Dodaj do ulubionych

Bohaterski strażnik miejski z Sosnowca potrzebu...

14.03.13, 13:24
Dobro do ludzi wraca....
Pomożemy...
Obserwuj wątek
    • netka6666 Re: Bohaterski strażnik miejski z Sosnowca potrze 14.03.13, 14:25
      Mam tą sama grupę krwi. Pewnie, że przybędę.
    • Gość: Katowiczanin Pozostało mi wsparcie duchowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 14:52
      Niestety jestem zbyt poważnie chory, aby wesprzeć Łukasza swoją krwią , ale wierzę, że będzie wielu zdrowych i chętnych ludzi. Trzymaj się Łukaszu. Niech twoje dziecko zdrowieje!!!
      • Gość: soulless critic Re: Pozostało mi wsparcie duchowe... IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 16:07
        @ Katowiczanin,
        twoja, ani moja krew się nie przyjmie, bo nie jesteśmy z sosnowca.
        • Gość: Paweł Re: Pozostało mi wsparcie duchowe... IP: 87.99.114.* 18.03.13, 13:49
          Zobaczymy czy będziesz taki zabawny jak ktoś z Twojej rodziny będzie potrzebował pomocy, śmiej się, śmiej i obrażaj, dobro do ludzi wraca, zło na szczęście też
      • Gość: Violetta oby więcej takich zjednoczeń IP: *.interkar.pl 19.03.13, 14:37
        Sama niedawno oddałam krew poraz pierwszy i na pewno nie ostatni!
        cieszy fakt,że są ludzie, którzy maja trochę empatii i zrozumienia dla innych!
        cieszy akcja na Śląsku , wspaniały wynik ,więc z takim wsparciem wyzdrowienie to tylko kwestia czasu, drogi Pani Strazniku! :)
    • chernakowski Bohaterski strażnik miejski z Sosnowca potrzebu... 14.03.13, 15:46
      Wiele zdrowia dla pańskiej córki, panie Łukaszu. Wszystko będzie dobrze, zobaczy pan.
    • 1czytelnik33 Bohaterski strażnik miejski z Sosnowca potrzebu... 20.03.13, 08:04
      witam.wiem ze to co napisze moze wyda sie troche dziwne ale bardzo bardzo polecam ksiazke do przeczytania pewnej jakiejs amerykanskiej autorki .w tej chwili juz nie pamietam nazwiska ale tytuł ksiazki to "wygrałam z rakiem".kobieta opisuje jak przezyła tylko dzieki diecie makrobiotycznej.naprawde to nic nie kosztuje(ksiazke mozna wypozyczyc w bibliotece)a bardzo wiele moze pomóc!zdrowka zycze i naprawde szczerze namawiam do lektury.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka