kubona 05.03.06, 22:41 to zniemowlaka jak DLA MNIE to chore co sie tam dzieje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=37914985 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: niegościnne.... 05.03.06, 22:49 I pomysleć że my zyjemy w KATOLICKIM kraju a weź sie odwróć plecami to Cie zadźgają, o tolerancji i przykazaniu miłości to nawet nie wspomnę. niemowlak i emama w tym przoduja Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: niegościnne.... 05.03.06, 22:55 laski pokazały brak jakiegokolwiek poziomu...chamówka i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: niegościnne.... 05.03.06, 23:01 pomme napisała: > I pomysleć że my zyjemy w KATOLICKIM kraju a weź sie odwróć plecami to Cie > zadźgają, o tolerancji i przykazaniu miłości to nawet nie wspomnę. > niemowlak i emama w tym przoduja Nie, Niemowlak i emama to Wersal w porównaniu do forum motoryzacyjnego. Kiedyś mój mąż tam zajrzał, a ja jemu przez ramię i doświadczyłam uczucia strasznego zażenowania od samej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: niegościnne.... 05.03.06, 23:08 no ja na motoryzacyjnym nigdy nie byłam, ale po tym co powiedziałaś napewno nie zajrzę Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: niegościnne.... 06.03.06, 10:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=37935583&v=2&s=0 czasem wystarczy jedna osoba,zeby sie chamsko robiło a dyskusja jest ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: niegościnne.... 06.03.06, 12:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37550&w=37882615&v=2&s=0 a tu sa dopiero jaja, chyba z zazdrosci, ze jest cos takiego jak Pijpulkowo powstalo Zmijkowo i sie napieprzają wzajemnie, jak dzieci w podstawowce... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: niegościnne.... 06.03.06, 13:09 Ludzie, co to za forum??Jak Ty je Pam odkrylas?) Ja laze po niektorych forach, poza naszym glownie na Wnetrza Mieszkan i wyobrazcie sobie, ze nawet na takim milym forum, gdzie ludzie pokazuja swoje mieszkania, doradzaja i odradzaja sa pyskowki i zenujace teksty. Jakby Mateusz sie tak zachowywal w restauracji jak pisala kobietka z emamy, to bym sie ze wstydu spalila i tyle.Inna sprawa,ze jezeli on by sie tak zachowywal, to bym go do zadnej restauracji nie zabrala.A te jeszcze skoczyly, ze 'zolza' i dzieci nie lubi.Ludzie maja powalone w glowach. Wracam wiec na nasze kochane cieplutkie forum gdzie bez obawy moge napisac co mysle na jakis temat, moge napisac ze dziecko mi ryczy a ja nie ma sily juz go nosic i wiem,ze zadna z Was nie bedzie mi imputowac ze jestem wredna i sie na matke nie nadaje.No ale w sektach tak wlasnie jest) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: niegościnne.... 06.03.06, 13:23 chcialam zobaczyc co to se te pijpulki, z ktorych sie tak michiko nasmiewa, ale one sa zamkniete, a obok byly te zmijki czy cuś podstawowka mi sie przypomniala, na zasadzie dzis nie rozmawiamy z Kaska bo powiedziala Marcie, ze Ewa jest glupia i brzydka i leci na Andrzeja... pyskowki sa wszedzie, niestety i to takie chamskie bo ja rozumiem, jak ktos sie czasem nie opanuje i cos zlosliwie napisze, sama swieta tez nie jestem, ale tam ludzkie pojecie przechodzi. ps/Malgol dopiero teraz poszedl spac. Wszelkimi sposobami sie bronił przed sypialnia, najpierw chciał jesc, potem sie bawił jak aniołek z oczkami na zapałkach, potem kupsko zrobił i wreszcie sie dał zapakować do spania. Z wrzaskiem niesamowitym, ktory sie nagle urwał, bo taka była zmeczona, ze zasnela wbrew sobie. I JA MAM KAWE WRESZCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Mmala, jeste wredna 06.03.06, 13:46 i na matkę (ani nawet na Matka) się nie nadajesz Może chociaż to prowokuje Cię do jakiejś małej kłótni.... Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Mmala, jeste wredna 06.03.06, 13:51 Wenus, wybacz, ale na wredotę to ja mam tu (i gdzie indziej) monopol. Proszę mi tego zaszczytnego tytułu, na który ciężko zapracowałam, nie odbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Kangur 06.03.06, 13:53 kangur4 napisała: > Wenus, wybacz, ale na wredotę to ja mam tu (i gdzie indziej) monopol. Proszę mi > > tego zaszczytnego tytułu, na który ciężko zapracowałam, nie odbierać. Uważaj lepiej, jak to Wiolka przeczyta i spojrzy "strasznym okiem"..... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala, jeste wredna 06.03.06, 13:51 Hehehe, Wenus, rozsmieszylas mnie a nie sprowokowalas do klotni))) Macie wiosne w Krakowie??bo u nas sie kochaniutka stara i wypusicila juz slonce z uwiezi ale nie daje rady zwalom sniegu jeszcze;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mmala, jeste wredna 06.03.06, 13:53 No widzisz, Mmala, Ty się nawet do kłótni nie nadajesz. Ech, ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Mmala 06.03.06, 13:55 co za beznadziejne forum- znowu nikt ię nie chce kłócić! A co do krakowskiej wiosny, to nawet nie jest najgorzej: rano była mini śnieżyca, ale później ię rozpogodziło i cały pacer Frutka przetuptała w słoneczku Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mmala 06.03.06, 14:00 U nas sloneczko swieci. A Malgol spi... Jak sie chcecie klocic, to sa lepsze miejsca do zaczepiania. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Mmala 06.03.06, 14:02 ale przyjemniej się kłócić na własnym podwórku, a nie w obcym żmijowisku Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 06.03.06, 14:07 no tak, tylko ze na wlasnym nikt sie nie chce klocic. U nas tez pieknie swieci tylko co z tego skoro Mateusz spi i pewnie jeszcze bedzie dlugo spal?Jak sie obudzi i zje to juz bedzie szaro... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mmala 06.03.06, 14:15 lepiej u cudzych robic awanturki Mmala, ciemno sie robi dopiero przed 18, nawet Wy zdązycie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 06.03.06, 14:20 wywolalam wilka z lasu czy raczej dziecko z lozeczka, zadzwonil ktos domofonem, ktorego dzwiek nawet umarlego poderwie do pionu i wlasnie slysze stekanie zza sciany... No coz, przynajmniej zalapiemy sie na slonce Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mmala 06.03.06, 14:30 u mnie nawet telefon jest przywalony poduszką... miłego spaceru Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Mmala 06.03.06, 14:54 wenus.z.willendorfu napisała: > co za beznadziejne forum- znowu nikt ię nie chce kłócić! > Ja się chcę kłócić i nawet "w ryj dać mogę dać" :< Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Z1mka 06.03.06, 15:46 co tam w ryj, lepiej spróbujmy sie na gołe klaty Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Z1mka 06.03.06, 16:05 he, na gołe klaty to już kiedyś z Mmalą szłam, ale ona nie karmi, więc bez szans była a wiesz jak boli dostac "torbą z zamrożonym mlekiem"? Czak sie przewraca po takim ciosie, mimo końskich ścięgien Odpowiedz Link Zgłoś
hipcia5 Re: niegościnne.... 06.03.06, 15:07 też się z tym zgadzam, kobietka powiedziała co chciała, a juz na początku, powiedziały do niej "spadaj". Jejku ja też niektóre sprawy uważam za banalne o które dziwię sie że ktoś pyta, ale mam radochę jak mogę poradzić coś młodej mamuśce, i nie wyganiam nikogo bo zadał głupie pytanie. Na tym polega sztuka konwersacji, jak z modlitwą- nie zgadzasz się to nie mów AmenA jak nie rozumiemsz-to niekrytykuj To tyle jeśli chodzi o mnie Odpowiedz Link Zgłoś