Dodaj do ulubionych

Jaką herbatkę piją Wasze dzieci?

21.02.05, 13:15
Mój synek pije granulki Hippa, ostatnio malina z dziką różą, ale jakoś ostatnio przestały mi się podobać te herbatki, a do zwykłej wody trudno go przekonać. Może coś doradzicie? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • gagunia Re: Jaką herbatkę piją Wasze dzieci? 21.02.05, 13:22
      Kacper pije zwykla herbate, miete, owocowe (malinowe, poziomkowe, wieloowocowe)
      wode tez bardzo chetnie - latem (mial wtedy rok) kupowalam mu zawsze wode w
      malej butelce 0,25-0,3l ze sporowa zatyczka- dziubkiem i bardzo polubil wode. za
      granulkami nigdy nie przepadal. poza tym podae mu soki - tymbark, pysio albo
      zwykly syrop z woda.
    • mamatysi1 Re: Jaką herbatkę piją Wasze dzieci? 21.02.05, 15:48
      Moja mała bardzo długo piła tylko herbatę z kopru. Niczego innego nie chciała.
      Dopiero jak skończyła roczek zaczęły jej smakować soczki i inne herbaty.
    • flurcia Re: Jaką herbatkę piją Wasze dzieci? 21.02.05, 16:10
      Ola pije zwykła przegotowana wode. Czasami melisę, miętę, owocowe herbatki Biofixu, żadko soki, bo za nimi nie przepada.
    • malgra Re: Jaką herbatkę piją Wasze dzieci? 21.02.05, 17:02
      ostatnio Hippa na przeziębienie, choć nie jest wcale przeziębiona.
      Bardzo ją lubi, podobnie jak wszelkie soczki nie zawierające w sobie gruszki.
    • mama_zuzi1 Re: Jaką herbatkę piją Wasze dzieci? 21.02.05, 20:03
      Witam!
      Ostrzegam przed herbatką BoboVita z melisą (uspokajająca)!! Po niej moja 4
      miesięczna córeczka staje sie strasznie ospała, śpi prawie cały dzień, nie ma
      ochoty na zabawę i w ogóle jest otempiała! A normalnie to żywe, pełne wigoru i
      zapału do brykania dziecko. Ta herbatka nie powinna uważam tak silnie działać.

Pozdrawiam

Dominika i Zuzia
      • sms9 Re: do mama_zuzi1 23.02.05, 12:39
        Ja do mama_zuzi1.
        Bardzo chcialam podziekowac Ci za rade.
        Ja mojemu 14 miesiecznemu synkowi podawalam herbatke z hippa melisa z jablkiem.
        Wypil jej poltora opakowania,ciagle chodzil zaspany i sie przewracal i dopiero
        jak przeczytalam Twoj post to sie wkoncu kapnelam dlaczego (ale ze mnie matka).
        Odstawilam mu ja calkowicie i jest ogromna poprawa. ufffff bo juz sie
        zamartwialam. A z drugiej strony to sie niezle wkurzylam, one naprawde bardzo
        silnie dzialaja. Emamy podczymuje apel mama_zuzi1. UWAZAJCIE NA NIE!!!!!!!!!
        Czy oni powinni robic takie herbatki? I dla jakich dzieci one sa najlepsze?
        Pozdrawiam
    • triss_merigold6 Re: Jaką herbatkę piją Wasze dzieci? 21.02.05, 21:29
      Na razie Hippa koperkową i ułatwiającą trawienie. Dziś dostał soczek jabłkowy
      Bobofruta. 3 miesięczniak.
    • antonina_74 Re: Jaką herbatkę piją Wasze dzieci? 22.02.05, 00:25
      Hipp, Impress, Kruger... jaka jest akurat w promocji w sklepie smile najchętniej
      ta z anyżkiem.
      • basia027 Re: Jaką herbatkę piją Wasze dzieci? 22.02.05, 08:45
        herbatke hipp owocowa lub ziołowa!
    • aluc Re: Jaką herbatkę piją Wasze dzieci? 23.02.05, 12:41
      w ogóle nie pije i nigdy nie pił herbatek
      pije kefir, soki, wodę
    • hanka4 Re: Jaką herbatkę piją Wasze dzieci? 23.02.05, 22:41
      Hipp ułatwiajacą trawienie, Bobovita jabłko z melisą, wcale nie jest po niej
      otępiała, wręcz przeciwniesmile Pije też czystą wodę mineralną przegotowaną i do
      tego chcę ją przyzwyczajać, bo to najzdrowsze, a te herbatki wszystkie są
      przesłodzone, tak jak kaszki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka