mmala6 29.08.05, 17:27 i tak malo siedze na forum, naprawde.Bylam na spacerze, dziecko nakarmione i spi.Obiad zrobiony i zjedzony.Zmywac mi sie nie chce.Moglabym sie polozyc ale..... Meza nie ma, bedzie wieczorem, co tu robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbrojwskas ja siedze czasami na Lamiglowkach 29.08.05, 17:56 ksiazki,gazeta,muzyka - to aplikuje w duzych dawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 jakos nie mam ochoty na zadna literature.... 29.08.05, 18:15 chyba za mocno mi dzis przygrzalo.Ja to mam tak, ze jak Matus nie spi, to sobie mysle co zrobie jak zasnie, co poczytam, co poogladam itp.Jak spi, to nic z tego co planowalam nie robie, bo mam wrazenie, ze jak zaczne to sie obudzi.Potem spi dluzej niz przewidlywalam i jak sie budzi, to stwierdzam, ze "znowu nic nie zrobilam a takie mialam plany". I w efekcie chyba czesciej "cos" robie jak on nie spi... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: ja szukam menu na chrzciny. 29.08.05, 18:38 ja bym zjadla...: -najpierw mala lampeczka szampana -rosol z kury, taki prawdziwy, klarowny z "oczkami" i makaronem -na drugie np kurczak z serem (de volej, nie wiem jak sie to fachowo pisze), zmieniaczki purre i jakas fajowa salatka, kompot z truskawek albo czeresni albo np losos, warzywa gotowane, podsmazany kalafior albo brokuly, pomidory z serem....wino do tego...biale... albo bigos z duza iloscia pysznego miesa, czosnkiem, sliwka, ahhh!!! -na deser skoromnie-tiramisu) -A dla Matka- fantazje nt mlekaewentulanie dostalby troche tiramisu do pomlaskania Dobra, koniec fantazji... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 mam dokladnie to samo! 29.08.05, 22:27 Zawsze planuje tysiac rzeczy, a robie z tego tylko podstawowe i to szybko - zjesc, troche posprzatac, przygotowac sie na spacer itp. Pare razy usilowalam sie polozyc i widac mnie Mysz n apodgladzei namierzyl, bo zaraz sie budzil - wszystko jedno czy to bylo po kwadransie czy po dwoch jego snu. Tak mnie to zaczelo stresowac, ze nie umiem teraz zasnac w dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas Re: nudze sie............... 29.08.05, 19:13 hmm szukam i szukam a moja corka ostatnio dostaje ataku placzu i czesto jeczy , jeszcze troche to ogluchne i nawet otowaxol nie pomoze. dzieki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś