Dodaj do ulubionych

Problem z równowaga podczas chodzenia

06.03.19, 21:53
Witam. Mam 1,5 roczna córeczkę. Zaobserwowałam ostatnio ze od czasu do czasu traci równowagę i sie przwraca tak jakby była "pijana". Idziemy jutro do lekarza strasznie sie martwie bo niewiem o co chodzi. Czy miałyście tak też? jest to sporadyczne i pózniej normalnie chodzi prosto ale tak nagle jakby sie jej kreciło w głowie.
Obserwuj wątek
    • juuuu7 Re: Problem z równowaga podczas chodzenia 07.03.19, 08:19
      Tez by mnie to niepokoilo i na pewno poszlabym skonsultowac z lekarzem.
      A w jakich sytuacjach sie to dzieje? Moze wtedy gdy jest bardzo zmeczona? Kiedy zaczela chodzic?
      • gosia243 Re: Problem z równowaga podczas chodzenia 09.03.19, 10:26
        Zaczęła chodzić mając rok. Jesteśmy w szpitalu została nam tomografia magnetyczna mózgu. Bo resztę badań wyszło prawidłowo.
        • juuuu7 Re: Problem z równowaga podczas chodzenia 09.03.19, 11:03
          Trzymam kciuki zeby wszystko wyszlo dobrze!
        • rb_111222333 Re: Problem z równowaga podczas chodzenia 10.03.19, 19:57
          I jak, wszystko w porządku?
          • gosia243 Re: Problem z równowaga podczas chodzenia 22.03.19, 18:52
            Tak wszystko wyszło wporzadku. Nic nie wyszło w rezonansie ale i tak dostalysmy skierowanie do neurologa dziecięcego. Ale to tylko kontrolne. Możliwe że to przez lek Zyrtec skutek uboczny brany był na kaszel alergiczny
            • marta90 Re: Problem z równowaga podczas chodzenia 09.04.19, 22:20
              A ma jeszcze inne objawy ostatnio? Np. Lzawienie jednego oczka, wieksza nerwowość?
              • gosia243 Re: Problem z równowaga podczas chodzenia 19.05.19, 20:06
                Nie ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka