Dodaj do ulubionych

FOTOGRA - czli zabawmy się trochę

08.12.05, 15:43
Oto zasady:
Pokazujemy link do zdjęcia o które prosi osoba z posta wyżej.
A nastepnie sami prosimy o jakieś.
Uwaga wszystkie posty nie na temat popsują zabawę..

No to zaczynając - proszę o kawę (bo strasznie mi się chce)
Obserwuj wątek
    • kaliaa Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 16:02
      kostecki21.w.interia.pl/kawa.jpg
      chcialabym zobaczyc statek, najlepiej mojego meza (bo bardzo za nim tesknie i
      w takie dni jak plucha za oknem smutno mi ) z kontenerami, ale w zasadzie moze
      byc jakikolwiek smile
      • smeagoul Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 16:07
        upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/39/Stefan_Batory.jpg
        nie znalazłam z konteneramismile
        Ania
    • smeagoul Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 16:08
      a ja poproszę chomikasmile bo bardzo lubie te zwierzaczkismile
      • sylvia_w Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 16:16
        www.chomik.eu.org/pokaz.php?obraz=38
        No to moja kolej... smile
        Ja poproszę zdjęcie jamniczka smile uwielbiam tą rasę psów smile
        Pozdrawiamy smile
    • merida Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 16:22
      jamnik.infofirma.pl/

A ja już nie mogę sie doczekać szusów narciarskich w wysokich górach

Gosia (Adaś ma już3,5 miesiąca)
      • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 16:48
        www.europetravel.com.pl/images/upload/narty.jpg
        a ja poproszę o coś słodkiego do tej mojej wcześniejszej kawy
        • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 16:52

www.liderskg.com.pl/cont.php
          a ja poproszę o coś o wakacjach
          • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:01
            inna to forma wakacji big_grin
            www.gifland.friko.pl/szdjecia/4.jpg
            mam nadzieję ze zaliczone hi hi hi

no i oczywiście proszę o żyrafę. Nie jestem sadystą ale może jakby była płonąca
            to byłoby git. Ale normalną też zaliczę
            • beata771 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:06
              www.pupile.com/pup/pup_image.asp?imgID=57657 nie jest olonaca ale za to
              slodziutka bo malutkawink...a ja mam ochote na truskawy!Njlepiej z bita smietanawink
              • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:10
                słodziutka faktycznie aż by się chciało przytulić.

a to truskawki www.gifland.friko.pl/szdjecia/4.jpg
                lub ajk kto woli z bitą śietaną i jagodami
                halszka85.blox.pl/resource/truskawki.jpg
                po prostu pychotka

aha no i pamiętaj że niektórzy twierdzą ze truskawki mogą uczulić nasze maleństwa

A ja proszę o jakiegoś harleya (motor oczywiście)
                • kaliaa Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:18
                  to od nas harleya razem z zawrtoscia smile
                  www.jacquelinehuisman.nl/nikai%20harley.jpg
                  a ja poprosze o jakies towarzystwo do karmi ktore mam przed soba i ktore
                  zaraz bede popijac smile
                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:41
                    czyje towarzystwo wolisz?
                    www.heweliuszfestiwal.pl/images/reklama-piwo.jpg
                    piwo-ua.narod.ru/alf1.jpg
                    bi.gazeta.pl/im/9/2394/z2394299G.jpg
                    ja moje obale dopiero wieczorem.

i poproszę gołąbki (interpretacja dowolna)
                    • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:45

www.kulinaria.pl/artykuly.asp?id=82
                      mogą być, aja sobie życzę pocałunek wink
                      • smeagoul pocałunek 08.12.05, 17:48
                        www.romantyk.gsi.pl/pocalunek2.jpg
                      • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:49
                        pocałunek
                        http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://i.wp.pl/a/f/viva/0505/02_05_cuda_txtpapugi.jpg&imgrefurl=http://viva.wp.pl/kat,24195,wid,7236544,wiadomosc.html&h=354&w=250&sz=23&tbnid=PbXmxaXAI8oJ:&tbnh=117&tbnw=82&hl=pl&start=153&prev=/images%3Fq%3Dpoca%25C5%2582unek%26start%3D140%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl-PL:official%26sa%3DN

i poproszę
                        gwiazdkę z nieba
                    • smeagoul Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:47
                      www.kulinaria.pl/artykuly.asp?id=82
                      lub takie:
                      www.golebierasowe.com/hodowcygolebi%20galeria/spychala/z.jpg
                      a ja poproszę ślicznego bajbuskasmile
                      • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:52
                        cała masa zdjęć slicznego bajbuska
                        www.miodzio.bobasy.pl
                        • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:52
                          no i poprosze o gwiazdke z nieba
                          • smeagoul Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:56
                            www.astronet.pl/redir.cgi?g&6717
                            a ja poprosze o lody!smile
                          • beata771 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:58
                            www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=64142# a ja porosze o
                            konka...uwielbiam te zwierzetasmile
                            • beata771 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 17:59
                              to znaczy KONIKA...wink
                              • agnieszkaela Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 18:49
                                www.rnw.nl/sinterklaas/html/images/Sint_op_paard.gif
                                konik z dodatkiem Mikolaja, po holendersku, a ja poprosze zdjecie jakiegos
                                Filipa!
                                • sasza71 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 18:59
                                  proszę bardzo,jeden z głównych bohaterow mojej ulubionej wieczorynki...
                                  www.filmweb.pl/FilmPhoto?id=103881&photo.id=20391#photo
                                  a ja chciałabym prosic o czyjs usmiech...
                                  • kaliaa Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 19:13
                                    oto i uśmiech

www.ewa.bicom.pl/darzyciapoezja/images/zzz217.jpeg
                                    a ja poprosze o tęcze
                                    • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 20:40
                                      www.gimdywity.neostrada.pl/przedmioty/fizyka/tecza3m.jpg
                                      to ja motylka...
                                      • agnieszkaela Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 20:52
                                        www-geschenkideen.de/anne-geddes/anna-geddes_baby_butterfly.gif
                                        Sliczny prawda? to ja poprosze Krolewne Sniezke...
                                        • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 20:58
                                          www.ksiegarnia.ksiazki.pl/images/okladki/83-237-9483-9.jpg
                                          ja poproszę o osę
                                          • alciafedo Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 21:33
                                            proszę
                                            opoki.com/alpy/ ibk/images/osa.jpg

a ja poproszę kotka
                                            • alciafedo Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 21:34
                                              opoki.com/alpy/ibk/images/osa.jpg
                                              teraz powinno byc dobrze

nadal prosze kotka
                                              • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 21:54
                                                img125.exs.cx/img125/3724/kotek-na-szybie.jpg
                                                proszę o lampkę szampana z truskawką
                                                • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 08.12.05, 22:59
                                                  gothii.w.interia.pl/truskawki.jpeg
                                                  fajne wyzwanie. ja poproszę japonkę w weneckiej masce wink
                                                  • agnieszkaela Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 09:47
                                                    www1.harenet.ne.jp/~shiraki/gazou1/venice.jpg
                                                    Latwo nie bylo... ale sa dwie japonki z maskami.

a ja poprosze aktualne zdjecie Zielonej Gory, bo sie za moim miastem
                                                    stesknilam...
                                                  • nie_zapominajka1 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 10:06
                                                    Podobno nowośćsmile))
                                                    www.zielonagora.pl/UMZG/?id=600243
                                                    A ja poproszę Tygryska
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 10:24

jesteście niesamowite!

www-users.mat.uni.torun.pl/~danka/tygrys/tiger_10.jpg
                                                    to tygrys

a ja poproszę alpejską przełęcz wink
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 12:27
                                                    uff może być?
                                                    www.motorbike-tours.ch/alpen/pict0039.jpg
                                                    ja poproszę zdjęcie jakiegoś gola piłkarskiego
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 12:42
                                                    Oto gol:
                                                    www.osofadajulie.blogger.com.br/gol.gif
                                                    a ja poproszę rudego Cocker Spaniela
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 12:53
                                                    oto on:
                                                    www.achetudoeregiao.com.br/ANIMAIS/gif_animal/cocker_spaniel.jpg
                                                    ja poproszę choinkę z białymi i niebieskimi bombeczkami
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 16:48
                                                    Oj chyba szybciej by było jakbym sama ubrała taką choinkę.
                                                    www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/396997/2/Christmas_Tree.jpg
                                                    To teraz poproszę o zdjęcie różowego misia smile
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 17:00
                                                    znajomość jezyków obcych jak najbardziej przydatna
                                                    oto pink bear: www.prohampers.co.za/images/products/lrg/hampers-1-022.jpg

prosze o białą myszke z czerwonymi oczkami
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 17:03

myszka:

blogsimages.skynet.be/images/000/058/387_Real-7-sm.jpg
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 17:02
                                                    brawo, niesamowite:
                                                    miś:
                                                    www.y-me.org/illinois/sources/2005%20Y-ME%20Teddy%20Bear.JPG
                                                    to w takim razie teraz: osnieżone szczyty gór
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 17:03
                                                    prosze szczyty
                                                    www.tapetki.uq.pl/gory/gory.jpg
                                                    i ponownie (bo sie 2 misie nalozyly) biala myzke z czerwonymi oczkami
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 17:05
                                                    mam nadzieję, że widać oczka:
                                                    blogsimages.skynet.be/images/000/058/387_Real-7-sm.jpg
                                                    to teraz: hipopotam!
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 17:05
                                                    myszka jest [za szybko dzialamy - superwomenki] to prosze o bukiet gerberów
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 17:06
                                                    hipcio
                                                    www.imanhakikatleri.com/guzellikler/images/hipopotam.jpg
                                                    i prosze o kobre
                                                  • kaliaa Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 17:14
                                                    oto i ona :
                                                    www.kinder-tierlexikon.de/k/kobra.jpg
                                                    a ja poprosze o zdjecie jakiejs uroczej parki małych dzieci
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 17:49
                                                    może coś takiego:
                                                    images-eu.amazon.com/images/P/B00006YYLG.03.LZZZZZZZ.jpg
                                                    to teraz para mikołajów!
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 18:01
                                                    mogą być hihihi
                                                    www.dafresh.com/Usmiech/Grafika/img710.jpg
                                                    to ja poproszę parę bamboszy
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 18:04
                                                    hihi ale mikołaje!
                                                    bambosze:
                                                    www.karo.waw.pl/runo_welniane/bambosze_babuni_m.jpg
                                                    a dla mnie stado bocianów!
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 18:18
                                                    eko.org.pl/bocian/bociania-laka/bociany-na-lace.jpg
                                                    oto i bociany
                                                    i prosze o galopujacego białego konia
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 18:45
                                                    to koń:
                                                    www.eborg3.com/Graphics/Bible/66-Revelation/Rev06/White%20Horse3.jpg
                                                    a dla mnie: policant w munurze i w czapce
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 18:47
                                                    www.konarski.mielec.pl/diversity/grafa/zawody/policjant2.jpg
                                                    to policjant

a mi marza sie wyspy dziewicze
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 19:03
                                                    oto one:
                                                    virgin-island-national-park.visit-the-virgin-islands.com/virgin-islands-national-park.jpg

a mnie się marzy wycieczka do chin i wielki mur...
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 19:20
                                                    witamy w Chinach: www.geografia.greatnow.com/mur.jpg
                                                    a nam się marzy aquapark latem
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 19:23
                                                    ale numer - mur się nie otwiera.
                                                    to może ten:
                                                    pl.chinabroadcast.cn/mmsource/images/2005/04/19/mur05041902.jpg
                                                    a my nadal prosimy o aquapark
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 19:26
                                                    zaliczone, oto woda:
                                                    get.info.bg/visit/images/aquapark.jpg
                                                    a teraz listonosz Pat!
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 19:38
                                                    proszę, o to Pat:
                                                    www.zigzap.tv/img/minimini/konkursy/20050902_listonosz-pat/ListonoszPat01.jpg
                                                    a ja poproszę o granat z zawleczką
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 19:51
                                                    oto on:
                                                    www.tpfprzemysl.w.kki.pl/twierdzaprzem/granaty/deeierm2.jpg
                                                    a dla mnie: widok naszej planety z kosmosu
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 19:56
                                                    oto Ziemia:
                                                    www.wiw.pl/astronomia/grafika/0605-earth.jpg
                                                    to teraz bukiet niebieskich róż
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 19:59
                                                    jest:
                                                    order.hugeflowerdelivery.com/images/products/roses/1025large.jpg
                                                    a dla mnie: pole słoneczników
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 20:06
                                                    jest:
                                                    www.debraleeart.com/sunflowers%20copy.jpg
                                                    to teraz miś z balonikiem w łapce
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 20:18

jest!!!
                                                    www.grafikinsel.de/selbstgemacht/sb-baerchen.gif
                                                    może być??
                                                    jeśli tak: dla mnie brunetka z papierosem wink
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 21:10
                                                    www.wizaz.pl/images/basia/papierosy/girlsmoke.jpg
                                                    troche kiepsko widać ze to brunetka ale mam nadzieję ze zaliczone

a ja poproszę soczystą kiść winogrona
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 21:24
                                                    w kazdym kolorze:
                                                    www.usfoods-hongkong.net/images/grapes.jpg
                                                    a dla mnie kosz pomarańczy
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 21:42
                                                    to są pomarańcze hiszpańskie, i dowolna interpretacja kosza
                                                    www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/138/13818.jpg
                                                    ale się naszukałam

teraz wasza kolej szukania - proszę o świnkę w butach.

a swoją droga tin_t zauważyłaś prawie tyko my sie bawimy?
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 21:46

pomarańcze jak najbardziej!
                                                    a świnka jak?
                                                    bociek.za.pl/humor_pliki/swinia.jpg
                                                    miodzio, właśnie widzę, co ja zrobię, że mi się ta zabawa podoba! no dalej
                                                    dziewczyny!
                                                    dla świnki kolega-piesek w sweterku
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 21:57
                                                    www.mypethaven.com/beach-comber-jacket.jpg
                                                    jest i kolega. chcę teraz śliczne kalie
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:05
                                                    kalie lempickiej
                                                    zbigniew.romanski.w.interia.pl/Kalie_w_wazonie.jpg
                                                    a dla mnie kolorowy jarmark
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:12
                                                    www.lkanc.forweb.pl/0918/targ.jpg
                                                    a idąc dalej piosenką rodowiczki poproszę blaszany zegarek
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:13

te miały być:
                                                    www.artland.co.uk/LempickaLesArums1941KD632.jpg
                                                    ale podtrzymuję dalej kolorowy jarmark
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:30
                                                    pierzaste koguciki
                                                    altacarya.com/podglad_pliki/kogut-02a.jpg
                                                    www.kaminski.oferuje.pl/Strona%20foto/foto/102kogut.jpg
                                                    i jak to dalej było? baloników na druciku - no więc poprosze
                                                  • kaliaa Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 19:39
                                                    oto i listonosz:
                                                    www.creativo.pl/img/d_listonosz.jpg
                                                    tin to zdjecie ta parka dzici SLICZNE smile
                                                  • tin_t c.d. tutaj Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:25
                                                    oto jeden blaszany:
                                                    image01.otto.de/pool/OttoDe/de_DE/images/formata/465420.jpg
                                                    i ten wydaje się blaszany:
                                                    www.bettyswinkel.nl/s_1128.jpg
                                                    no i ten, ale trudno to ocenić ze zdjęcia:
                                                    www.bettyswinkel.nl/s_1128.jpg
                                                    jeśli zaliczone, to za ciosem: pierzaste koguciki
                                                  • tin_t c.d. tutaj Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:26

znaczy tutaj:
                                                    www.epoka.pl/05-STYLOWE%20ZEGARY-Roger%20Lascelles/03-Angielskie/01-PUB_ANE.jpg
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:34
                                                    pierzaste koguciki
                                                    altacarya.com/podglad_pliki/kogut-02a.jpg
                                                    www.kaminski.oferuje.pl/Strona%20foto/foto/102kogut.jpg
                                                    i jak to dalej było? baloników na druciku - no więc poprosze
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:41
                                                    obejrzałam wszystkie balony świata:

na sznurku: www.teatrlalek.art.pl/foto/balony.jpg
                                                    na patyku: www.lionking.org/~timwi/n_true/Buchmesse%2005f.jpg

a tu na pewno są na druciku:
                                                    www.theorientalcaravan.com/images/Lanzhou%20Postcard/Red%20Ballons%20copy.JPG
                                                    i na pewno tu:
                                                    media.de.indymedia.org/images/2003/09/61697.jpg
                                                    no i?
                                                    może motyle drewniane??wink
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:52
                                                    www.folds.net/menagerie/butterfly.jpg
                                                    jak zwykle wolne tłumaczenie, papier przecież jest z drewna hihi
                                                    musze kończyć na dziś (meżu domaga się kompa) jutro poszukam prawdziwego drewnianego
                                                    a może cukrowa wata?
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:54

na noc cukrowa wata: rynkowy.pl/ogloszenia/image/326.jpg
                                                    a na rano: z piernika chata!
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 09.12.05, 22:58
                                                    oto chatka:
                                                    www.cukierniakarpicko.pl/co_now2.jpg
                                                    mniam mniam
                                                    a kontynuując kulinarny temat poproszę o gofra z bitą śmietaną i owocami
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 10.12.05, 09:46

oj, jadłam takie pyszne tydzień temu:
                                                    www.kulinaria.pl/foto/ocd-053.jpg
                                                    wracam do gry wieczorem! dla mnie teraz: czarno-białe zdjęcie roweru opartego o
                                                    ścianę domu! powodzenia!
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 10.12.05, 15:26
                                                    znalazłam nawet 3 rowerki:
                                                    www.tato.art.pl/Pocztowki/Rower.jpg
                                                    i1.trekearth.com/photos/14520/rower.jpg
                                                    photography.christopherleary.com/iceland/bicycle.jpg
                                                    a ja tym razem poproszę o akwarium z dużym sumem
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 10.12.05, 21:28
                                                    oto i sum
                                                    http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://weskalinowski.com/200407W/thumbnails/dsc01093.jpg&imgrefurl=http://weskalinowski.com/200407W/&h=94&w=122&sz=6&tbnid=HZmoW09lG3UJ:&tbnh=64&tbnw=84&hl=pl&start=1&prev=/images%3Fq%3Dsum%2Bw%2Bakwarium%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl-PL:official%26sa%3DG

a ja poproszę o kotka w akwarium
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 10.12.05, 21:30
                                                    przepraszam nie wyszło
                                                    weskalinowski.com/200407W/thumbnails/dsc01093.jpg
                                                    no więc prosze o kotka w akwarium
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 11.12.05, 09:27
                                                    kotek w akwarium hihi:
                                                    www.domekmakota.friko.pl/zabawne_800x600/images/kotek_w_akwarium.jpg
                                                    a ja proszę o
                                                    dzidziusia ssącego nóżkę : hihi
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 11.12.05, 17:34
                                                    no musiałam pokombinować, ale jest:
                                                    olinek.blox.pl/resource/images.jpg
                                                    teraz poproszę o dwie sikorki siedzące na drzewnie
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 11.12.05, 18:45
                                                    sikorki na płocie:
                                                    eduseek.interklasa.pl/pictures/artykuly/a_4141/sikorka_modra_m.jpg
                                                    podczas posiłku:
                                                    onephoto.net/uploads/mietnow/1109801875_gal_2005_02_27_str_sikorki.jpg
                                                    onephoto.pl/uploads/tengu/1100088638_gal_3sikorki.jpg
                                                    na dłoni:
                                                    foto.pap.com.pl/prev_galerie/3760/gal_3760_0001.jpg
                                                    i na gałązce
                                                    www.erma.net.pl/haft/a45d.jpgok?
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 11.12.05, 18:50
                                                    tzn tutaj:
                                                    www.erma.net.pl/haft/a45d.jpgzaliczone?
                                                    to teraz blondynka o czerwonych ustach, bedzie latwo, co?
                                                  • agaoswiecim Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 11.12.05, 22:11
                                                    podaję link do blondynki
                                                    fotomodelki.foto-ranking.pl/pliki/436e21c18dcab2.jpg
                                                    a ja proszę o Mikołaja w samochodzie sportowymsmile
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 11.12.05, 23:33
                                                    Santa Clause is coming....
                                                    na rowerze
                                                    www.tribuneindia.com/2004/20041116/wd3.jpg
                                                    na motorze
                                                    photos.innersource.com/media/4429/l
                                                    i wreszcie w samochodzie hihi
                                                    www.creativechocolatesofvt.com/images/Santa_Car.jpg
                                                  • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 11.12.05, 23:36
                                                    Gapa ze mnie.
                                                    Poprawiam się.
                                                    Poproszę o zdjęcie Mikołaja w spódniczce smile
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 09:07

o taki się znalazł:
                                                    www.clipartonline.pl/baza/okazja/boze/grafikad/boz003.gif
                                                    to może teraz świety mikołaj ubrany na niebiesko?? gdzieś takie widziałam,
                                                    tylko gdzie??
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 12:05
                                                    moje wypociny n/t niebieskiego mikołaja:
                                                    www.giantsproshop.com/images/products/medium/NFL-santa-welcome.jpg
                                                    www.glassylady.com/patriotic-santa-claus.jpg
                                                    a teraz prosze o płaczącą bejbinkę
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 12:23

dziecko.wm.pl/test.php?id=756405
                                                    a teraz śmiejąca się bejbinka

• miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 12:53
                                                    www.gawin.net.pl/dziecko.jpg
                                                    oto i śmiejące sie dziecko

a ponieważ dziś u nas pada deszcz to poproszę o jakieś dziecko z parasolką na
                                                    deszczu
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 13:03
                                                    nawet trójka
                                                    buchheit.ba.ttu.edu/images/2%20live%20crew%20in%20rain.jpg
                                                    a teraz trojka bobasków na saneczkach!
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 14:09
                                                    kwiatek.krakow.pl/ciekaniowa/images_new/na_sankach.jpg
                                                    uff udało sie

to poprosze teraz bałwanka z nosem, guzikami i wszytskimi ważnymi dodatkami
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 14:35
                                                    bałwan jest:
                                                    img189.exs.cx/img189/4272/balwan2lf.jpg
                                                    to ja na zmianę klimatu poproszę o dzieciaczki lepiące babki z piaasku na
                                                    plaży...
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 14:49

img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Lato_716253.jpg
                                                    i znalazłam śliczną budowlę z piasku (to poza konkursem)
                                                    www.sandstormevents.com.au/images/gallery/large/DSC_0468.JPG
                                                    no i poproszę o bawiące sie kotki
                                                  • karynk Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 15:06
                                                    Kotki są i to w jakim wydaniu !
                                                    www.merlin.com.pl/frontend/towar/404097
                                                    Ja poproszę szopkę betlejemską.

• miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 15:10
                                                    karynk udało ci się załapać na 100
                                                    www.anitaandrzejewska.netlin.pl/ilustracjedladzieci/inneilustracje/tla/images/szopka.jpg
                                                    to szopka
                                                    a ja poproszę o oświetloną wieżę Eiffel'a
                                                  • karynk Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 15:13
                                                    To wieża
                                                    www.jbelowski.webpark.pl/images/Paryz_wieza_eiffla_04_z.jpg
                                                    Ja poproszę naleśniki, bo mam dziś na obiad.
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 15:14

właśnie też myślałam o wieży Eiffla oświetlonej!
                                                    members.shaw.ca/mloukko3/images/PR-Eiffel%20Tower3.jpg
                                                    to jakaś telepatia...
                                                    to dla mnie oświetlone rzymskie koloseum
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 15:15
                                                    www.pierozek.pl/img/oferta/nalesniki_z_serem/nalesniki_z_serem_200f.jpgnaleśniki...
                                                    podbijam koloseum oświetlone
                                                  • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 15:16
                                                    ehhh.
                                                    www.pierozek.pl/img/oferta/nalesniki_z_serem/nalesniki_z_serem_200f.jpg
                                                    o teraz!
                                                  • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 17:10
                                                    koloseum oświetlone tutaj
                                                    www.jrsfilm.com/Coloseum%20at%20Night%201%20-%20Rome%20Full.jpgtu
                                                    www.backpackerinfo.net/images/Rome/Coloseum-by-night.jpg
                                                    i jeszcze tu z księżycem w pełni
                                                    proimages4u.com/images/Coloseum800.jpg
                                                    to proszę oświetlony BIG Ben
                                                  • nie_zapominajka1 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 19:26
                                                    Big Ben nocą:
                                                    www.awards.fc.pl/ekartki/displayimage.php?album=33&pos=1
                                                    a ja proszę o zdjęcie czworaczkówsmile))
                                                  • qbolina Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 20:01
                                                    czworaczki:
                                                    www.szczecin-expo.org/img/galerie/48-719_1028835200_d.jpg
                                                    poproszę bolid Formuły1 w deszczu. wink (na cześć męża)
                                                  • wiola1906 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 16.12.05, 15:30
                                                    myślę,że są duże wink
                                                    skimboard.republika.pl/kolobrzeg_wind/photos/photo9.html
                                                    a ja poproszę słonia w karafce big_grin
    • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 19:57
      oto szopka:
      www.bernardyni.ofm.pl/klasztor/piotrkow/Galeria/Wydarzenia/Szopka-2003/photos/photo_18.
      to teraz poszukajcie malarza stojącego przed sztalugą, który trzyma paletę z
      farbami, no i koniecznie musi być w plenerze smile
      • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 20:02
        ale dałam plamę, już się poprawiam oto zdjęcie czworaczków:
        www.knob.pl/images/pub/2001/2001_42_4.jpg
        • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 20:08
          co za dzień, mam nadzieję, że teraz będzie OK
          oto bolid w deszczu:
          www.teamaka.co.uk/images/kn_james.jpg
          • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 21:23
            www.photo.net/philg/digiphotos/200102-e10-barcelona/painter-and-barcelona-yacht-harbor-horizontal.half.jpg
            oto malarz w plenerze ze sztalugą i paletą

teraz poproszę o oświetlony na fioletowo (nie niebiesko) Empire State Building
            -
            Juleńka nasz Skarb - 09.09.2005
            Nasza Kochana Julia ma
            Album naszej córci
            • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 12.12.05, 22:42
              proszę:
              www.aargon-neon.com/images/PIZZA_KONGBC-252.JPG
              myślę, że zaliczone smile
              teraz poproszę o pekną, kolorową rafę koralową
              • fly79 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 00:34
                Oto rafa:
                www.swiatpodrozy.pl/expo/t1_1526.jpg
                www.swiatpodrozy.pl/expo/t1_1528.jpg
                A to fragment rafy w...akwarium. Tak ,tak. W akwarium. Fotki na tej stronie są całkiem całkiem.
                akwarium.rafowe.pl/html/17dw.jpg
                • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 10:36
                  poniewaz fly79 nie poprosiła o nic, prosze ja. OSwietlony łuk tryumfalny
                • karynk Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 10:37
                  Nie wiemy co chce Fly 79?

Czyżby znów rafa? foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?id=6657&no=5

Ja poproszę słonia z kokardką na ogonie... no moze byc w ostatecnzosci bez.
                  • karynk Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 10:48
                    Łuk oświetlony: k_kenar.webpark.pl/arc.jpg
                    Tylko taki udało mi sie naprędce znaleźć.
                    Ja dalej proszę słonia z kokardą... lub beż w ostateczności.
                    • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 11:03
                      znalazłam tylko takiego słonia z kokardką
                      www.gmera.pl/files/products/DSC00947_m.jpg
                      i poproszę o całujące się ptaszki
                      • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 12:31
                        my-expressions.com/up_media/2733/pblog/2785/1118933809_BirdsKissingR.jpg
                        to były ptaszki,
                        a teraz 2 wielbłądy! na pustyni
                        • qbolina Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 13:38
                          oto 2 wielbłądy:
                          www.iucn.org/themes/ssc/redlist2002/images/camel_small.jpg
                          poproszę księcia Karola grającego w polo - na koniu. wink
                          • tin_t Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 14:06
                            oto książe grający z synami w polo
                            www.bbc.co.uk/cult/ilove/royalty/gallery/640/polo.jpg
                            to teraz książe Karol z nową księżną w ameryce...
                            • karynk Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 17:08
                              Ksiażę Karol i Camilla bi.gazeta.pl/im/5/2544/z2544165G.jpg
                              Dla mnie czekoladę mleczną najlepiej Wedla.
                              • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 18:16
                                www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/023/2352.jpg
                                mmmm... taka jaką lubię z orzechami!

Poproszę o golutką stópkę jakiegoś małego szkrabka
                                • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 19:38
                                  oto stopka:
                                  leveron.com/autumn/Baby's%20leg%20bands.jpg
                                  poproszę zegar z kukułką
                                  • qbolina Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 20:22
                                    zegar z kukułką
                                    photos.allegro.pl/photos/400x300/76/7655/765535/76553595
                                    poproszę bukiet niezapominajek smile
                                    • bozena771 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 20:34
                                      serwisy.gazeta.pl/niezapominajki/2079469,31414,835120.html?i=2 proszę
                                      bardzo smile))
                                      ja poproszę sexowne zjęcie Zakościelnego smile)
                                      • karynk Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 20:51
                                        Sexowne ? - pojęcie względne dla każdej z nas.
                                        www.kryminalni.pl/?p=galeria&kat=4&page=1&id=3
                                        Dla mojego męża poproszę Flotator USF 13 - Pekmont.
                                        • kasiaa256 Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 13.12.05, 21:43
                                          oto flotator, co prawda nie wiem czy akurat ten model ale jest
                                          pekmont.pl/usf.html
                                          a dla mnie motor na podtlenek azotu smile
                                          • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 14.12.05, 10:34
                                            jestem prawie pewna że ten jest z dopalaczem
                                            www.motocykl-online.cz/images/obrazky/n_obr_maly_668.jpg
                                            a ja poproszę o księżyc w nowiu
                                            • qbolina Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 14.12.05, 11:38
                                              księżyc w nowiu:
                                              www.wizaz.pl/images/szkopowicz/fazy_ksiezyca_1.jpg
                                              idąc za ciosem - całkowie zaćmienie słońca poproszę smile
                                              • miodzio_k Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 14.12.05, 11:46
                                                oto i zaćmienie
                                                vistula.wis.pk.edu.pl/~ptma/galeria/MQ/sol_3_mq.jpg
                                                to ja poproszę widok pierwszego kroku na księżycu
                                                • karynk Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 14.12.05, 12:00
                                                  kasiaa256 dziekuje za flotator, maz sie ucieszy

pierwszy krok dla miodzio_k
                                                  images.google.pl/imgres?
                                                  imgurl=astro.ia.uz.zgora.pl/~agent/agent/arek_pliki/misje_apollo/pierwszy
                                                  _krok_na_ksiezycu.jpg&imgrefurl=astro.ia.uz.zgora.pl/~agent/agent/galast.
                                                  htm&h=600&w=603&sz=43&tbnid=_3tDPGQ4aWsJ:&tbnh=132&tbnw=133&hl=pl&start=1&prev=/
                                                  images%3Fq%3Dpierwszy%2Bkrok%2Bna%2Bksiezycu%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%
                                                  3Dlang_pl

dla mnie drewniany piórnik
                                                  • karynk Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 14.12.05, 12:01
                                                    dobry link na ksiezycowy krok
                                                    astro.ia.uz.zgora.pl/~agent/agent/arek_pliki/misje_apollo/pierwszy_krok_na_ksiezycu.jpg

piornik drewniany dla mnie
                                                • qbolina Re: FOTOGRA - czli zabawmy się trochę 14.12.05, 12:01
                                                  prosze bardzo:
                                                  www.historywiz.com/images/coldwar/apollo11.jpg
                                                  dla mnie kawałek jeszcze ciepłej, parującej szarlotki.... smile
                                                  • qbolina piórnik drewniany 14.12.05, 12:05
                                                    www.laserpoint.pl/img/sklep/drewno/1.jpg
                                                    to teraz szarlotkę poproszę, jeszcze ciepłą, parującą. smile
                                                  • karynk Re: piórnik drewniany 14.12.05, 14:26
                                                    Szarlotka blizejnatury.pnth.net/ziola/szarlotka/wypiek.jpg

Dla mnie ciepłe skarpetki wełniane
                                                  • tin_t Re: piórnik drewniany 14.12.05, 14:30
                                                    skarpetki:
                                                    socken.blogspirit.com/images/medium_socken.6jpg.jpg
                                                    a dla mnie ciepłe kalesony! hihi
                                                  • miodzio_k kalesony