otaota 15.10.05, 17:19 gdzie moge poszukać opis rozwoju (podnosi główkę, wodzi wzrokiem, uśmiecha się itd) dziecka tydzień po tygodniu począwszy od narodzin? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka785 mam coś!!! 15.10.05, 17:36 tutaj jest wprawdzie nie tydzień po tygodniu, bo troszkę ogólniej, ale... przystepnie napisane!!! I półrocze: kobieta.interia.pl/rodzina/dziecko/news?inf=306441 II półrocze: kobieta.interia.pl/rodzina/dziecko/news?inf=306450 pozdrawiam p.s. moim zdaniem tydzień po tygodniu to bez sensu bo człowiek tylko się stresuje a przecież każdy maluszek jest inny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Gdzie znajdę....? 15.10.05, 19:43 www - zajrzyj tu: www.babyboom.pl/dzieci_0_2/niemowlak.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Gdzie znajdę....? 15.10.05, 19:58 orientacyjne ramy sa ok ale jakby miala sie stresowac rozwojem Matka z tygodnia na tydzien, to bym juz pewnie na jakims prozaku bylai odwiedzala gabinety psychiatryczne leczac nerwice, hehe Tydzien po tygodniu jest dobre w ciazy, bo wtedy faktycznie sie "cos" dzieje i MUSI sie rozwinac w odpowiednim czasie. Poza brzuchem jest juz wolna amerykanka, czego moje dziecko jest zywym i zdrowym przykladem) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Gdzie znajdę....? 15.10.05, 20:10 www.promykslonca.pl/article.php?id=26 tutaj możesz zamówić taką dość fajną publikację na temat rozwoju dzieciaczków w 1 roku życia, z podziałem na miesiące oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś