tropikalna 27.12.05, 13:38 Jezu wymyslili sobie w moje firmie impreze karnawalowa z przebraniem. Ja nie mam żadnego pomysłu. Podpowiedzcie za kogo mogę się przebrać? Nie mam żadnych wymyślnych strojów, laski helppppppppppp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: Pomóżcie pomysłowe mamy... 27.12.05, 14:43 Tropikalna- przecież Ty jesteś wymarzonym aniołkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
sybillka1 Re: Pomóżcie pomysłowe mamy... 30.12.05, 00:04 Możesz się ubrać normalnie jak nastolatka:dziurawe jeansy[niekiedy w domu się znajdą],jakaś ekstra młodzieżowa bluzeczka,buty albo jakieś glany albo wysokie szpile,włosy zrób na niebiesko lub różowo pianką[którą po imprezie zmyjesz- uwaga na deszcz!],do tego ostry makijaż,papieros w usta i strój gotowy!UDANEJ ZABAWY! Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Pomóżcie pomysłowe mamy... 27.12.05, 17:13 Granatowa spódnica (nie za krótka), biała bluzka i czerwona chusta i już możesz robić za aktywistkę ZMS. Albo owiń się prześcieradłem i udawaj kobietę z krajów arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pomóżcie pomysłowe mamy... 27.12.05, 19:22 kiedys znajomy opowiadal, ze kazali mu sie przebrac na taki bal, wiec sie ubral normalnie i wzial antene ze soba, a na pytania, za kogo sie przebral, odpowiadal, ze za radio... Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Pomóżcie pomysłowe mamy... 27.12.05, 21:17 weź dziecko ze sobą i będziesz matka polka............. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pomóżcie pomysłowe mamy... 30.12.05, 01:07 Szlafroczek, druty do robótek we włosy związane w węzeł, przedłużyć kąciki oczu - i Japonka jak malowanie Odpowiedz Link Zgłoś