iwet165 25.10.05, 21:55 super propozycje na jesienna nude.napewno skorzystam z tych pomyslow.juz jutro zabiore synka na jesienny spacer.dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaoliijulki Re: Jesienne liście 28.10.05, 13:02 Bardzo fajne propozycje, po całym tygodniu pracy nie mam pomysłów jak ciekawie spędzić z moimi dziewczynkami w ciekawy sposób sobotę i niedziele. Tak trzymajcie, wasze pomysły na nenu dla dzieci i zabawy często ratują mnie z opresji. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaptysia Re: Jesienne liście 30.10.05, 10:43 W zwiazku z choroba ptasiej grypy przestrzegam przed zabawa w lisciach a przynajmniej na zwracanie uwagi czy dziecko nie dotyka raczkami buzki i nie zabierania listkow do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiarr Re: Jesienne liście 30.10.05, 21:19 Ptasia grypa? Chyba przesada. Moja propozycja zabawy: nazbierać dużo kolorowych liści z drzew różnych gatunków i przynieść do domu. Na dużym arkuszy brystolu (może być papier pakowy) narysować pień drzewa z gałęziami. Potem smarujemy dokładnie klejem tylnią stronę liścia i naklejamy na papier, tak aby wyglądały jakby wyrastały na narysowanych gałęziach. Mamy taką dekorację w pokoju syna, któ¶rą zrobił prawie samodzielnie i jest niesamowicie dumny ze swojego dzieła. Pozdrawiam, trzymajcie się ciepło w czasie jesiennych spacerów! Asia Odpowiedz Link Zgłoś