dominika.b 29.01.05, 23:48 no wlasnie, Jan ma 10 mies. i do tej pory spal bez niczego, ale czasami mam wraznie, ze jest mu juz niewygodnie. Od kiedy zaczliscie klasc Wasze maluchy na poduszce? pozdr! Dominika i Jas 29 03 04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: od kiedy spanie na poduszce?? 30.01.05, 20:39 Ja zaczęłam chyba ok roku. Zauważyłam,że synek strasznie kręci się w nocy, także większość czasu spał na kołdrze lub na misiu, więc podłożyłam mu poduszkę. Ale poduszka jest bardzo chuda i płaska. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mama-zuzi Re: od kiedy spanie na poduszce?? 30.01.05, 21:05 Moja córeczka ma 19 miesięcy i sypia na poduszeczce od około 12 miesiąca. Muszę jednak dodać, że poduszka jest baaaaaaaardzo cienka i często kładę ją bez niczego, chociaż babcie od początku uważały, że ponoć na poduszce jest przytulniej. Ja jednak wolę prosty kręgosłup Poza tym sama śpię prawie na płasko, bo na małym jaśku. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_244 Re: od kiedy spanie na poduszce?? 30.01.05, 21:15 Hej mój synek ma 9 miesięcy i od początku nikt mi nie powiedział ze nie kładzie się podusi, ale jakoś instynktownie odłożyłam ja na bok i do tej pory nie używa pyzatym synuś w jednym miejscu nie śpi, bo zawsze znajduje go w innej pozycji przytula się do pieluszki albo do misia wyczytałam ze powiło jak najdłużej spać bez Jasia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu wyrodna matka :) 30.01.05, 21:22 moja mała ma 2,2 i nadal śpi bez poduszki - nie upomina sie więc nie ma bedzie miała dopiero za rok kiedy wyprowadzi sie z dzidziusiowego łóżeczka Odpowiedz Link Zgłoś
gosiola Re: Ja tez jestem wyrodną matką :) 31.01.05, 01:14 Po co poduszka!!!!!!!!!!??????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalola Re: od kiedy spanie na poduszce?? 31.01.05, 22:29 A moi chłopcy od początku spali na poduszce - zasypiali szybciej, bo było im cieplutko i mięciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: od kiedy spanie na poduszce?? 02.02.05, 08:49 Ja tez kładłam córeczki od samego poczatku na poduszeczce takiej płaskiej jak naleśnik Jakoś im nie zaszkodziło a napewno przyjemniej i przytulniej im się śpi Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: od kiedy spanie na poduszce?? 02.02.05, 09:56 Ja mam 29 lat i śpię bez poduszki. Mój małżonek również )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagnak Re: od kiedy spanie na poduszce?? 02.02.05, 20:04 moja ma 21 mies. i nadal bez poduchy i na zamierzam dać, chyba że bedzie chciała; ma taki kawałak kołderki w poszewce, do kompletu... mała śpi czesto na brzuchy i w rożnych pozach to było by niebezpieczne jeśli Twój synek śpi w tyklo na wznak to możesz płaską mu zapodać ja widzisz, że coś nie tak... na poczatku radzę uważać, tak dla pewności... Odpowiedz Link Zgłoś
dominika.b Re: od kiedy spanie na poduszce?? 02.02.05, 20:17 dzieki wielkie za porady poki co nie wprowadzam poduchy, bo Jasiek rzeczywiscie polubil ostatnio spanie na brzuchu. Przekrecilam materac na "mieksza" strone z kasza gryczana Zobaczymy, co Inzynier na to powie pozdr Dominika i Jas Odpowiedz Link Zgłoś
lenadm materac 22.02.05, 13:30 cześć cieszę się,że ktoś ma taki materac jak my,ale mam pytanie kiedy go odwrócić na gryczaną stronę?cały czas mam dylemat .pozdrawiam mama Dominika z Kacperkiem Odpowiedz Link Zgłoś