dorocia25 10.08.04, 14:38 Witam serdecznie mam na imie Dorota i jestem mama Sary . Sarunia 24 sierpnia bedzie obchodzila swoje 3 urodzinki Jestesmy z Warszawy . Ciekawi mnie ile jest ksiezniczek o tak pieknym imieniu . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek06 Re: SARA 27.08.04, 23:58 Znam dwie Sary -jedna z W-wy, dróga mieszka obok mnie.Mają po 3-4 latka Odpowiedz Link
saralove oczywiście, że SARA!!! 02.01.05, 21:11 Uwielbiam to imię, dlatego mam taki nick. Oczywiście tak nazwę kiedyś swoją córeczkę! Odpowiedz Link
cloud-ac Re: oczywiście, że SARA!!! 15.01.05, 23:56 A ja mam córkę Sarę, której imię wybrał tato - znał taką dziewczynkę Sarę, która bardzo mu się podobała, no i tak zostało. Od pierwszej chwili życia mówię do niej Sara. Nie lubię zdrobnień, bo uważam, że tak jest ładnie Odpowiedz Link
saraanna Re: SARA 27.01.05, 19:53 Moja corcia to Sara Anna (to drugie imie to po mojej siostrze).I jest wlasnie taka jak jej imiona na zewnatrz delikatna jak ksiezniczka a w srodku maly diabelek.Jak jestem na nia zla (co rzadko sie zdarza) mowie na nia Srania, ale przewaznie to Sarenka ,Sarunia albo Sarcia. Odpowiedz Link
olioliwa Re: SARA 06.06.06, 09:45 Autor: lordess Data: 05.06.06, 19:42 Witam serdecznie ) Czy są tu jakieś dziewczynki o imieniu Sara ? Moja córka ( prawie 5 latek ) ma tak na imię , a dokładnie Sara Magdalena - to taka mała księżniczka , ale też rozrabiara ) Pozdrawiam Odpowiedz Link
bilboa Re: SARA 23.06.06, 22:45 Witam moja córeczka również ma na imię Sara.Z wyglądu jest drobniutką słodką istotką o hipnotyzująco błękitnych oczach i jasnych włoskach.A wśrodku mały diabełek.Mówię do nie różnie ale najczęściej Sarenko,Saruń a czasem Sara - Rozrabiara. Dziewczyny ja znalazłam datę 13 lipca jeżeli chodzi o imienniny Sary ( ale tylko w wyszukiwarce w necie, w kalendarzu niestety nic) a Wy znacie inne daty? Napiszcie jakie charakterki mają Wasze księżniczki. Odpowiedz Link
bogada Re: SARA 25.06.06, 18:11 moja córeczka to też SARA... bardzo mi się podoba to imię Odpowiedz Link
makova Re: SARA 26.06.06, 13:38 Moja Sara Maria 1 sierpnia skonczy 4 lata. Mowimy do niej najczesciej Sarka lub Sarenka. na pewno jest dziewczynka z charakterem . Imieniny obchodzimy 9 pazdziernika. Widzialam rowniez imieniny Sary w kalendarzu 19 stycznia. Pozdrawiam wszystkie Sary i rodzicow. Makova Odpowiedz Link
lordess Re: SARA 29.06.06, 19:06 Witam ) Z tego co mi wiadomo Sara obchodzi imieniny : 13 lipca , 9 października , 19 stycznia . Sara-rozrabiara - my tez czasem tak mówimy na naszą Sarę. Pozdrawiam , mama Sary Magdaleny ) Odpowiedz Link
mamasary5 Re: SARA 23.03.07, 21:42 Ja też mam córeczkę Sarę Noemi (a Noemi znaczy moja słodycz, więc jest księżniczka moja słodycz) )) No i też ma "charakterek", choć ma dopiero 14 miesięcy... Odpowiedz Link