kangur4 10.11.05, 10:03 Tak z samego rana (o ile 10.00 to rano) chciałabym się pochwalić, że na "Zobaczcie" zamieściłam nowe zdjęcia mojej paskudy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=26074768&a=31747631 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga04 Re: Matylda 10.11.05, 11:06 tia... paskuda... sliczna jest i imie ma piekne, ja niestety z Matylda zostalam przeglosowana Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Matylda 10.11.05, 11:27 Wiesz, z tym imieniem to bywa różnie. Jednym znajomym bardzo się podoba a inni cały czas nie mogą uwierzyć, że takie okropne imię daliśmy własnemu dziecku. Nam się podoba, bo po pierwsze imię jest międzynarodowe i występuje we wszystkich językach europejskich, a po drugie od zawsze kojarzy mi sie z cudowną Natalie Portman w Leonie Zawodowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Matylda 10.11.05, 11:15 moim zdaniem Matylda nie czyści sobie zębów, tylko myśli, że jest w SPA A to ostatnie zdjęcie- mała luzara Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Matylda 10.11.05, 11:36 Matylda jest urocza... na tej pierwszej fotce taka mała zadziorka - ten błysk w oku Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Matylda 10.11.05, 12:02 Czy wychowujecie Matyldę na "ostrą" panienkę? Bo ta koszuleczka Motorhead... Słodzinka Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Matylda 10.11.05, 12:12 Koszulkę Motorhead kupiłam z myślą o Tacie Matyldy, który dawno temu był metalowcem, nosił skórzaną katanę i długie włosy. Wiem to tylko z opowiadań, bo wtedy go jeszcze nie znałam, a w długie włosy coś nie chce mi się wierzyć, bo teraz jest prawie kompletnie łysy. A teraz Tata cały czas się dopytuje, kiedy bedzię mógł Matyldzie puszczać NORMALNĄ muzykę, czyli Metallikę lub Slayera a nie tylko Fasolki i Muminki. Zresztą Matylda się już trochę osłuchała, bo w drugim miesiącu ciąży byliśmy na koncercie Metalliki w Chorzowie. Mimo, że to nie jest moja ulubiona muza, bawiłam się super, darłam ryja, machałam głową i zaobserwowałam, ku wielkiemu zdziwieniu, wielu rodziców z dziecmi na oko dwunasto-, trzynastolenimi. Cóż, akurat w tym przypadku muzyka łączy pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Matylda 10.11.05, 12:47 Wygląda na to, że już wie co to znaczy być fotografowaną. Tak się inteligentnie patrzy w obiektyw Świetna Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Matylda 10.11.05, 13:21 Hmm, Kangur, jak na PRowca to zaskakujaco rzadko prezentujesz wizerunek coreczki. Ale moze chodzi o efekt wyczekiwaniaA Matylda sliczna (te niewinne oczeta nad napisem Motorhead! )i bardzo modnie ubrana Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Matylda 13.11.05, 01:03 Co ty opowiadasz. Jaka paskuda. Śliczna dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Matylda 13.11.05, 13:46 fajna jest!) w tej podwojnej bluzie to wyglada na niezle zioleczko) Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek ja miałam taką :-) 13.11.05, 17:44 ...koszulkę! czarną! przywiozłam sobie ze Szwecji, dawno dawno, jak u nas jeszcze takich nie było! A na Metallice byłam w Sopdku kilka lat temu. Jezu co to był za czad. Mało mi łeb nie odpadł. ale ja właściwie troche nie na temat, chciałam napisać, że Matylda jest śli-czna! i przyznać sie - od razu pomyślałam o Leonie Zawodowcu! Odpowiedz Link Zgłoś