mglura 20.05.05, 09:47 czy ktoś ma dośiadczenia z tą kliniką a szczególnie chodzi mi o ortopedów. dziekuję za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka Re: klinika LUXMED 20.05.05, 13:19 My należymy do LUXMEDu w Warszawie na Racławickiej. Z tego co się orientuje to przyjmują dwie panie- ortopedzi. Jedna z nich moze sprawia wrażenie troszkę "nawiedzonej", ale jest miła i fachowa.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jusiagra Re: klinika LUXMED 20.05.05, 16:04 Mamy mające dzieci od noworodków po czterolatki mogą w najbliższy weekend (21- 22 maja 2005) wziąć nieodpłatnie udział w akcji 'Mamo, to ja - Pamiętaj o moim zdrowiu'. Dzięki akcji mamy najmłodszych dzieci będą mogły bez ponoszenia kosztów spotkać się z lekarzem specjalistą. Przyjmować będą pediatrzy, alergolodzy, ortopedzi, neurolodzy i dietetycy. Dodatkowo obecne w klinikach pielęgniarki zważą i zmierzą dziecko. Mamy chcące spotkać się z lekarzami muszą wcześniej umówić się na wizytę do jednego z powyżej wymienionych specjalistów za pośrednictwem naszej całodobowej infolinii (0 801 80 08 08). Lekarze będą przyjmować w sobotę i niedzielę od 10.00 do 19.00 w klinikach LUX MED w Warszawie (tylko przy ulicy Szernera!), w Gdańsku, Łodzi, Poznaniu i Wrocławiu Informacja przekopiowana ze strony www.luxmed.pl Pozdrawiam Wady i choroby ukl.moczowego www.wadyukladumoczowego.poo.pl/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: klinika LUXMED 20.05.05, 18:47 ja tez korzystam z Racławickiej i zgadzam się z przedmówczynia Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: klinika LUXMED 20.05.05, 18:49 Chciałam sie dopisac pod pszczółką, ale cos mi nie wytszło Odpowiedz Link Zgłoś