13, 17:10
chce kupić malej rowerek, ale szczerze powiem nie wiem czy lepszy zwykly z dokręcanymi kołkami czy te biegowe( jak ja bylam dzieckiem nie bylo czegos takiego) podzielcie sie prosze opiniami,doświadczeniami...dziekuje
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: pytanie o rowerek dla 3 latki 16.05.13, 17:22
      mialam i jeden i drugi i polecam biegowy. Watkow bylo duzo na ten temat, poszukaj.
    • alpepe Re: pytanie o rowerek dla 3 latki 16.05.13, 17:44
      biegowy
    • hanka3450 Re: pytanie o rowerek dla 3 latki 16.05.13, 19:08
      Polecam biegówkę. Mój Synek dostał biegówkę na drugie urodziny i to był hit. Krótko po trzecich urodzinkach wsiadł na normalny rowerek, odepchnął się nóżką i pojechał. Nie przesadzam. Nauka zajęła Mu 10minut.
    • camel_3d Re: pytanie o rowerek dla 3 latki 16.05.13, 22:40
      polecam biegowy z dokrecanymi pedalami.

na przyklad taki:

https://www.fahrradkontor.de/assets/images/dbware/coolproduct_rennrad.jpg
      • kamire12 Re: pytanie o rowerek dla 3 latki 17.05.13, 11:39
        a gdzie kupić taki rower biegowy z dokręcanymi pedałami?
        • kamire12 Rowerek biegowy Jd Bug 17.05.13, 11:54
          znalazłam taki model
          Rowerek biegowy Jd Bug
          czy ktoś miał taki i ma jakieś doświadczenia?

https://otris.pl/ROWEREK%20Z%20PEDALAMI%20ZIELONY.jpg
          • mikams75 Re: Rowerek biegowy Jd Bug 17.05.13, 14:16
            rowerki jd bug sa super, miala moja corka inny model i byl swietny, ten coo pokazalas ma w naszej okolicy sporo dzieci i sa naprawde bdb.
            Ale nie bierz w ogole pod uwage tego mechanizmu z pedalami. Po pierwsze nie wiem dokladnie jak sie na tym jezdzi, obawiam sie ze ciezko sie pedaluje. Ja tez kupujac rowerek myslalam przyszlosciowo ale dobrze, ze pedalow nie kupilam od razu. Ten rowerek nie jest bardzo duzy, jak dziecko jest wieksze i mogloby pojechac pedalujac to przy najwyzszym ustawieniu siodelka ma juz zgiete kolana. Jakby do tego dolozyc pedaly, to robi sie juz zupelnie za maly ni dziecko by pedalujac mialo chyba kolana pod broda wink
            A moja corka jest sredniego wzrostu.

Takze rowerek polecam bardzo, lekki, poreczny, wygodny, corka zasuwala na nim po 7 km. Ale pedalow nie brac do tego.
            • mikams75 Re: Rowerek biegowy Jd Bug 17.05.13, 14:23
              aaa dodam, ze wiem, ze producent pisze, ze rowerek jest do 5 lat, ale to musi byc bardzo maly pieciolatek. Dla 3,5 latki byl przy maly, 4 latka to juz siedziala na tym mocno skurczona. Nie wiem jak mozna do tego jeszcze pedaly doczepic.
        • camel_3d Re: pytanie o rowerek dla 3 latki 17.05.13, 11:56

> a gdzie kupić taki rower biegowy z dokręcanymi pedałami?

nie wiem gdzie w pL mozna... w Niemczech glownei w internecie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka