zbrojwskas 12.08.05, 10:11 zgubilam swoj kalendarzyk i nie pamietam kiedy mialam okres , troche sie boje ale jeszcze nie panikuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbrojwskas Re: ide po test 12.08.05, 10:22 kurcze zabezpieczalam sie , maz bylby w 7 niebie a w tym calym zamieszaniu domowym ,gdzies kalendarz zapodzialam ,a ze kazdy dzien to nawal obowiazkow to jakos nie moge skojarzyc daty juz wiem czamu czesto rodzenstwo jest rok po roku. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 jak sie zabezpieczalas 12.08.05, 10:30 to nie panikuj. Na pewno jest wszystko OK. Mylse, ze tak rok po roku to jednak nieco trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas Re: jak sie zabezpieczalas 12.08.05, 10:31 ide do dm' u i sprawa sie nieco wyjasni Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas strasznie sie przy was wybebszam 12.08.05, 10:31 bo ja otwarta nie jestem a Was traktuje jak najlepsze kumpele tylko mojej przyjaciolce chyba bym tego nie powiedziala , internet mnie wciaga w swa siec o zgrozo Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: strasznie sie przy was wybebszam 12.08.05, 10:33 Ja tez mam stresa. Wczoraj w nocy (bardzo późnej) przytulanko, a dzisiaj mam śluz płodny. I to tak konkretnie. Mam nadzieję, że nic się nie wykluje, bo bym się załamała. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 uwazaj uwazaj 12.08.05, 10:34 bo Cie wysledze i doniose - tylko jeszcze nie wiem ... komu W koncu Gelsenkirchen nie metropolia, nie) Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje ja bym chyba jeszcze nie chciala... 12.08.05, 10:44 ale moja pani doktor twierdzi, ze to nic strasznego, w kazdym razie fizycznie nasze cialo jest gotowe nawet tak jak moje - dwa miesiace po porodzie. tylko ze ja nie jestem jeszcze gotowa )) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: ja bym chyba jeszcze nie chciala... 12.08.05, 10:53 Ja też jeszcze nie. Prawie 3 mies po porodzie to stanowczo za wcześnie. Lepsze jest to że u mnie po porodzie jeszcze nie było @ (czyt. okresu) tylko plamienie trwające może w sumie kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: ja bym chyba jeszcze nie chciala... 12.08.05, 10:57 a u mnie bylo, chociaz karmie piersia i jak mnie uczyli w szkole pielegniarskiej - nie powinno byc, bo karmienie zabezpiecza przed ciaza (!!!) a ja 7 tyg po porodzie dostalam miesiaczke Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ale fajna szkola pielegniarska 12.08.05, 11:01 karmienie jako srodek antykoncepcyjny? No to chyba bardziej zawodny jest tylko tzw. stosunek przerywany ( a moze i nie? ) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: ide po test 12.08.05, 10:55 Zbrojowskas, nie przejmuj się na zapas- to najważniejsze! Ja w trzy misiące po porodzie też miałam takie schizy i już czułam u siebie wszystkie objawy ciążowe. Nawet ruchy dziecka czułam (które miałoby wtedy góra kilka dni !! Po zrobieniu testu wszelkie objawy zniknęły Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas wszystko na nie 12.08.05, 11:20 nie moge wykaraskac sie z domu , przed sklepem Nicole zwymiotowala mi na rekach i musialam sie wrocic do domu ,teraz marudzi strasznie chyba zabki ida wiec kupie tez zel , nakrecam i sama podkrecam nerwowa atmosfere po wyniku zaczne szorowac lazienke i kuchnie , nic nie wiem ,bezsensu panikuje , dzien zapowiada sie niewesolo i w zasadzie to glupia jestem Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ja mialam taka glupawke 12.08.05, 11:34 w tym tygodniu bodajze w srode. Wszystko tak samo oprocz tego ze nie musialam po test isc. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas bylam ,kupilam,zrobilam 12.08.05, 11:45 negativ -ulga , od dzis to sobie wszedzie bede pisac i pamietac, na 100 procent bede wiedziala po okresie , nie podejrzewalam u siebie takiej glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ufffffffffff - co za ulga, nie? 12.08.05, 11:48 Wszedzie pisac? Juz sobie wobrazam te tablice z kreda w sypialni i kreseczki jak w siatkowke : plodne-nieplodne-plodne...) No ale dobrze sie posmiac, kiedy wszystko jest Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas Re: ufffffffffff - co za ulga, nie? 12.08.05, 11:52 test trafil mi sie najglupszy z glupszych , przed jego uzyciem powinnam sobie chyba zrobic test na iq bo byl skomplikowany i bez instrukcji nic bym nie wiedziala - wyglad malutki , cienki papierek po uzyciu i wyniku kreski mialy byc w pionie wyszly w poziomie i prawie lupy potrzeba , chwycilam pierwszy z brzegu ale wazne ,ze wynik byl bez koniecznosci kupienia drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś