mooh Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 21:15 Ja czasem zaglądam jednym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 21:15 Ja też zaglądam, ale ze mnie marna pociecha bo tylko defetyzm rozsiewam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 21:21 a czego się spodziewałaś przed świętami? dziewczyny pracowicie pakują prezenty i makowce kręcą..... no ale ja np mam wolne bo juz zrobiłam co trzeba dziś i według planu mam wolne!!!!!!!!!!!!!! sobie odpoczywam, choć ręcę mnie swędzą zęby cos jeszcze zrobić. nudzę się po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 21:22 Przecież dziewczyny się zarzekały, że nic nie robią przed świętami... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 21:35 Nieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 21:58 to może zmień zamówienie na 2007 rok ) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 22:00 Xemm, wcale mi nie do śmiechu! Namęczyłam się, straciłam trochę czasu na to i zostanę bez prezentów!!! Napisałam znów do nich mejla, ale dziady nie odpisały dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 22:08 cholera głupio mi bo Cię w tego Fotojokera wciągnęłam, ale zobaczysz wszystko będzie Ok, i wyrobią się w czasie... z ciekawości spojrzałam na moje zamówienie, fotki wysyłałam ok 15 a potwierdzenia dostałam o 22, 23, 24, dodam, że wszystkie trzy zlecenia robiłam prawie w jednym czasie, ale oni na bieżąco weryfikuja i wysyłaja... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 22:16 Ja jakoś w południe. Ciągle nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 21:36 Ja się nie zarzekałam, a nic nie robię. Zakupy prezentowe i spożywcze zrobię w czwartek i piątek, bo dopiero wtedy będę miała do dyspozycji samochód przez cały dzień. Teraz sie nie napinam. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Ło matko! Znowu pustooo!!! 19.12.05, 23:09 jestem, ale tylko na chwilę, bo padam z nóg, ale przynajmniej przgotowania do świąt znacznie się posunęły naprzód Odpowiedz Link Zgłoś