Dodaj do ulubionych

ide po test

12.08.05, 10:11
zgubilam swoj kalendarzyk i nie pamietam kiedy mialam okres , troche sie boje ale jeszcze nie panikuje
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: ide po test 12.08.05, 10:19
      no pieknie!!wink)
    • zbrojwskas Re: ide po test 12.08.05, 10:22
      kurcze zabezpieczalam sie , maz bylby w 7 niebie a w tym calym zamieszaniu domowym ,gdzies kalendarz zapodzialam ,a ze kazdy dzien to nawal obowiazkow to jakos nie moge skojarzyc daty

juz wiem czamu czesto rodzenstwo jest rok po roku.
      • viviene12 jak sie zabezpieczalas 12.08.05, 10:30
        to nie panikuj. Na pewno jest wszystko OK. Mylse, ze tak rok po roku to jednak
        nieco trudno.
        • zbrojwskas Re: jak sie zabezpieczalas 12.08.05, 10:31
          ide do dm' u i sprawa sie nieco wyjasni
    • zbrojwskas strasznie sie przy was wybebszam 12.08.05, 10:31
      bo ja otwarta nie jestem a Was traktuje jak najlepsze kumpele tylko mojej przyjaciolce chyba bym tego nie powiedziala , internet mnie wciaga w swa siec
      o zgrozo
      • sylwiawm Re: strasznie sie przy was wybebszam 12.08.05, 10:33
        Ja tez mam stresa. Wczoraj w nocy (bardzo późnej) przytulanko, a dzisiaj mam
        śluz płodny. I to tak konkretnie. Mam nadzieję, że nic się nie wykluje, bo bym
        się załamała.
      • viviene12 uwazaj uwazaj 12.08.05, 10:34
        bo Cie wysledze i doniose - tylko jeszcze nie wiem ... komusmile
        W koncu Gelsenkirchen nie metropolia, niesmile)
        • zbrojwskas odp na priv 12.08.05, 10:44
    • schaapje ja bym chyba jeszcze nie chciala... 12.08.05, 10:44
      ale moja pani doktor twierdzi, ze to nic strasznego, w kazdym razie fizycznie
      nasze cialo jest gotowe nawet tak jak moje - dwa miesiace po porodzie. tylko ze
      ja nie jestem jeszcze gotowa smile))
      • sylwiawm Re: ja bym chyba jeszcze nie chciala... 12.08.05, 10:53
        Ja też jeszcze nie. Prawie 3 mies po porodzie to stanowczo za wcześnie. Lepsze
        jest to że u mnie po porodzie jeszcze nie było @ (czyt. okresu) tylko plamienie
        trwające może w sumie kilka minut.
        • schaapje Re: ja bym chyba jeszcze nie chciala... 12.08.05, 10:57
          a u mnie bylo, chociaz karmie piersia i jak mnie uczyli w szkole
          pielegniarskiej - nie powinno byc, bo karmienie zabezpiecza przed ciaza (!!!)
          a ja 7 tyg po porodzie dostalam miesiaczke smile
          • viviene12 ale fajna szkola pielegniarska 12.08.05, 11:01
            karmienie jako srodek antykoncepcyjny? No to chyba bardziej zawodny jest tylko
            tzw. stosunek przerywany ( a moze i nie? )
    • wenus.z.willendorfu Re: ide po test 12.08.05, 10:55
      Zbrojowskas, nie przejmuj się na zapas- to najważniejsze! Ja w trzy misiące po
      porodzie też miałam takie schizy i już czułam u siebie wszystkie objawy
      ciążowe. Nawet ruchy dziecka czułam (które miałoby wtedy góra kilka dni smile!!
      Po zrobieniu testu wszelkie objawy zniknęły smile
    • zbrojwskas wszystko na nie 12.08.05, 11:20
      nie moge wykaraskac sie z domu , przed sklepem Nicole zwymiotowala mi na rekach i musialam sie wrocic do domu ,teraz marudzi strasznie chyba zabki ida wiec kupie tez zel , nakrecam i sama podkrecam nerwowa atmosfere po wyniku zaczne szorowac lazienke i kuchnie , nic nie wiem ,bezsensu panikuje , dzien zapowiada sie niewesolo i w zasadzie to glupia jestem
      • viviene12 ja mialam taka glupawke 12.08.05, 11:34
        w tym tygodniu bodajze w srode. Wszystko tak samo oprocz tego ze nie musialam po
        test isc.
    • zbrojwskas bylam ,kupilam,zrobilam 12.08.05, 11:45
      negativ -ulga , od dzis to sobie wszedzie bede pisac i pamietac, na 100 procent bede wiedziala po okresie , nie podejrzewalam u siebie takiej glupoty...
      • viviene12 ufffffffffff - co za ulga, nie? 12.08.05, 11:48
        Wszedzie pisac? Juz sobie wobrazam te tablice z kreda w sypialni i kreseczki jak
        w siatkowke : plodne-nieplodne-plodne...smile)

No ale dobrze sie posmiac, kiedy wszystko jest Ok.
        • zbrojwskas Re: ufffffffffff - co za ulga, nie? 12.08.05, 11:52
          test trafil mi sie najglupszy z glupszych , przed jego uzyciem powinnam sobie chyba zrobic test na iq bo byl skomplikowany i bez instrukcji nic bym nie wiedziala - wyglad malutki , cienki papierek po uzyciu i wyniku kreski mialy byc w pionie wyszly w poziomie i prawie lupy potrzeba , chwycilam pierwszy z brzegu ale wazne ,ze wynik byl bez koniecznosci kupienia drugiego.
    • zbrojwskas chyba zmienie nick na panikara 12.08.05, 11:47
      dziekuje za wsparcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka