ewa_mama_jasia 13.01.06, 17:06 od pewnego czasu bywam biernie na tym forum i muszę przyznać, że mi się podoba. Ponieważ ono prywatne, rozumiem, że trzeba uzyskać czyjąś zgodę na czynne uczestnictwo? Jeśli tak, to czyją i w jaki sposób? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 17:09 zadnej z moderatorek chyba nie ma ale pozwole sobie wprowadzic Cie w arkana tego forum Najpierw idz na "poznajmy sie" (gdzie tam na dole jest ten watek) i napisz cos o sobie: czym sie inetresujesz, ulubiony kolor i piosenkarz, fajnie jakbys miala fotke Jasia ale to mozesz pozniej. No i na koniec stawiasz szampana, nie ma ze boli, kazda nowa mama musi sie szarpnac! Witaj i rozgosc sie!!) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 17:15 A tego szampana to jednego dla wszystkich, czy każdej po szampanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 17:19 dla kazdej to by byla rozpusta!hihi choc pomysl wart uwagiTyle zeby dla kazdej starczylo po kieliszeczku. A Twoj Jas to niemowlaczek czy juz maluszek? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 17:26 Właśnie przedstawiłam się na "Poznajmy się", czyli pkt 1 instrukcji wykonany. Jaś ma 2,5 miesiąca, choć dziś w poczekalni przed usg jedna pani typowała go z wyglądu na 5-6 miesięcy. Nie ukrywam, że połechtało to mile moją mamusiowatą duszę . Maluszki to od roku w górę? Jeśli tak, to mój jest niemowlakiem i do maluszków mu jeszcze trochę . Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 19:26 Cześć ewka Zawsze z radością witamy tu wszystkich z alkoholem Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 20:30 witaj, Ewo_Mamo_Jasia, ja tez chce tego szampana ale tego nicka to masz za dlugiego, wiesz? dla mnie bedziesz Ewa i juz- jesli moge Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 20:35 Ja też się zgłaszam po szampana! Może jednak po butelce na głowę? Słaby dzień dziś miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 20:51 Ja pije piwko ale szampana tez jeszcze lykne Pam, Ty leniwcu!ciekawe jakbys mojego nicka skrocila?hihi Faktycznie, Ewo_mamo_jasia, czy mozemym mowic Ewo? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Ewo 13.01.06, 20:53 przeczytalam Twoj wpis na Ponajmy sie, masz ciekawy zawodnaprawde. No i teraz po tym "moim zdaniem", to musisz nam Jaska pokazac, abysmy mogly stwoerdzic czy podzielamy Twoje zdanie czy nieNasze dzieciaki mozesz zobaczyc na gorze w Galerii Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 20:52 Cześć Ewa, witamy (uprzedzam fakty i zakładam, że pozwolisz na siebie mowić Ewa, bo Ewa_Mama_Jasia jest za długie.) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 21:34 ja też sie przywitam I ja też nowa i jak narazie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
tu.acha Re: Cześć! Ja też jestem tu nowa... 13.01.06, 21:46 dopisuję się do tego wątku, bo również poczytuję sobie to forum, ale aktywnie się nie udzielam, choc przedstawiłam się już dość dawno Jakoś nie miałam odwagi zacząć...Mam nadzieję, że skoro już się ośmieliłam, to ruszy. Zwłaszcza, jeśli dodam sobie odwagi wpisowym szampanem )))) Pozdrawiam! Aśka PS. I też mam 2,5 miesięczne dziecko - tyle, że córkę Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Mój syn ma szansę na żonę, a ja na synową :) 14.01.06, 20:51 Zgodnie z artykułem, który niedawno był komentowany, chłopcy mogą mieć z tym problem, jak dorosną. tu.acha, pamiętaj, rezerwuję dla mojego Jasia Twoją córkę . Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Ewa, 14.01.06, 20:56 ty to szybka jestes. Na forum od wczoraj,a juz synowa zaplanowalas... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Ewa, 15.01.06, 23:30 Teraz podobno trzeba szybko. Szybko pracować, szybo żyć i w ogóle wszystko szybko. Nie wiem, jak gdzie indziej, ale w Warszawie wszyscy chodzą szybko na ulicy, potrącają się i burczą na siebie wzajemnie. A jeśli naprawdę ma nie być w przyszłości zbyt dużo dziewcząt to co, od razu muszę zaklepać . Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 21:50 Witaj Ewka, rozgość się, pisuj często i ucz się buszowania)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Cześć! Jestem tu nowa... 13.01.06, 23:12 a żęby tradycji stało się zadość, nakarm syna czerwoną gąbką i mydłem bambino. witamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Cześć! Jestem tu nowa... 14.01.06, 09:56 Pomme i Acha- przynajmniej macie krotkie nicki, jakby byla Barbi, to Pomme pewnie by zawezila do Pom i by sie mylilo z Pam, hehe witajcie, holki i stawiajcie szampana... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Witajcie, witajcie 14.01.06, 10:54 Fajnie, że chcecie się przyłaczyć. Będzie nas więcej do wieczornego buszowania (rano jakoś bardziej trzymamy się w wątkowych tematach) Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Witajcie, witajcie 16.01.06, 10:46 Dzień dobry, witamy serdecznie Ewę z synkiem Odpowiedz Link Zgłoś
tu.acha Ewa 16.01.06, 16:05 Hej hej! Najpierw sprawdz, czy ci pasi ta moja Igienka! A ja wpisze Jaska do kajeciku i nastepny wolny nalezy do niego ;DDD Pozdrawiamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś