Dodaj do ulubionych

Blogi o dzieciach

12.07.05, 16:45
Piszecie? Czytacie? Co o nich myslicie - to fajna pamiatka dla calej rodziny
czy obciach?
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: Blogi o dzieciach 12.07.05, 17:20
      Czytamy smile Piszemy swojego, czsasem dzieci sie załapia.

Fajna pamiatka dla blogomamy (tudziez blogotaty), na pewno, ale nie uwazam, ze
      trzeba sie nim chwalic całej rodzinie, ciociom babciom itp. Chyba, ze z
      załozenia to taki biuletyn.
    • kajka68 Re: Blogi o dzieciach 12.07.05, 17:20
      pisze i czytam..niektóre bardzo mi soię podobają.Mój dotyczy jednak choroby
      oczy córeczki...zaczęłam go pisać bo...pomyslałam ,że może ktoś potrzebować
      wiedzy na temat tej choroby i zechce pogadać...szkoda tylko że nie mam za duzo
      czasu aby go systematycznie prowadzićsadale obciach?dlaczego- ?myślę,że to
      fajna rzecz szczególnie dla kogos z rodzny kto mieszka daleko,albo w innym
      kraju-zawsze może zaglądnąć i poczytać co tam u "maluszka"pozdrawiamsmile)
    • antonina_74 Re: Blogi o dzieciach 12.07.05, 18:08
      Piszę i reklamuję w sygnaturce smile
      ale to nie jest dokładnie blog o dzieciach, to jest mój blog a jako że jestem
      mamą i dzieci są większością mojego życia, więc zajmują i na blogu sporo
      miejsca.
      Rodzina poza siostrą nie czytuje.
      • r.kruger Re: Blogi o dzieciach 12.07.05, 20:57
        od niedawna mam internet-założyłam synkowi blog'a i przepisałam z "pamiętnika
        mamy"
        • gawliki Re: Blogi o dzieciach 30.09.05, 10:16

• anonim37 Re: Blogi o dzieciach 12.07.05, 21:01
      JA ZAŁOŻYŁAM NIEDAWNO TAKI BLOG MOJA CÓRECZKA URODZIŁA SIĘ PRZESZŁO 2 MIESIĄCE
      TEMU I OD POCZĄTKU MAM BLOG Z JEJ FOTKAMI I PISZĘ W NIM TEŻ WSZYSTKO NA JEJ
      TEMAT I NASZ MYSLĘ ŻE BĘDZIE TO FAJNA PAMIĄTKA smilePOZDRAWIAM
    • pelczarka Re: Blogi o dzieciach 12.07.05, 21:20
      moze to glupie pytanie, ale co to jest blog?
      • katka74 Re: Blogi o dzieciach 13.07.05, 09:44
        Podziwima Was że przy dzieciach znajdujecie jeszcze czas na pisanie... ja
        czasem nie mam się czasu podrapać...smile
        Kasia
        • inia25 Re: Blogi o dzieciach 13.07.05, 10:56
          blog - coś w rodzaju pamiętnika w internecie

ja niestety nie mam czasu na to!
          • kotkolot Re: Blogi o dzieciach 13.07.05, 16:24
            Powiem Wam na uszko, ze ja bloga pisze w pracy... no ale dlatego sa to 2-3 notki
            na tydzien, a nie 5 notek dziennie wink
            • antonina_74 Re: Blogi o dzieciach 13.07.05, 16:31
              a ja o 1-szej w nocy jak dzieci śpią smile
    • ibulka Re: Blogi o dzieciach 29.07.05, 19:18
      Ja mam bloga o moich dzieciaczkach, ale jest tam tylko jedna notka i nikt tego
      bloga nie czyta... =( Ja też nie mam za wiele czasu na jego prowadzenie, może
      kiedyś taki czas znajdę. Podaję adres: potwory3.blox.pl/html
      A co do tej pamiątki – na pewno jakaś jest, ale taki blog może zostać usunięty,
      i co wtedy? Wolę jednak albumy i zeszyty z opisami, niż takie blogi, chociaż
      sama opisuję życie =)
      Wpadnijcie =)
    • aomega Re: Blogi o dzieciach 30.07.05, 00:12
      a ja spróbowałam pisac i jakos mnie wciągnęło...ale czasami weny brak.
      • zona_mi Re: Blogi o dzieciach 16.08.05, 11:40
        Pisz Aomega, pisz, niektórzy są ciekawi co u Was słychać... chociaż do bloga
        zajrzą smile))
        Pozdrawiam
        Zona
        • gawliki Re: Blogi o dzieciach 18.08.05, 13:00
          a ja jakis czas temu odkrylam smyki i suoper stronka-tylko na forum nie pisza!!!
          • gawliki Re: Blogi o dzieciach 02.10.05, 21:02
            bardzo fajne!zreszta zobaczcie!!!!!!buzka
    • mikanm Re: Blogi o dzieciach 18.08.05, 21:02
      Zaczęłam pisać jak synek był jeszcze w brzuchu, najpierw było co tam u mnie
      słychać teraz co tam u nas wink Fajna sprawa, bo wspomnienia jednak umykają a to
      zawsze jakiś ślad. I warto też zaglądać do innych i blogów "bezdzietnych" i
      tych o dzieciakach, można się nawet zaprzyjaźnić.
      Przez wiele lat pisałam pamiętnik w zeszycie, czasem jeszcze popiszę parę słów,
      skoncetrowałam się jednak na blogu. Można się wypisac i zobaczyć co o tym sądzą
      inni...wink
    • amelia791 Re: Blogi o dzieciach 19.08.05, 11:01
      Ja piszę bloga w imieniu mojego rocznego synka Dawidka , myślę że to fajna
      pamiątka i daje mi wiele radości smile Link poniżej gdyby ktoś chciał zobaczyć.
    • mattkapolka Re: Blogi o dzieciach 21.09.05, 16:47

A ja też piszę. I najpierw miało być o Janeczce, bo poszła do szkoły i straszliwie mnie to zestresowało. Potem Maryśka zaczęła gadać i okazało się, że ma wiele śmiesznego do powiedzenia. Teraz Maryśka jest w przedszkolu, Janeczka pójdzie do I Komunii a ja zaczęłam pracę w szkole. Piszę więc o czym się da, choć z założenia ten blog ma być pamiatką dla dzieci. Kiedyś, kiedyś. Oby serwer nie padł...
      • modrooczka Re: Blogi o dzieciach 21.09.05, 20:55
        Nie pisze, bo zawsze bym sie bala ze moja szwagierka, stworzenie komputerowe
        kiedys na to trafi... Dlatego nt tesciow, szwagierki itp wypowiadam sie tylko
        na forum zamknietym. Dla wyjasnienia dodam ze ze wzgledu na trudna sytuacje to
        jest czesto temat nr 1. Pisze sobie w zeszycie i mam nadzieje kiedys
        uporzadkowac te notatki.
        Za to trafilam na fajnego bloga o Nowym Czlowieku: www.zimno.blog.pl - polecam!
    • mariliop Re: Blogi o dzieciach 22.09.05, 09:13
      Oczywiscie, ze piszemy! Ja zaczełam kilka dni przed porodem. Ma to byc wlasnie
      taki pamietnik dla nas i dla Piotrusia. Nie opisuje wszystkiego bardzo
      dokładnie ale wazne wydarzenia, nasze przemyslenia, radosci i obawy. Oczywiscie
      łacznie z opisem porodu..brrrrr. Zdjecia tez umieszczam by czytelnik mógł sie
      identyfikowac z moim szkrabem. Na razie Piotrus ma 2 m-ce ale jak zacznie sie
      wiecej ruszac to notki beda bardziej od niego niz od nas. Serdecznie zapraszamy.
      Tata i mama Piotrusia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka