gaga171 29.11.06, 12:17 Co myślicie o tym banku - MultiBankU, czy jest on w miare tani? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziut19 Re: Multibank 29.11.06, 15:16 W miare tani jest, zalezy jaka przylozy sie miare:) Zalezy co przez to rozumiesz i co pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.tomczyk Re: Multibank 29.11.06, 16:29 ofertę to może ma i w miarę dobrą, ale przebrnąć przez wymysły "genialnych" analityków i bałagan w tym banku to gehenna której nikomu nie życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszko33 Re: Multibank 29.11.06, 21:19 Mój kuzyn brał kredyt w Multibanku. Po prostu tragedia !!!! Co chwile chcieli jakieś dodatkowe dokumenty ( niby miał już podpisywać umowę kredytową ale coś wymyslili ) Ociągali się z przekazaniem pieniędzy na konto sprzedającego mieszkjanie na rynku wtórnym. Kosultatka bez elementarnej wiedzy i kultury Odpowiedz Link Zgłoś
tuptal Re: Multibank 07.12.06, 22:49 Te ciągłe uzupełnienia dokumentów - to kwestia raczej nie banku, tylko dupiatego doradcy. A ociąganie się z płatnością - umowa mówi wyraźnie, że bank ma 3 dni robocze od daty wskazanej przez klienta na przelanie kwoty kredytu (nie wiem jak teraz to wygląda, ale na wiosne BSK rezerwował sobie 14 dni i klienci jakoś to akceptowali). I taka informacja jest przekazywana kleintowi, zresztą przecież umowa jest podpisywana PRZED aktem notarialnym. Więc jeśli ktos później wpisuje jakieś mało realne terminy w akcie, bo sprzedający naciska, to niestety - sam jest sobie winny. Odpowiedz Link Zgłoś
netter Re: Multibank 17.12.06, 21:17 ja wole inny bank na zaczynajacy sie od litery M czyli Millennium ;) pozdrawiam -- Kredyt Mieszkaniowy Bank Millennium Kredyt Mieszkaniowy GE Money Bank Kredyt Mieszkaniowy Deutsche Bank Kredyt Mieszkaniowy Bank BPH Odpowiedz Link Zgłoś
alex3111 Re: Multibank 26.12.06, 20:03 No więc tak: Kredyt w MultiBanku można brać w złotówkach i frankach szwajcarskich (osoby zarabiające w polskich złotych). Jeśli chodzi o kredyt w PLN: to kredyt w multibanku jest tańszy(srednio) od kredytu w dombanku,mbanku,mullenium,bz wbk, ge money, bph, santander.. Nie jest wiec to najkorzystniejszy wybor.. Inaczej sie ma sytuacja w przypadku frankow. Kredyt w multibanku jest zazwyczaj bardziej korzystny w stosunku do bankow: Santander czy mBank Odpowiedz Link Zgłoś