27.10.05, 14:47
nie wiem w którym wątku pisałyśmy o tych ocieplaczach typu Śnieżynka z
pewnego sklepu... otóż sprawdziłam są rozm. 74/80 i 86 w cenie 19,90 zł
Obserwuj wątek
    • wiolkak Re: Mmala 27.10.05, 14:53
      coś czuję że H&Malunio i H&Matek bedą zabezpieczeni na zime, a mroźną
      zapowiadają!
      • xemm1 Re: Mmala 27.10.05, 15:01
        H&Malunio i H&Matek

Wiolka ale się uśmiałam.... dobre smile))))
        • wiolkak Re: Mmala 27.10.05, 15:05
          żeby mnie tylko nikt o kryptoreklamę nie posądziłwink
          • mmala6 Re: Mmala 27.10.05, 15:57
            Dziekuje!! wlasnie wlaczylam kompa, zeby poszukac naszego watku o Sniezynkach i
            zapytac Cie o ocieplacze z "pewnego" sklepusmile
            Ale dziewczyny, ja MUSZE mu kupic te ocieplacze na stopki, bo:
            1. bedzie mu zimno w stopki, a tego chyba Matkowi nie zyczyciewink
            2. wydaje mi sie, ze chyba nie zacznie chodzic w zimie wiec butow nie bede mu
            kupowac-oszczednosc
            3. ma czapke i rekawiczki z serii Sniezynka wiec glupio miec botki z innej
            serii, prawda?wink

Xemm.....a kupilas cos nowego? jest cos fajnego? a moze jakies przeceny?

(H&Malunio & H&Matekwink)))
            • xemm1 Re: Mmala 27.10.05, 16:50
              Oj dziewczyny Mmala naprawdę MUSI H&Matkowi kupić te ocieplacze wink)) wiecie
              jak we Wrocławiu mroźne są zimy wink)
              Aha szaliczków typu Śnieżynka niestety nie nie było na stanie "pewnego
              sklepu" ;-((
              a tak poza tym żadnych przecen, wytargałam tylko jedną kamizeleczkę z kubusiem
              puchatkiem, ogólnie kicha...
              • mmala6 Re: Mmala 27.10.05, 19:18
                łeeem szkoda ze nie ma przecensad
                Ja dzis kupilam Matkowi czerwone rajtki z Woli, sa kolo mnie za...10zl! to
                naprawde bardzo tanio!
                W weekend jedziemy na Bielany wiec ochraniacze absolutnie obowiazkowo zostana
                zakupione! w koncu zazwczyczaj na 01.11 pierwszy snieg juz padawink
                • mmala6 melduje 28.10.05, 21:57
                  iz ocieplacze z serii Sniezynka zostaly zakupionesmile
                  Moj tato kupil Matkowi bluze z podwojnym rekawkiem -ciemnozielona z nadrukiem
                  Led Zeppelin!!!hihismile
                  Fajurskie sa swetry....
                  • barbi1 Re: melduje 28.10.05, 22:01
                    No to Matek rokendrolowy teraz będziewink
                    • mmala6 Re: melduje 28.10.05, 22:07
                      byly tez bluzy z napisami "Czarujacy jak moj tatus" albo "Moja mama jest
                      sliczna" (po angielsku)wink)
                      Nie kupilam, bo musialabym dwie.Dla sprawiedliwosciwink
                      • barbi1 Re: melduje 28.10.05, 22:08
                        smile Dobre!
                        Trzeba było kupić! Obie! A co tam!!
                        • wenus.z.willendorfu Mmala, rozczarowałaś mnie 28.10.05, 22:18
                          dlaczego nie kupiłaś OBU bluz??!!
                          • mmala6 Re: Mmala, rozczarowałaś mnie 28.10.05, 22:24
                            juz Ci pisze dlaczego: otoz sa pakowane po dwie i niestety jedna jest z napisem
                            a druga nie.Wiec aby miec obie bluzy z tymi napisem musialbym w sumie nabyc
                            czterysmilejeden dwupak 35 zl, uznalam wiec ze sama Matkowi takie napisy
                            wyhaftujewink))
                            • xemm1 Re: Mmala, rozczarowałaś mnie 31.10.05, 16:26
                              wreszcie coś dla tych dyskryminowanych mam, MMala w którym miejscu "w pewnym
                              sklepie" leżą te bluzy??
                              • wiolkak Re: Mmala, rozczarowałaś mnie 31.10.05, 17:58
                                H&MMMM, ja tam nie wiem ale sądze ze w "pewnym miejscu"
                                • mmala6 Re: Mmala, rozczarowałaś mnie 31.10.05, 18:39
                                  Xemm - na wieszaczkach na przeciwko kasy, tak posrodkusmile ale cos mi sie
                                  wydawalo, ze lekko "babskie" byly tzn kolorek taki..rozowawy...ale byc moze myle
                                  z jakas innawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka