Dodaj do ulubionych

Harmonogram eliminacji

16.09.05, 21:03
wszystkoo wydaję się ok, ale jesli chciałabym się wybrać z maluszkiem to
niewiem na którą godzinę ???
przecież roczne dziecko niewytrzyma cały dzień na imprezie?
Obserwuj wątek
    • chmurka22 Re: Harmonogram eliminacji 10.10.05, 12:01
      Właściwie to nie rozumiem dlaczego nie wszystkim dzieciom dali jednakowe
      szanse. Np.W Lublinie nie eliminacji. To trochę niesprawiedliwe, bo przecież
      nie będę jeździć z małym dzieckiem do innego miasta. To by było zbyt męczące.
      • kin2 Re: Harmonogram eliminacji 13.10.05, 15:15
        zauważ że Lublin dosyć często jest pomijany we wszelkich imprezach sad
        (my też z Lublina)
    • pm7_pm Re: Harmonogram eliminacji 13.10.05, 10:08
      Bardzo mi przykro,że Kielce zostały pominięte.
    • magdus761 Re: Harmonogram eliminacji 23.10.05, 17:11
      No cóż...
      A miało być tak pięknie. I prawie byłoby, gdyby nie jakość wykonywanych zdjęć i
      profesjonalizm ich wykonania. Po odebraniu zdjęcia okazało się, że posiadam
      małego rudzielca o szarych oczach (z całym szacunkiem dla przeuroczych
      rudzielców). Niestety według opini naszej i całego sspołeczeństwa mój syn ma
      jasne włosy i żywo niebieskie oczy. No cóż szkoda bo właśnie tymi oczami i
      blond oczami podbija serca ludzi. A tak nie ma szans... Pozdrawiam
      Zawiedziona mama
    • magdus761 Re: Harmonogram eliminacji 23.10.05, 17:15
      jeszcze mała poprawka - oczywiście ma blond włosy (nie oczy)
      Ale te błędy to wynik zawodu jaki nas spotkał podczas tego, co szumnie można
      określić sesją zdjęciową i konkursem na najmilszego brzdąca (chyba, że chodzi o
      karykaturę???!!!)
    • pyza1980 Re: Harmonogram eliminacji 24.10.05, 18:02
      Witam wszystkich. Dołączam się do wypowiedzi poprzedniczki o bardzo złej jakości
      zdjęć. Byliśmy na tych eliminacjach 2 lata temu. Odnaleźliśmy nasze zdjęcie i
      nie umieliśmy wyść z podziwu. Ani ja, ani mój mąż nie jesteśmy fotografami ani z
      zawodu ani z zamiłowania ale tak brzydkiego zdjęcia nigdy nie udało nam się
      zrobić. Tak że drogie mamy jak myślicie że warto tam iść choćby po to aby mieć
      piękne zdjęcie to pamiętajcie, że możecie sie naprawdę rozczarować. Pozdrawiam
    • sophia1 Re: Harmonogram eliminacji 28.10.05, 23:17
      Niestey nadal nie ma informacji w jakich godzinach ten konkurs się odbywa sad

Mam pytanie do mam, których dzieci brały w tym udział - jak ten konkurs wygląda? Tzn. jak długo trzeba czeakć na zrobienie zdjęć, czy są MEGA kolejki i czy te zdjęcia są faktycznie tak kiepskiej jakości?

Wybieram się jutro z synkiem do Geanta i nie bardzo wiem czego się spodziewać (w razie czego mam nadzieje na udane zakupy) smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka