jakscuba 17.08.07, 13:57 Chciałbym choć na jeden dzień wyjechać w Bieszczady,poszukuję przyjaciółki na ten wyjazd. (jestem chory na ChAD)Może któraś z Was miała by na to ochotę.Wyjazd najlepiej jeszcze dziś z Żywca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: zakapior 17.08.07, 14:44 jesteś tylko chory - czy zarówno chory jak i bezczelny? Odpowiedz Link
jakscuba Re: zakapior 17.08.07, 15:26 Tak jestem chory ale czy to oznacza,że mam się zascyć w czterech ścianach nie mogę już mieć własnych pragnień?Czy to że chciałem zrobić sobie dwudniową wycieczkę to jest bezczelność?Zastanów się co piszesz!Jezeli aurelia nie miałaś zamiar jechać to po co w ogóle odpisujesz ja czekam na kogoś przyjemniejszego a zarazem zdecydowanego być może na nową przyjaźń i to nie jest anons towarzyski czy coś w tym stylu, to tyle Odpowiedz Link
planasana Re: zakapior 17.08.07, 18:08 A dlaczego poszukujesz akurat "przyjaciolki" ? (domyslam sie dlaczego) > być może na nową przyjaźń i to nie jest anons > towarzyski czy coś w tym stylu Twoj pierwszy wpis zabrzmial jak anons towarzyski wlasnie. Odpowiedz Link