wenus.z.willendorfu 21.02.06, 13:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=37095838&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolkak Re: Znowu problem ;-) 21.02.06, 13:22 o matko! ratunku!!! ja nie wierzę, że można być tak pustym! a poza tym, problem to ja mam - Kaśka zaraz wstanie!!! a to moje jedyne dziecko, chociaż teraz wolałabym obce, dorosłe i nieśpiące)) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Znowu problem ;-) 21.02.06, 13:25 ale kupuje juz samochód i mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Znowu problem ;-) 21.02.06, 13:28 po co? od czego ma starych, ona w zasadzie będzie dobra partią, zgarnie nieźle - mieszkanie po dziadkach, chrzestny też kawaler bez perspektyw, za to z mieszkaniem no i dom po nas! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Znowu problem ;-) 21.02.06, 13:46 Wenus, siedze i płacze ze smiechu. A Jopowa juz mialam kiedys przyjemnosc spotkac, na watku o przyjaznieniu sie z zona brata szwagra czy jakos tak. Daje czadu niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka a moje dziecko 21.02.06, 13:47 juz 4 godzine udaje, ze nie jest spiace... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: a moje dziecko 21.02.06, 13:53 moja już śpi drugi raz i to całą godzine!!!! zaraz ide sprawdzić czy dycha Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: a moje dziecko 21.02.06, 14:00 Moja wreszcie zasnela.Ale byla dzielna do konca, oczka jak szparki, ale strasznie sie bawimy kluczami...Bosh, no po prostu musimy sie teraz bawic. A w lozeczku, po krotkim boju, oczka sie zamknely same. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: a moje dziecko 21.02.06, 14:01 znam to i uwielbiam, oczy zamknięte, ale jestem taka zabawna i rozbawiona, że hej, jakie spanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: a moje dziecko 21.02.06, 14:06 dokładnie.. zwlaszcza, ze zwykle chodzimy spac kolem 11 a tu na kawe MUSIAŁAM CZEKAC az do drugiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Jopowa jak cos powie... 21.02.06, 14:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=37203038&a=37206429 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Jopowa jak cos powie... 21.02.06, 14:23 o boze!!!nie doczytalam do konca a i tak rycze ze smiechu, buahahaa. czy ona w ogole sama rozumie co pisze?moj syn,ktory nie jest moim synem, tylko synem meza z poprzedniego malzenstwa tylko ja nie uznaje tego malzenstwa, hehehee Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Jopowa jak cos powie... 21.02.06, 14:51 a ja się kiedyś tu żaliłam, że mam problemy z jasnym wyrażaniem myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Znowu problem ;-) 21.02.06, 15:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34708&w=37224157&v=2&s=0 chyba sie teraz do Wyrodnych bedzie trzeba przeniesc... Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Znowu problem ;-) 21.02.06, 15:51 A może ją na to forum zaprosić. byłaby niezłą perełką... Ale za to ubaw po pachy )) A co oznaczają te znaczki które ona robi? Ja tu jetem nowa i się nie znam )) Cześć )) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Znowu problem ;-) 21.02.06, 16:06 czytałam ten watek i miałam ubaw po pachy ale na poczatku nie wiedziałam kto chce kupic i co i w ogóle w czym tkwił problem, No i ta niby była żona nieżona. Laska ma łeb Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Znowu problem ;-) 21.02.06, 17:03 a mi jej szkoda, ze sie z niej Wyrodne nabijaja.I nie chce,zeby tu byla i zebysmy sie z niej nabijaly.....jak ma byc to na rownych warunkach. Wyglada na samotna i niepewna siebie prosta dziewczyne, pewnie z jakiejs malej polskiej wioski. Internet pewnie dopiero na zachodzie poznala.Taka szczerosc, ufnosc i bezpretensjonalnosc to rzadkosc w dzisiejszych czasach i w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Znowu problem ;-) 21.02.06, 17:30 A mnie siw wydaje, ze to wcale nie jest prosta, dobroduszna i szczera dziweczyna ze wsi. Wiesz nawet proste dziweczyny ze wsi potrafia pisac bo tego uczą w szkole podstawowej. Gdyby była taką osobą, może faktycznie pisłaby prostym i zrozumiałym językiem. Mam wrażenie, że to jest ktoś podstawiony kto ma rozruszc forum. A śmieszne jest właśnie dlatego, że ma tak ogromną dwakę odrealnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Mamala 21.02.06, 18:22 Mamala przepraszam Cię jeżeli poczułaś się urażona. Ja daleka jestem od wyśmiewania się z biednych i zagubionych ludzi. I uwierz mi nie mam zamiaru nikogo na forum zapraszać. To jest prywatne forum i ja na pweno nie jestem odobą która może tu jopową czy jakąkolwiek inna panią powinna zapraszać. Prawdą jest, że ufność i bezpretensjonalność to rzadkość w dzisiejszych czasach ale naprawdę nie wydaje mi się żeby to była prawdziwa osoba Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mamala 21.02.06, 18:28 To znowu ja. Jak myslicie, ile mozna czekac z obiadem na meza? Mial byc o 17, jest juz prawie 1,5 godz spozniony. Czekałybyscie? Bo my z Malgolem obiad pożarłyśmy we dwie. A co do Jopowej, to to nie jest jakas młoda dziewczyna ze wsi, bo z tego, co pisze, ma ponad 40-tke. A rozumku za wiele niet, o ile sie caly czas nie wygłupia. Jak w tym kwiatku o piżamce, np. Mmala daje baaaardzo duzy kredyt ludziom i imponuje mi tym niesamowicie. Czasem nawet odrobine mi głupio przed nią. Na szczescie dla rownowagi jest Wiolka. A kiedy byla Barbi, to byla przewaga, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: Mamala 21.02.06, 18:32 Nie wiem czy jakakolwiek rzeczywista 40 letnia kobieta może tak dawać czadu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mamala 21.02.06, 22:12 Aga, Ty mnie nie masz za co przepraszac))dajze spokoj! Przeciez wiem, ze nie masz nieczystych i zlosliwych intencji a mnie znowu do swietosci daleko Ja swoja opinie napisalam tylko po tym watku o tym synu-niesynu, takie mam wrazenie, nawet jak ona ma 40lat.Wlasnie to ze pisze tak chaotycznie, niezrozumiale ale jednoczesnie prostym jezykiem, bez typowych netowych trickow sugerowaloby osobe o jakiej wyzej napisalam.Czy tak jest nie mam zielonego pojecia, nawet nie czytalam innych jej postow. Pam, ja bym nie czekala 1,5 h A kredyt zaufania daje, to fakt a to pewne dlatego, ze uwazam ,ze ludzie sa z gruntu dobrzy dla siebie i innych.Przejechalam sie na tym DWA razy poki co ale nadziei nie trace Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mamala 21.02.06, 22:30 Przyszedl 2,5 godz pozniej. W pracy sie zawieruszyŁ. Przynajmniej tak mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: Znowu problem ;-) 21.02.06, 22:03 ŁO matko! Pozwolę sobie ściągnąć linki na maj, też uważam, że ktoś sobie jaja robi. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=29825349&a=29853874 Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:05 taka osoba jak jopowa nie może istnieć- to na pewno podpucha: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=29786914&a=29853269 Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:06 Widziałam, że Jopowa dołączyła do KMW na wyraźne zaproszenie Wyrodnych. To tak na serio, czy dla jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:07 Ja tez juz mysle, ze sie wyglupia. Po tym tekscie o nabijaniu guza. Wyrodne mysla, ze sie z niej nabijaja, a to ona se jaja robi. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:09 no właśnie- teraz już nie wiadomo, kto z kogo się nabija Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:24 Coś mi się wydaje, że jednak Jopowa nabija się z Wyrodnych (aczkolwiek palec sobie dam uciąć, że Jopowa to nowa tożsamość jednej z Wyrodnych). Z tą inetercyzą i menopauzą się trochę zagalopowała. To juz pachnie wieeelką podpuchą. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:27 a ja mam ciagle wrazenie,ze to nie jest takie proste.Moze chciala sie popisac slownictwem a nie do konca wie co to znaczy? sama juz nie wiem.... Poza tym jej konsekwencja jest zastanawiajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:34 Fakt, że żeby udawać kogoś mało inteligentenego, trzeba być, wbrew pozorom bardzo bystrym. Ale nie jest to niemożliwe - w końcu Zimce się udało, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:46 No tak ale Zimka napisala jednego posta, a Jopowa to tak wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:27 właśnie, zwłaszcza że czasem jopowa pisze poprawną polzczyzną i nawet używa polskich znaków... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:30 moze sie z kims zalozyla... np. z Peerem o samochod? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 09:31 albo o sweterek czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: i jeszcze Jopowa 22.02.06, 14:52 Tam gdzie się pojawia ta osoba (domyślacie się kto) to chyba zawsze wątki są kontrowersyjne Odpowiedz Link Zgłoś