Dodaj do ulubionych

Tygrys....

18.06.03, 11:37
Marta jest w pracy i prosila aby ci przekazac ze nie ma czasu na
pierdoly;)))))
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:44
      a MArcie to, za przeproszeniem, raczki urwalo, ze nie moze sama tego napisac
      tylko sie poslancem z bozej laski wyrecza?
      ;)
      • emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:45
        eeee tam kobieto, my to prawie jednosc:P :)))
        • saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:45
          a to ciekawe, bo nie zauwazylam zeby Marta takie pierdloly pisala:P
          • emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:48
            no tak, w tej dziedzinie to ty wszystkich na walisz na ryj:P
            • saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:49
              eee, tam, do Ciebie mi daleko, Cycek:)
              • emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:52
                czyli chcesz powiedziec ze do piet mi nie dorastasz? Dupeczka ;)
                • saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:54
                  hahaha, jesli chodzi o oglupianie panienek, to owszem, niekomu tak latwo jak
                  Tobie nie przechodzi przez gardlo:

chodz malenka, swiat Ci pokaze, wezme w niebiosa, pokaze gwiazdki, dam raj na
                  ziemi....pierdu pierdu Empecjuszu:)))
                  • emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:59
                    saqqara napisała:

> hahaha, jesli chodzi o oglupianie panienek, to owszem, niekomu tak latwo jak
                    > Tobie nie przechodzi przez gardlo:
                    • saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 12:03
                      biedactwo, jak kobieta mysli to Cie to przeraza? a ciemu? nie dajesz sobie
                      rady??wiem ,ze mloda blondi jest better, ale takie tez kiedys zaczynaja myslec:)

fakt, na inne lece:))
                      oki, spadywuje sobie. zostawiam Ci wolne miejsce na ten Twoj ... hehehe...
                      martkeing...
                      :))
                      • emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 12:28
                        saqqara napisała:

> biedactwo, jak kobieta mysli to Cie to przeraza? a ciemu? nie dajesz sobie
                        > rady??wiem ,ze mloda blondi jest better, ale takie tez kiedys zaczynaja
                        myslec:
                        > )
                        • saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 12:55
                          wiesz, przy Tobie to ja sie zbytnio wysilac nie musze, myslenie off a Ty sie i
                          tak pocisz:)

hahahaha, heath czytasz??? i cio? zazdrosny??? alez oczywiscie ze nie, wiec po
                          diabla tam zagladasz? nie masz nic lepszego do roboty? hahahaha, Bzykacz na
                          heath....:)))))

jeszcze do Twego lba nie dotarlo ze ja sie Ciebie nie slucham?;)
                          • emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 13:11
                            saqqara napisała:

> wiesz, przy Tobie to ja sie zbytnio wysilac nie musze, myslenie off a Ty sie
                            i
                            > tak pocisz:)
                            • saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 13:38
                              alez Ty sobie swiadecto wystawiasz, taka tepa bajerka a mimo malo ktora na nia
                              leci? co Ty w sobie masz, ze zadna nie jest chetna?;)

nie czytasz ale na biezaco jestes... tja...Empek=meska logika. i co Cie tak
                              interesuja liryki na ktore lece?

co ma moj przytepiony sluch do mojego zachowania? chociaz po glebokim namysle
                              (do ktorego ponoc nie jestem zdolna) musze sie z toba zgodzic. na Twoje texty
                              jestem glucha jak pien!

tak tak.. jestem z kosmosu...
                              • emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 13:57
                                saqqara napisała:

> alez Ty sobie swiadecto wystawiasz,
                                • saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 14:09
                                  dac glos? hał hał znaczy??? ale po co??? skoro Ty i tak nie zrozumiesz????

ps. i to jestes wlasnie caly Ty, kiedy nie jestes w stanie osiagnac czegos
                                  stajesz sie krakowskim bucem. bez obrazy.
                                  over.

a TERAZ caluj mnie w polac dupna!
                                  • emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 14:35
                                    saqqara napisała:

> dac glos? hał hał znaczy??? ale po co??? skoro Ty i tak nie zrozumiesz????
                                    • saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 14:56
                                      ta warszawska cipa to niby ja??? uuu, Empek, nie trafiony! ze mnie taka
                                      warszawska cipa jak z Ciebie facet, hehehehe

> a TERAZ caluj mnie w polac dupna!
                                      • emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 15:13
                                        saqqara napisała:

> ta warszawska cipa to niby ja??? uuu, Empek, nie trafiony! ze mnie taka
                                        > warszawska cipa jak z Ciebie facet, hehehehe
                                        • saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 15:22
                                          meskosci sie nie udowadnia, tylko sie ja ma....hehehe, taki mlody i juz
                                          eunuch?;))teraz mam pewnosc, ze jednak cyckonosz sie na cos przydal....

omamy wzrokowe (dowod? ta chec udowadniania meskosci, ktorej nie posiadasz...)
                                          to masz Ty, i sie nie dziwie, skoro na eukaliptusowym drzewku siedzisz...;))
                                          • emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 15:40
                                            saqqara napisała:

> meskosci sie nie udowadnia, tylko sie ja ma....hehehe, taki mlody i juz
                                            > eunuch?;))teraz mam pewnosc, ze jednak cyckonosz sie na cos przydal....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka