pampeliszka 29.01.06, 21:02 Przeciez nalezy mu sie życzeniowy wątek, dziewczyny, no nie? Wszystkiego, co najlepsze dla nastepnego forumowego malucha. Radosci z odkrywania swiata, samych pysznosci do jedzenia i fajnych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooh Re: sto lat dla Matka!!! 29.01.06, 21:06 Jasne, że się należy. Matek, 100 lat, 100 lat, niech żyje Matek nam, 100 lat, 100 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: sto lat dla Matka!!! 29.01.06, 21:24 jasne, ze 100 LAT!!! w koncu rok temu o tej porze zaczynal pchac sie na swiat )) BTW - Glizdeczka slyszala jakies plotki o Matku i Frutce, ale nie chciala w to uwierzyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: sto lat dla Matka!!! 29.01.06, 21:28 Niech żyje nam w zdrowiu, w szczęściu, w pomyślności!!! Przesyłamy słodkiego buziaka dla słodkiego ROCZNIAKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: sto lat dla Matka!!! 29.01.06, 21:32 najpiękniejszych marzeń, i pociechy z rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: sto lat dla Matka!!! 29.01.06, 23:20 dziekuje Kochane,Matek sie pcha, chcialoby sie powiedziec rekami i nogami ale tak po prawdzie to glowa, na ten swiat) Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: sto lat dla Matka!!! 30.01.06, 00:18 Mateuszku - wszystkiego naj, najlepszego. Zdrówka, szczęścia, pomyślności, wielu zabawek, bogatych rodziców, radości, niepodzianek, spełnienia marzeń życzy Ciocia Kangur. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu hikkkkkkkkkkkkkkk 30.01.06, 10:06 to były zyczenia od Frutki dla narzeczonego Kochany Matusiu! Sto lat, sto lat! Pociechy z rodziców, fajnych zabawek, zdrówka i dużo sukcesów w życiu życzy ciocia-teściowa in spe Wenus I oczywiscie: WITAJ W GRONIE MALUCHÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: hikkkkkkkkkkkkkkk 30.01.06, 10:23 i jeszcze jeden, i jeszcze raz! sto lat sto lat niecz żyje nam! Samych radości dla nowego Malucha od Jacha i Mamy_Jacha))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: sto lat dla Matka!!! 30.01.06, 10:50 Wszystkiego naj naj naj lepszego - najlepszych rodziców, najlepszego torciku i najlepszych prezentów urodzinowych! I niech każdy nadchodzący rok będzie jeszcze piękniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: sto lat dla Matka!!! 30.01.06, 10:58 powodzenia u dziewczyn nie zyczymy bo nie ma po co - zdjęcia mówią same za siebie, a poza tym nie będę znowu zadzierac z Wenus w roli teściowej duuużo radości w życiu, tolerancyjnych rodziców i spełnienia najskrytszych marzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: sto lat dla Matka!!! 30.01.06, 11:20 Ale Wiolka- przecież Ty uwielbiasz ze mną zadzierać Nie żałuj sobie )) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: sto lat dla Matka!!! 30.01.06, 11:22 uwielbiam ale się bojam, ja czuję respekt dla władzy)) Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: sto lat dla Matka!!! 30.01.06, 11:55 Drogi Mateuszku, Matkiem zwany, ciocia Duramgama i Srajdzinka życzą Ci: - zdrowia, zdrowia, zdrowia!!! - miłości - mnóstwa radości podczas odkrywania tajemnic tego wspaniałego świata - dobrego porozumienia z Rodzicami (ale nie daj się Starym zdominować! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 dziekujemy:-) 30.01.06, 11:59 solenizant spi ale do 14stej na pewno sie obudzi, mimo swego przeziebienia nie omieszkam go wysciskac i wycalowac! Wenus, Duram, Kangur...czy to znaczy, ze od jutra Matek bedzie juz MOWIL o co mu chodzi, bedzie jadl nozem i widlecm i zalatwial sie do ubikacji?) Jakos tak smutno.....chyba na pocieche nowego niemowlaczka sobie sprawiwmy Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: dziekujemy:-) 30.01.06, 15:00 mmala6 napisała: > solenizant spi ale do 14stej na pewno sie obudzi, mimo swego przeziebienia nie > omieszkam go wysciskac i wycalowac! > Wenus, Duram, Kangur...czy to znaczy, ze od jutra Matek bedzie juz MOWIL o co m > u > chodzi, bedzie jadl nozem i widlecm i zalatwial sie do ubikacji?) > > Jakos tak smutno.....chyba na pocieche nowego niemowlaczka sobie sprawiwmy Owszem, będzie MÓWIŁ, ale gwarantuję, że będziesz potrzebowała wiele godzin lekcji, żeby w się tym języku odpowiednio wykształcić. I nie licz na to, że poznasz jego tajniki zarówno w mowie, jak i w piśmie! Ewentualne powodzenie przewiduję jedynie w dziale "rozumienie ze słuchu" Co do noża i widelca - z pewnością odkryje urok sztućców, choć niekoniecznie będzie je stosował zgodnie z przeznaczeniem (zakładając, że ich przeznaczeniem jest pomoc w konsumpcji, a nie wkładanie widelca w matczyne oko tudzież krojenie nożem wszystkich napotkanych powierzchni) Do ubikacji wchodzić będzie, ale w celu wrzucenia samochodzików do muszli klozetowj. I nie smuć się Mmala, jesteś tylko o rok starsza A dla Matka upływ czasu kompletnie nie ma teraz żadnego znaczenia. A małe bobo? Zaraz zrobisz sobie kolejne, i kolejne, i kolejne...)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 he? czy ja cos przegapilam? 30.01.06, 14:14 Wrnus w roli tesciowej Matka? Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: sto lat dla Matka!!! 30.01.06, 13:26 już za chwileczkę, już za momencik... urodzie się malutki Matek )) sto lat chłopaku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Matek - Kumplu moj drogi:-) 30.01.06, 14:12 Zycze Ci pieknej pogody na spacerki zarowno w zimie: www.foto-rzeszow.abc-service.com.pl/slonce.html jak i latem: www.spiegel.de/img/0,1020,252175,00.jpg oraz wielu, wielu przyjazni - zarowno tych meskich: www.fotocommunity.de/pc/pc/display/920269/extra/new/channel/1?PHPSESSID=3f6e21c4a99902b1702bd426dea83ea3 jak i tych mieszanych: www.wgn-riesa.de/Elements_page4_files/kinder_spielen.jpg Sto lat, Matku Twoj Kumpel Mysz z Mama Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Viv, a mnie mozesz zyczyc tego lata!! 30.01.06, 14:22 prosze zycz mi, byc moze wtedy szybciej przyjdzie!! Piekne zdjecie z tymi chlopcami, poogladam sobie te strone. Oczywiscie dziekujemy Myszowi_juz_nie_konkurencji i jego mamie Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ok, dla Mamy Matka 30.01.06, 14:29 mamy to w zanadrzu: www.vilavitahotels.com/cms/images/pictures/mar/pool2.jpg www.vilavitahotels.com/cms/images/pictures/mar/Stempel.JPG www.vilavitahotels.com/cms/images/pictures/mar/Rosenbad.jpg No w koncu zasluzyla sobie Kobitka Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: ok, dla Mamy Matka 30.01.06, 14:53 Wenus, wszystkie chcemy, ale to Mmali się dzisiaj należy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: sto lat dla Matka!!! 30.01.06, 16:30 I wszystkiego, wszystkiego najlepszego. A najważniejsze - zadowolenia z Mamy . Odpowiedz Link Zgłoś
pampusia Re: sto lat dla Matka!!! 30.01.06, 16:34 Ja tez się przyłączam do życzeń. Wszystkiego najpiękniejszego, najbajeczniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: sto lat dla Matka!!! 30.01.06, 22:33 Wszystkiego najlepszego dla Matka-Roczniaka oraz dla jednorocznej Mamy zyczy rodzina_olka Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Mmalko i Mmatuniu! 30.01.06, 22:56 Mmalu, kochanie wpadamy tu z Marysią tylko ze względu na Wasze Święto (od soboty jestem w innym świecie) - przecież o dniu Człowieka co się Mmamali narodził nie mogłyśmy zapomnieć! Matusiowi życzymy wszystkiego...czego Mmala zapragnie zdrowia, radości, cudów... I mam nadzieję, że dobrze sie bawicie na urodzinkach; Buziaki od Pancermatki i Pancerniczka! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmalko i Mmatuniu! 30.01.06, 22:58 dziekuje Pancerniczku i Mamo_olka, tylko Was mi brakowalo do "zlotej kolekcji" Pancerniczku, napisz prosze czy Ty aby gdzies w okolicach Katowic nie mieszkasz???bo cos mi kolacze,ze wlasnie tam i caly czas (od soboty) nie moge sie uwolonic od tej mysli...a na dodatek nie ma Cie na forum, wiec wyobraznia pracuje.Czy wszystko w porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: Mmalko i Mmatuniu! 30.01.06, 23:06 mieszkam, mieszkam....wszystko w porządku, po prostu od soboty spałam 5 godzin, pracuję. A Wy tu tak ciepło i dobrze macie....; uściski. Chyba się położę. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Mmalko i Mmatuniu! 30.01.06, 23:15 Pancerniczku dobrze, ze jesteś cały i zdrowy.... uffff.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmalko i Mmatuniu! 30.01.06, 23:25 a tak mi wlasnie sie wydawalo,ze Pancerniki z Gornego sa.Dobrze,ze golebi nie hoduja....az mi ciarki przechodza jak o tym mysle i widze te hale... Odpowiedz Link Zgłoś