truskawa8 02.06.05, 12:25 Poradżcie jakis fajny prezent na chrzciny dla chłopca od matki chrzestnej. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dz_joanna Re: prezent na chrzciny 02.06.05, 12:48 Mój synek na chrzciny (miał wtedy niecały rok)dostał jeździk Chicco i składany garaż dla samochodzików Wader. Obydwa prezenty trafione i w częstym użyciu. Ale sprawa zależy od tradycji w danej rodzinie. Wydaje mi się, że dobrym prezentem jest też biblia dla dzieci. Do srebrnych łyżeczek i grzechotek nie mam przekonania. Niedługo sama będę mamą chrzestną i mam zamiar wybrać złoty środek: Biblia + zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Podaję linka do propozycji prezentów 02.06.05, 20:31 Jak w temacie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=21700710&a=21703851 Pozdrawia, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: prezent na chrzciny-pamiątka 03.06.05, 10:26 ........ my kupiliśmy właśnie srebrną łyżeczkę........... .... prezent na Chrzciny to prezent na całe życie i powinna to być pamiątka..... pożyteczne rzeczy (jeździk, krzesełko, hustawka) czy zabawki można kupić na inne okazje, których w całym roku jest dość sporo (Święta, Mikołaj, Dzień Dziecka itp.) a Chrzciny są tylko raz...... .... a w razie wielkich wątpliwości podpytaj rodziców dziecka..... może oni akurat będą chcieli coś z pożytecznych rzeczy czy zabawek....... wszystko zależy od gustu i sposobu przeżywania tego ważnego wydarzenia..... .... u nas akurat dwukrotnie sprawdziła się ta łyżeczka: www.allegro.pl/show_item.php?item=53000821 ... pozdrawiamy.... Odpowiedz Link Zgłoś