o.l.a32 18.07.13, 12:41 Chcę kupić taką elektroniczną nianię wyposażoną dodatkowo w kamerę do monitoringu dziecka. Kilka modeli już znalazłam ale może wy coś będzie mogły polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swietl Re: kamera do monitoringu dziecka 18.07.13, 14:10 a po co ci kamera? taka zwykła niania - krótkofalówka, spokojnie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga052 Re: kamera do monitoringu dziecka 19.07.13, 15:59 o.l.a32 napisał(a): > Chcę kupić taką elektroniczną nianię wyposażoną dodatkowo w kamerę do monitorin > gu dziecka. Kilka modeli już znalazłam ale może wy coś będzie mogły polecić > ? My mamy taką www.spy-shop.pl/bezprzewodowa-kamera-dla-rodzicow-do-monitoringu-dziecka-goscam-8209ja-p-947.html jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: kamera do monitoringu dziecka 20.07.13, 01:34 Moja kamerka jest firmy Alecto (przynajmniej tak na niej pisze).Nic mi ta nazwa nie mowi, ale ja mam ja juz przeszlo 2 lata i jestem bardzo zadowolona. Taka kamerka jest duzo lepsza niz zwykla nianika elektroniczna. Nie tylko slychac co dziecko porabia, ale i mozna obserwowac czy czasem cichaczem nei probuje czegos zbroic. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: kamera do monitoringu dziecka 21.07.13, 20:40 my używamy od 2,5 roku Luvion grand elite z dwoma kamerkami. Dosyć droga ale warto było, tym bardziej że kolejne dziecko w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
vimi77 Re: kamera do monitoringu dziecka 21.07.13, 22:36 My mamy taką : allegro.pl/elektroniczna-niania-bezprzewodowa-hestia-h100-i3414253761.html. Trochę drogo ale warto było. Kupiliśmy, jak córka miała 6 m-cy i żałowałam że tak późno. Cały czas masz podgląd na dziecko, możesz na bieżąco kontrolować sytuację. Ja nie byłabym w stanie zaufać zwykłej niani, musiałam mieć dodatkową wizję. Teraz na wyjeździe próbowaliśmy nianię w komórce i dla mnie nie zdała egzaminu. Telefon dzwonił przy najmniejszym szmerze (ustawiliśmy taką czułość żeby mały długo nie płakał) ciągle musiałam biegać do pokoju sprawdzać co się dzieje a na kamerce lukasz i już wszystko wiesz. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś