Dodaj do ulubionych

o rany powiedzcie, czy ten cholerny katar

01.10.05, 08:25
naprawde sie kiedys skonczy? i ona przestanie sie budzic w nocy i plakac? kto
to widzial, zeby takie male dzieci chorowaly? to powinno byc zabronione!

i ja chce ja oddac do zlobka...
Obserwuj wątek
    • viviene12 taaaak Owieczko 01.10.05, 10:50
      coraz czesciej mam wrazenie, ze jestesmy bardzo podobnie skonstruowane.
      Ja tez mam tendencje do zamartwiania sie na zapas, choc na szczescie potem zadna
      z moich 10 strasznych wersji sie nie sprawdza. Maz twierdzi nawet, ze jestem
      pesymista (no, tz tym sie nie do konca zgadzam) i wyraza nadziej, ze Mysz sie we
      mnie pod tym wzgledem nie wda...
      Moze sie Glizdeczka szybciutko w tym zlobku zaaklimatyzuje, a Ty troszke w pracy
      hmmm odpoczniesz? (dobre slowo na okreslienie zajecia w pracy, nie?)
      A musisz wracac do pracy, czy chcesz? Masz kogos w odsieczy, kto w razie czego
      zajmie sie Glizdeczka?
      Sprawdzalas wczoraj poczte?smile
      • schaapje Viv 01.10.05, 10:56
        jakas smutna sie ostatnio wydajesz... ale moze to tylko te lacza...

zdecydowanie jestem czarnowidzem i maz/niemaz nie raz juz sie na mnie zloscil.
        mam to po mamie i to w formie zlagodzonej (!).

do pracy wrocic musze, bo raz, ze zyjemy na kredyt i na wychowawcy nas nie
        stac, a dwa - nie chce tej pracy straciv, bo dobra i ja lubie. zreszta wiem, ze
        dobrze mi zrobi powrot do swiata zywych i normalnych, ludzkich problemow.

a poniewaz stwierdzilam, ze czy z niania czy w zlobku - to mi i tak bedzie zle
        bez Glizdy, wiec po rozpatrzeniu za i przeciw zdecydowalismy sie sprobowac ze
        zlobkiem (w koncu zawsze mozna ja zabrac, nie?). ale obydwie panie doktor
        slyszac o tym zrobily duze oczy i wyrazily swoej obawy wiec i ja zaczynam je
        miec - w koncu zima to sezon przeziebien, nie?

lece ubierac Glizde i szykowac butle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka