fitap Re: Bebilon pepti jest na receptę? 12.02.06, 17:05 wiem, że szwagierka kupowała swojej córce na receptę, ale czy bez recepty można kupić to nie wiem. Napweno na receptę jest jakaś ulga. Odpowiedz Link Zgłoś
zanecisko Re: Bebilon pepti jest na receptę? 12.02.06, 17:52 Tak kosztuje koło 24zł a bez recepty prawie 50 zł i można kupić! Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Bebilon pepti jest na receptę? 12.02.06, 17:52 Generalnie jest na recepte - przede wszystkim kosztuje wtedy 50 %. W odpłatnosci 100% można go kupic w niektórych aptekach - np. mojemu męzowi sie udało kupic kiedyś w naszej aptece całodobowej na Tarchominie Bebilon 1, a moja mam szukała II na Targówku i nikt nie chciał jej sprzedać. Kupowałam też przez net, od ludzi których dzieci nie chcaiły go jeść. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
joakal Re: Bebilon pepti jest na receptę? 12.02.06, 19:22 jest na receptę, ale ja kupowałam bez pani w aptece trochę się krzywiła, ale sprzedawała - i nie kosztował 50PLN płaciłam ok 26PLN za puszkę Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: Bebilon pepti jest na receptę? 12.02.06, 19:34 Na receptę, bez recepty 25,50, bardzo niechętnie sprzedają bez recepty, ja mam zaprzyjaźnioną aptekę gdzie w sytuacji awaryjnej mogę kupić jedną puszkę bez recepty ale nie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
deotyma11 Re: Bebilon pepti jest na receptę? 12.02.06, 21:28 Bebilon pepti bez recepty kosztuje 25,50 (nigdy nie miałam problemów z zakupem). Na receptę kosztuje 12,50. Ale tu uwaga: na recepcie musi być literka "P" - oznacza choroby przewlekłe. Bez tej literki płatne jest 100% czyli 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aniald1 Re: Bebilon pepti jest na receptę? 12.02.06, 21:54 Jestem zaskoczona tym, że ktoś (aptekarz) robi problemy ze sprzedażą bez recepty. W Trójmieście nigdy mi się to nie zdarzyło a Julka była na pepti ponad rok. Odpowiedz Link Zgłoś
emid25 Re: Bebilon pepti jest na receptę? 13.02.06, 21:09 Dzieki dziewczyny za odpowiedzi!Własnie sie zastanawiam nad wprowadzeniem tego mleka mojej niuni,skonczyła wlasnie roczek ale co chwile jej cos na buzi wyskakuje i zastanawiam sie czy to nie od mleka,pije Bebiko!!co myslicie? jakie macie doswiadczenia?? dzieki,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś