Dodaj do ulubionych

nudze sie...............

29.08.05, 17:27
i tak malo siedze na forum, naprawde.Bylam na spacerze, dziecko nakarmione i
spi.Obiad zrobiony i zjedzony.Zmywac mi sie nie chce.Moglabym sie polozyc ale.....
Meza nie ma, bedzie wieczorem, co tu robic?
Obserwuj wątek
    • zbrojwskas ja siedze czasami na Lamiglowkach 29.08.05, 17:56
      ksiazki,gazeta,muzyka - to aplikuje w duzych dawkach.
      • mmala6 jakos nie mam ochoty na zadna literature.... 29.08.05, 18:15
        chyba za mocno mi dzis przygrzalo.Ja to mam tak, ze jak Matus nie spi, to sobie
        mysle co zrobie jak zasnie, co poczytam, co poogladam itp.Jak spi, to nic z tego
        co planowalam nie robie, bo mam wrazenie, ze jak zaczne to sie obudzi.Potem spi
        dluzej niz przewidlywalam i jak sie budzi, to stwierdzam, ze "znowu nic nie
        zrobilam a takie mialam plany". I w efekcie chyba czesciej "cos" robie jak on
        nie spi...wink
        • zbrojwskas ja szukam menu na chrzciny. 29.08.05, 18:25

• mmala6 Re: ja szukam menu na chrzciny. 29.08.05, 18:38
            ja bym zjadla...:
            -najpierw mala lampeczka szampana
            -rosol z kury, taki prawdziwy, klarowny z "oczkami" i makaronem
            -na drugie np kurczak z serem (de volej, nie wiem jak sie to fachowo pisze),
            zmieniaczki purre i jakas fajowa salatka, kompot z truskawek albo czeresni
            albo np losos, warzywa gotowane, podsmazany kalafior albo brokuly, pomidory z
            serem....wino do tego...biale...smile
            albo bigos z duza iloscia pysznego miesa, czosnkiem, sliwka, ahhh!!!smile
            -na deser skoromnie-tiramisuwink)

-A dla Matka- fantazje nt mlekawinkewentulanie dostalby troche tiramisu do
            pomlaskaniasmile

Dobra, koniec fantazji...
            • viviene12 a gdzie bedzie przyjecie? 29.08.05, 21:54
              w domu czy w restauracji??
        • viviene12 mam dokladnie to samo! 29.08.05, 22:27
          Zawsze planuje tysiac rzeczy, a robie z tego tylko podstawowe i to szybko -
          zjesc, troche posprzatac, przygotowac sie na spacer itp. Pare razy usilowalam
          sie polozyc i widac mnie Mysz n apodgladzei namierzyl, bo zaraz sie budzil -
          wszystko jedno czy to bylo po kwadransie czy po dwoch jego snu. Tak mnie to
          zaczelo stresowac, ze nie umiem teraz zasnac w dzien.
        • schaapje skad ja to znam? :)) 30.08.05, 22:24

• zbrojwskas Re: nudze sie............... 29.08.05, 19:13
      hmm szukam i szukam
      a moja corka ostatnio dostaje ataku placzu i czesto jeczy , jeszcze troche to ogluchne i nawet otowaxol nie pomoze.
      dzieki.
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka