Dodaj do ulubionych

Elektryczny aspirator do nosa-proszę o opinię

25.11.13, 23:43
Zastanawiam się nad kupnem aspiratora elektrycznego do usuwania kataru dzieciom. Ceny takich aspiratorów wahają się w granicach 100zł więc znacznie droższe niż popularna frida. Chciałabym poznać waszą opinię, jeśli ktoś stasował to proszę o podanie czy moc ssania kataru jest duża, czy jest w stanie dokładnie oczyścić nosek malucha.
Obserwuj wątek
    • andzia.12345 elektroniczny 25.11.13, 23:46
      oczywiście elektroniczny (nie elektryczny wink
      Czy nie uszkodzi śluzówki?
      firmy CLEANOZ EASY
    • tuya Re: Elektryczny aspirator do nosa-proszę o opinię 26.11.13, 10:00
      Miałam innej firmy, u mnie nie działał tak dobrze jak Katarek podłączany do odkurzacza.
      • ambrozja Re: Elektryczny aspirator do nosa-proszę o opinię 26.11.13, 10:41
        Kup Katarek, działa super i cena niższa.
    • paulinus2001 Re: Elektryczny aspirator do nosa-proszę o opinię 26.11.13, 15:30
      Ja mam katarek i też polecam. Fridę zabieram tylko na wyjazdy jak wiem że nie będzie dostępu do odkurzcza i wg mnie nigdy się nią tyle nie wyciągnie co katarkiem. Urządzenia o którym piszesz nie znam, ale użytkowanie wydaje się dość drogie. Jeśli wkłady trzeba wymieniać przynajmniej raz dziennie, a wiadomo że jak dziecko ma katar to czasem trwa i ze 2-3 tyg. Katarek umyjesz gorącą wodą i płynem, nie ma co przesadzać też z nadmierną higieną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka