emperor 18.06.03, 11:37 Marta jest w pracy i prosila aby ci przekazac ze nie ma czasu na pierdoly;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:44 a MArcie to, za przeproszeniem, raczki urwalo, ze nie moze sama tego napisac tylko sie poslancem z bozej laski wyrecza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:45 eeee tam kobieto, my to prawie jednosc:P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:45 a to ciekawe, bo nie zauwazylam zeby Marta takie pierdloly pisala:P Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:48 no tak, w tej dziedzinie to ty wszystkich na walisz na ryj:P Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:52 czyli chcesz powiedziec ze do piet mi nie dorastasz? Dupeczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:54 hahaha, jesli chodzi o oglupianie panienek, to owszem, niekomu tak latwo jak Tobie nie przechodzi przez gardlo: chodz malenka, swiat Ci pokaze, wezme w niebiosa, pokaze gwiazdki, dam raj na ziemi....pierdu pierdu Empecjuszu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 11:59 saqqara napisała: > hahaha, jesli chodzi o oglupianie panienek, to owszem, niekomu tak latwo jak > Tobie nie przechodzi przez gardlo: Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 12:03 biedactwo, jak kobieta mysli to Cie to przeraza? a ciemu? nie dajesz sobie rady??wiem ,ze mloda blondi jest better, ale takie tez kiedys zaczynaja myslec:) fakt, na inne lece:)) oki, spadywuje sobie. zostawiam Ci wolne miejsce na ten Twoj ... hehehe... martkeing... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 12:28 saqqara napisała: > biedactwo, jak kobieta mysli to Cie to przeraza? a ciemu? nie dajesz sobie > rady??wiem ,ze mloda blondi jest better, ale takie tez kiedys zaczynaja myslec: > ) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 12:55 wiesz, przy Tobie to ja sie zbytnio wysilac nie musze, myslenie off a Ty sie i tak pocisz:) hahahaha, heath czytasz??? i cio? zazdrosny??? alez oczywiscie ze nie, wiec po diabla tam zagladasz? nie masz nic lepszego do roboty? hahahaha, Bzykacz na heath....:))))) jeszcze do Twego lba nie dotarlo ze ja sie Ciebie nie slucham?;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 13:11 saqqara napisała: > wiesz, przy Tobie to ja sie zbytnio wysilac nie musze, myslenie off a Ty sie i > tak pocisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 13:38 alez Ty sobie swiadecto wystawiasz, taka tepa bajerka a mimo malo ktora na nia leci? co Ty w sobie masz, ze zadna nie jest chetna?;) nie czytasz ale na biezaco jestes... tja...Empek=meska logika. i co Cie tak interesuja liryki na ktore lece? co ma moj przytepiony sluch do mojego zachowania? chociaz po glebokim namysle (do ktorego ponoc nie jestem zdolna) musze sie z toba zgodzic. na Twoje texty jestem glucha jak pien! tak tak.. jestem z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 13:57 saqqara napisała: > alez Ty sobie swiadecto wystawiasz, Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 14:09 dac glos? hał hał znaczy??? ale po co??? skoro Ty i tak nie zrozumiesz???? ps. i to jestes wlasnie caly Ty, kiedy nie jestes w stanie osiagnac czegos stajesz sie krakowskim bucem. bez obrazy. over. a TERAZ caluj mnie w polac dupna! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 14:35 saqqara napisała: > dac glos? hał hał znaczy??? ale po co??? skoro Ty i tak nie zrozumiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 14:56 ta warszawska cipa to niby ja??? uuu, Empek, nie trafiony! ze mnie taka warszawska cipa jak z Ciebie facet, hehehehe > a TERAZ caluj mnie w polac dupna! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 15:13 saqqara napisała: > ta warszawska cipa to niby ja??? uuu, Empek, nie trafiony! ze mnie taka > warszawska cipa jak z Ciebie facet, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys.... 18.06.03, 15:22 meskosci sie nie udowadnia, tylko sie ja ma....hehehe, taki mlody i juz eunuch?;))teraz mam pewnosc, ze jednak cyckonosz sie na cos przydal.... omamy wzrokowe (dowod? ta chec udowadniania meskosci, ktorej nie posiadasz...) to masz Ty, i sie nie dziwie, skoro na eukaliptusowym drzewku siedzisz...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys.... 18.06.03, 15:40 saqqara napisała: > meskosci sie nie udowadnia, tylko sie ja ma....hehehe, taki mlody i juz > eunuch?;))teraz mam pewnosc, ze jednak cyckonosz sie na cos przydal.... Odpowiedz Link Zgłoś