Dodaj do ulubionych

do mam starszych dzieci-krzeselko do karmienia

26.08.05, 09:39
jakie?
chcialabym aby mialo regulowane oparcie, pasy, i zeby mozna bylo pozniej
rozdzielic na czesci tj krzeselko i stoliczek.Chyba Drewwex takie ma ale
czytalam ze zajmuja duzo miejsca, to prawda?
Poza tym tania i polecana jest Ikea ale one jakos tak malo stabilnie i
porzadnie wygladaja...
Co polecacie dziewczyny?
Obserwuj wątek
    • wenus.z.willendorfu dobrze zrozumiałam, że chcesz drewniane krzesełko? 26.08.05, 09:45
      jeżeli tak, to Ci nie pomogę, bo mam plastikowe. Ma wszystkie wymienione przez
      Ciebie zalety, z wyjątkiem rozdzielania na krzesło i stolik smile
      • mama_olka ja chce plastikowe Wenus! 26.08.05, 09:50
        napisz prosze jaki masz model i czy zajmuje duzo miejsca (zlozone i rozlozone)
        • wenus.z.willendorfu Re: ja chce plastikowe Wenus! 26.08.05, 09:57
          To krzesełko firmy Alexis. Znalazłam go na allegro
          www.allegro.pl/show_item.php?item=60617639 My mamy ten model z prawej
          strony od trzech miesięcy i naprawdę jesteśmy zadowoleni. Przede wszystkim duże
          znaczenie ma tu cena: to krzesełko ma dokładnie to samo, co modele innych firm,
          ale dwa lub trzy razy droższe. Jest też fajne, bo łatwo się zmywa i bardzo
          prosto składa czy zmienia pozycję.
    • mmala6 niekoniecznie drewniane 26.08.05, 10:17
      napisalam tylko, ze chyba Drewex ma rozdzielane na krzeselko i stolik, a to sa
      drewniane.Ale moze tez byc plastykowe o ile takie sa, bo sie kompletnie nie
      orientuje.
      To Twoje bardzo ladne, jeszcze poczytam o nimsmile
      • mmala6 kurcze, fajne jest 26.08.05, 10:21
        Matkowi by sie podobalosmile)
        moze zrezygnuje z opcji "rozdzielania" na czesci...juz nie wiem.
        Problem w tym,ze mamy malo miejsca w domu i jak juz Matus wyrosnie z takiego
        krzeslka, to najzwyczaniej w swiecie nie bedziemy mieli co z tym zrobic, a tak
        sie przyda i nie trzeba bedzie kupowac stoliczka z krzeselkiem....
        No i po co sie pytalam? teraz nie wiem co zrobic...

Wenus, a w tym Twoim mozna posadzic dziecko, ktore jeszcze samo nie siedzi?jest
        regulacja oparcia co prawda ale jak Ty uwazasz?
        • wenus.z.willendorfu Żeby nie być gołosłowną 26.08.05, 10:41
          poszłam i sprawdziłam, jak się rozkłada krzesełko. Najbardziej leżąca pozycja
          to taka, jaka jest w foteliku samochodowym-kołysce, czyli spokojnie niesiedzący
          maluch może być wkładany.
          Skoro już robię reklamę tej firmie to dodam, że krzesełko jest na kółkach i
          można go bez problemu przewozić po całym domu. Hamulce, rzecz jasna, też ma smile
          • mmala6 czy kupilas od tego goscia z allegro czy w sklepie 26.08.05, 10:51
            chodzi mi o cene i ewentulana rzetelnosc tego Sprzedajacgowink
            • wenus.z.willendorfu Na allegro, ale nie od tego sprzedającego 26.08.05, 10:58
              i to był sklep mieszczący się w Krakowie, więc mogliśmy tam pojechać i obejrzeć
              krzesełko "na żywo". Jeżeli chcesz, to dam Ci namiary, ale dopiero po południu,
              bo kupowaliśmy z konta męża i on musi sprawdzić w swoim allegro.
              • mmala6 nie, dzieki:-) 26.08.05, 11:04
                Krakow to tak jak allegro, i tak nie pojade ogladacwink
                Podejrzewam, ze gdzies we Wroclawiu tez sa.
        • mama_olka Re: kurcze, fajne jest 26.08.05, 10:51
          mi sie tez podoba! Mmala6, przeciez mozesz a) sprzedac na allegro, b) zatrzymac
          dla coreczkiwink
          • mmala6 :-) 26.08.05, 11:02
            tak, coreczka krazy jeszcze we wszechswiecie a ja juz dla niej rzeczy
            zostawiamwink)))
            Allegro to jest mysl...mam jeszcze troche czasu na zastanowienie sie, jeszcze
            cos poprzegladam na allegro.
            Kiedys byla dyskusja nt krzeselek chyba na Niemowle, musze poszukac.Z tego co
            pamietam polecane byly PP Prima Papa i Chicco-oba drogie niemilosiernie!!

A Ty juz wybralas?
            • wenus.z.willendorfu Mam namiary 26.08.05, 11:04
              sprzedający to iwa26
              Może Wam się przyda smile
            • kangur4 Re: Prima Pappa 26.08.05, 11:07
              Ja własnie kupiłam używane PP na Allegro. Dałam 300 (w sklepie nowe kosztuje
              600). Jestem b. zadowolona. Ma co trzeba, ładnie się składa, kolor przyjemny.
              • mama_olka Re: Prima Pappa 26.08.05, 11:22
                A, to Ty kupilaswink
              • magda270519761 Re: Prima Pappa 26.08.05, 11:22
                Ja kupiłam na allegro nowe plastykowe meggi victoria - 250 zł, ma wszystkie
                możliwe funkcje , moja leżała sobie w nim od 4 miesięcy(pozycja półleżąca), a
                teraz jak już siedzi na blacie kłade zabawki i mam ją z głowy , a ja sobie coś
                robie w kuchni , a ona patrzy i się bawi , miałam też kupić drewniane , ale
                jak zobaczyłam , to dla mnie miało 2 wady - niskie i mały płaski blat , w
                plastykowym blat zakończony jest wyższą obwóda , co powoduje , że chociażby
                zabawki nie spadaja i naczynia też mają większą szanse być nie zrzucone.
            • mama_olka Re: :-) 26.08.05, 11:16
              jeszcze nie, my chcemy generalnie zobaczyc w realu (tzn. w sklepie) i kupic
              przez internet. Chicco mi sie podoba, ale raczej tylko uzywane wchodzi w gre.
              Musimy kupic cos stabilnego i solidnego, bo Olek sie straszliwie wierci,
              pasjonat jeden! Krzeselko Wenus (Frutki) tez chyba bedzie dla niego dobre smile
              Zwlaszcza znajac temperament Frutkiwink
    • wenus.z.willendorfu Mmala6, mamo Olka- sprawdzcie pocztę 26.08.05, 11:59

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka