Dodaj do ulubionych

zart jakis ? nie lubia mnie.

25.08.05, 10:27

szukam sobie szukam informacji o zywieniu, na jednym z forum znalazlam interesujace dla mnie linki.
aby je przeczytac musialam zglosic chec udzialu i wyslac komentarz , kulturalnie napisalam prosbe o przyjecie.
czekalam czekalam az dopiero po jakims dllluuugim czasie dostalam odpowiedz ,ze moje podanie jest odrzucone. nie pisalam w nim jaka ja jestem super tylko wyrazilam chec do uczestnictwa- czy to za malo?

oczywiscie odwolalam sie od odmowy i poprosila o wyjasnienie na jakiej podstawie sie nie kwalifikuje. czekam na odpowiedz bo jestem ciekawa.

odnosze wrazenie , ze ktos mnie ,,zlustrowal'' w wyszukiwarce i na podstawie moich wypowiedzi , nie przyjal mnie do tego forum a ja chcialam tylko linki!

teraz chyba wiem czemu niektore mamy zmieniaja nick. ja tego nie zrobie mimo iz moj zawiera blad bo zgubilam jedna literke.

nie chce tez stworzyc nowego konta i prosic o uczestnictwo, nie chca mnie to trudno , nie lubia to ich problem.

a ja chcialam tylko jeden link przeczytac...
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: zart jakis ? nie lubia mnie. 25.08.05, 10:30
      zartujesz???no cos Ty? na forum gazety?
      • viviene12 na niektorych forach 25.08.05, 10:36
        robia tak, jak maja juz "komplet", znaja sie od dawna i moze nie chce im sie od
        nowa wszystkiego przerabiac z "nowicjuszami" Patrz tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25248
        • zbrojwskas viviene12 poczta odnosnie fluoru a wody w Niemczec 25.08.05, 10:44
          tam tak nie bylo napisane a nie dostalam tez wyjasnienia , ze np. komplet maja.
          kurcze fajne tam linki byly a jeden interesowal mnie szczegolnie.

nie chce mi sie tworzyc nowego nicku i z czysta karta prosic o wstep , ciekawe co mi odpisza.

ale wyjasnienie to chyba moga napisac?
          • viviene12 a ktore to forum? 25.08.05, 10:48
            • mmala6 dziwne to jakies... 25.08.05, 11:03
              co to znaczy "mamy komplet",pociag jakis czy co?smile
              beda czekac az jakas mam umrze i wtedy zwolni sie miejsce?
              Przeciez moze sobie ktos nowy wejsc a jak nie chca to nie beda z nim rozmawiac i
              po klopocie....
              No ale to jest moje zdaniewink

Ale Zbrojowskas zobaczyla co jest na forum, wiec musiala tam wejsc...
              • viviene12 bo to moze bylo ukryte, tylko zamkniete? 25.08.05, 11:07
                Czytac mozna, ale zeby cos napisac musisz sie zarejestrowac?
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25201
                Hmmm ... Wiecej pomyslow nie mam.
                • mmala6 a tu faktycznie mozna czytac ale 25.08.05, 11:37
                  "Nietypowe mamy" nie mozna czytac.Co tez one tam sobie pisza?ciekawosc mnie
                  zzerawink)
              • mama_olka mmala6, to tak jak z "naszymi" styczniowkami 25.08.05, 11:45
                chcialam sie nawet do nich zglosic (z desperacji, aby moc wymieniac uwagi o
                rowiesnikachsmile ale podczas pisania "podania" mnie wylogowalo a drugi raz mi
                sie juz nie chcialo. No i na cale szczescie, bo tutaj sa takie
                mile "styczniowki" (i inne miesiace tez!). A propos innych miesiecy, Viviane,
                artykul b.fajny, przeczytany przez mame Olka i tate Olka tez. A moze ktoras z
                Was widziala wczoraj film o niemowlakach na TV5 (francuski)? Ja w sumie nie
                widzialam bo moj facet (rozumie piate przez dziesiate) uznal ze program jest
                tak fajny, ze on w ZADEN sposob nie moze sie oderwac, zeby Olka polozyc spac.
                Tak ze z tym rownouprawnieniem u nas jest nie do konca tak, jak pisalam
                wczesniej wink
                • mmala6 Re: mmala6, to tak jak z "naszymi" styczniowkami 25.08.05, 11:59
                  moj Matus postanowil przyjsc na swiat tydzien wczesniej niz planowano i wtedy
                  bylabym na forum "lutowe mamy"wink)a styczniowa jakos malo sie czuje, bo my z
                  konca i wydaje mi sie ze Matus taki "dzidzius"wink)Wobec tego jestem tutaj i nie
                  narzekamsmile)A nie sadzisz, ze jest to ciekawsze niz siedzenie na forum tylko z
                  rowiesnikami? tutaj mozna "starsze" mamy zapytac o rade a "mlodszym" cos
                  podpowiedziec.Pomijajac fakt, ze chyba jest watkow nie dotyczacych naszych
                  pociechsmile)

Programu nie ogladalamsad
                  • mama_olka Re: mmala6, to tak jak z "naszymi" styczniowkami 25.08.05, 12:37
                    teraz tak sadze, ale wtedy malo doswiadczona bylamwink
                  • pulpcik mmala! 25.08.05, 22:32
                    alez u nas pisuja rowniez mamy styczniowe!
                    zapraszam, jakby co wink
                    • pulpcik mamo_olka! 25.08.05, 22:33
                      mame Olka oczywiscie tez wink
                      • mama_olka Re: mamo_olka! 25.08.05, 22:43
                        juz nawet u Was bylam, tyle ze bez zaproszeniawink)
    • zbrojwskas ukryte a na dole napisane jest to 25.08.05, 11:18
      Wszystkich zgłaszających chęć udziału w Forum prosimy o przedstawienie się. Po otrzymaniu dostępu do Forum prosimy o aktywność oraz dopisanie się do stosownych watków powitalnych
      • viviene12 a o jakie chodzi konkretnie? 25.08.05, 11:21
    • zbrojwskas Re: zart jakis ? nie lubia mnie. 25.08.05, 11:41

madre ,sympatyczne mamy chyba taka nie jestem ale z czego oni wnioskuja
      kto jaki jest pojecia nie mam , przychodzi mi na mysl weryfikacja przez czytanie opini na innych forach.

chyba ,ze maja inny powod , ktorego nie znam.
      • mmala6 zrobmy eksperyment 25.08.05, 11:42
        i sprobujmy sie tam zalogowac.Jak sie uda tzn, ze "madre i sympatyczne" jestesmy
        a jak nie to jakies inne kryteria majawink
        • zbrojwskas Re: zrobmy eksperyment 25.08.05, 11:46
          ciekawe jak dlugo Ty bedziesz musiala czekac na reakcje, bo ja jeden dzien a na odwolanie od odrzucenia mojego zgloszenia odpowiedzi od rana jeszcze nie dostalam .
          czekam cierpliwie bo wiem ,ze nie kazdy ma czas.
          • marychna31 Re: zrobmy eksperyment 25.08.05, 13:21
            moja prośbę o weściówkę tez odrzucili- nie wiem tylko czy nie jestem mądra,
            sympatyczna czy tez maja kompletsmile
            • viviene12 a o jaki link chodzi?? 25.08.05, 13:25
              tzn. czego szukalas dokladnie i ska wiesz, ze to akurat tam znajdziesz, skoro
              forum zamkniete??
    • zbrojwskas dostalam odp. 25.08.05, 13:38

• zbrojwskas lustracja 25.08.05, 13:39

czyli nie jestem ani sympatyczna ani madra a musze zyc.
    • zbrojwskas acha po weryfikacji 25.08.05, 13:51

moderatorka napisala mi rowniez , ze w wyszukiwarce jest okolo 10 moich postow a ja mam za ,,krotka´´ historie na forum.
    • zbrojwskas szukam roznych rzeczy 25.08.05, 14:06
      chcialam tez poczytac link o chrzcie na forum ,,wychowanie w wierze´´ i wyslalam prosbe o wstep , chyba tez mnie nie wpuszcza.

Wenus , Sylwia i inne mamy dziekuje ,ze Wy mnie zaakceptowalyscie.
      • mamaemmy Re: szukam roznych rzeczy 25.08.05, 14:27
        Hej
        na forum wychowanie w wierze na pewno Cię wpuszcza!
        Jak nie to moge Ci skopiowac co Cie interesujesmile
        • zbrojwskas dziekuje chodzi mi o link o chrzcie 25.08.05, 14:36
          nie dostalam jeszcze odpowiedzi.

P.S Jestem pod wrazeniem jak Twoja Kruszynka sie zmienila.
      • zona_mi Re: szukam roznych rzeczy 25.08.05, 20:20
        > chcialam tez poczytac link o chrzcie na forum ,,wychowanie w wierze´´ i
        wyslala
        > m prosbe o wstep , chyba tez mnie nie wpuszcza.
        >

Przepraszam, że się wtrącam, ale Wychowanie w wierze można czytać, tylko do
        wypowiadania się trzeba mieć uprawnienia. Prawdopodobnie aby uniknąć
        bezsensownych dyskusji i obrażania. Myślę więc, że jeśli chcesz tylko coś
        przejrzeć, to spróbuj.
        • zbrojwskas dziekuje 25.08.05, 20:32
          jestem na etapie przed chrzcinami
    • zbrojwskas intensywnie pracuje nad wejsciem 25.08.05, 15:18
      na forum Madrych i Sympatycznych mam zeby potwierdzic iz mozna ,,obejsc´´ wyslanie komentarza , tak dla zabawy bez zlosliwosci.
      • viviene12 a ja jestem taka, 25.08.05, 15:43
        ze jak mnie gdzies nie chca, to sie nie pcham na sile.
        No tak mam i juzsmile
      • zbrojwskas to samo napisalam moderatorce 25.08.05, 15:52
        ze nie pcham sie tam gdzie mnie nie chca ale ta weryfikacja ma 2 bledy , jeden oczywisty a nad drugim wlasnie pracuje ... dla dobra wszystkich mam
    • zbrojwskas poza tym 25.08.05, 15:55
      wiesz taka klasyfikacja i casting czy jestem madra czy sympatyczna wedlug opini jednej mamy to dla mnie zaden wskaznik czy taka jestem czy nie , zaczelo sie od linku pozniej przez prawo do ,,sprawdzania ´´ a skonczy sie tym ,ze udowodnie moderatorce iz mozna wejsc na jej forum przez jej niedopatrzenie.
    • zbrojwskas tak mnie dzis pomyslalam 25.08.05, 16:25
      ze chyba zrezygnuje z udzielania sie na forum , zajmuje mi to duzo duzo czasu a wlasciwie moge zrobic w wolnym czasie cos wiecej dla siebie.
      poczta bedzie aktywna jak bede miala konkretne pytanie to wpadne.

pomalu mam braki i mimo ,ze jestem czesto to nie na biezaco wiem o co chodzi.
      dziekuje wszystkim za wszystko
      pa
      • viviene12 forum to prawdziwy "pozeracz" czasu 25.08.05, 19:51
        w zaleznosci od tego co do zrobienia, jestem tu wiecej lub mniej.
        Tyle ze to tak cholernie wciaaaaaaaaaaaaaaagaaaa.
        No, ciekawa jestem ile wytrzymasz... bez nassmile))

Wpadnij choc od czasu do czasu kiedy podlogi wypastowane, Fonda zaliczona i
        niunia ochrzczonasmile)
        • zbrojwskas w tym sek 25.08.05, 20:03
          ze niby tu odpoczywam i czytam ale przeciez moge spac a czy jestem tu potrzebna chyba nie , czy jestem uzalezniona ? z pewnoscia tak.
        • mmala6 a ja 25.08.05, 20:10
          po pierwszym szale forumowym juz "ostyglam" i uwazam,ze spedzam tu znacznie
          mniej czasu niz wczesniej.
          Wszystko jest dla ludzi, trzeba umiec sobie rozsadnie dawkowacsmile)
          A poza tym jestesmy caly czas na etapie wybierania auta i meblowania mieszkania
          wiec net gra i buczy na okraglo, pare moich wpisow tutaj nie zrobi roznicy
          pozyciu domowemu (bo chyba w tym problem)a i mnie jest milo i sympatycznie, choc
          to nie forum Mam Madrych i Sympatycznych.
          Amen.
    • mmala6 ??? 25.08.05, 18:13
      w sumie nikt nikogo do niczego nie zmusza...

Nic nie rozumiem z tego...
      jak sie wrzuci moj nick w wyszukiwarke to wyjdzie jakies 2tys postow, jestem tu
      ponad rok, stad tyle.Czy pani moderatorka z forum Mam Madrych i Sympatycznych
      (fajna nazwa, swoja droga) bedzie czytac wszystkie moje wypowiedzi, zeby zrobic
      moj profil "sympatyczno-madry"?

Sylwia vel Zbrojowskas, poczulam sie olana przez Ciebie.Sorry, wiem ze to nie
      bylo do mnie personalnie ale jakos tak zabrzmiala Twoja ostatnia wypowiedz, ze
      troche mi sie przykro zrobilowink
      No nic moze przesadzam..
      Pozdrawiam i zajrzyj czasemsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka