04.04.06, 20:52
Czy któraś z Was może polecić jakiś krem ujędrniający do biustu? Po
zakończeniu karmienia mój biust zrobił się mniejszy niż przed ciążą, za to
wcale nie bardziej spójnysad Macie na to jakieś sposoby? Lato idzie, trzeba
się brać za siebie!

A tak wogóle, czy ktoś ma nowe pomysły na odchudzanie?
Obserwuj wątek
    • kangur4 Re: Piersi! 04.04.06, 21:03
      Ja mogę polecić Ci ćwiczenia, które robię od chyba zawsze, i na wygląd cycków
      (poza wielkością, of course) nie narzekam.
      Otóż należy skrzywić paszczę w podkówkę, napinając mięśnie szyi. Te mięsnie
      ciagną się dalej, aż do biustu. Poczujesz. Zrób tak miarowo ze 30 razy a jutro
      bedziesz miała potworne zakwasy. Ćwicz codziennie, najlepiej pod prysznicem,
      żeby mąż nie widział, bo pomysli, że Ci odbiło, bo to troche niespecjalnie
      wygląda. W/w mięśnie, ćwieczeniami wzmocnione, powinny podciągnąć biust trochę
      do góry.
      • ezrapound Re: Piersi! 04.04.06, 21:09
        Próbuję, ale nie wiem czy dobrze! Czy szyję wyciągam do przodu? Na szczęście
        jestem sama w domu (poza śpiącą królewną), więc mogę sie wykrzywiać do woli!
        • duramgama Re: Piersi! 04.04.06, 21:13
          Kangur, właśnie spróbowałam i chyba wolę tego przed lustrem nie robić.
          Ezra, osobiście w kremy nie wierzę, już lepiej chyba "pogrymasić" a la Kangur.
          Mój biust też zniknął. I jakoś niestety nie ma zamiaru powrócic, mimo że nie
          karmię już ..hm.. ile ja nie karmię? Cztery miesiące? Już sama nie wiem...
          • ezrapound Re: Piersi! 04.04.06, 21:18
            No co to za świństwo jakieś z tym znikającym biustem??? Ja myślałam, że po
            ciąży i karmieniu zostanie chociaż troszkę większy, a tu nędza! Przecież nie
            mogę ciągle chodzić w ciąży tylko po to, żeby mieć większe piersi.

Zrobiłam 40 - zobaczymy co będzie. Nie wiem czy prawidłowo, bo najbardziej
            czułam w brodzie...
            • duramgama Re: Piersi! 04.04.06, 21:20
              > Zrobiłam 40 - zobaczymy co będzie. Nie wiem czy prawidłowo, bo najbardziej
              > czułam w brodzie...

he he... Broda, mam nadzieję się nie powiększa...wink
              Kangur, chciałybyśmy znać wszystkie skutki uboczne tych wygibasów!
              • renatka_sz Re: Piersi! 04.04.06, 21:32
                w porownaniu z Wami karmilam raczej krotko, ale tez mam ABC (Absolutny Brak
                Cycasmile Jest nawet mniej niz przed ciazasad Moj maz mowi, ze mu sie podobaja takie
                "sportowki", ale ja nie do konca jestem zadowolona. Tylko mnie jedno martwi -
                jak sie zdecydujemy kiedys na nastepne dziecko, to mi po ciazy nie zostanie juz
                absolutnie NIC!!!
            • kangur4 Re: Piersi! 04.04.06, 21:38
              Prawidłowo jest wtedy, kiedy piersi się ruszają.
              • duramgama Re: Piersi! 04.04.06, 21:38
                Jeśli się je ma!
    • magdalena_dem Re: Piersi! 04.04.06, 21:39
      chyba nas podsłuchałaś z tym tematem, bo właśnie rozmawiałam z moim męzem na
      temat moich cycuszków, a raczej na temat co z nich zostało..
      Okazało się, że mąż przy okazji weekendowej bytności w stolicy nawet przymierzał
      się do zakupu mi puszapów (buuu a kiedyś wcale ich nie potrzebowałam) w pewnym
      markowym sklepie, ale skończył na perfumach. Cóż, będę chodzić z oklapłym mini
      biustem ubrana w piękny zapach wink
      Ezra, myślę że zakup kremów (jakichkolwiek i ile by one nie kosztowały) to
      nabijanie kasy producentom kosmetyków żerujących na naszej naiwności. W 3 tyg
      zmniejszą nam cellulitis( Rubensowi on wcale nie przeszkadzał) i w 5 tyg.
      podźwignie nam cycuszki.
      Myślę, że mężowski masaż i ćwiczenia Kangura więcej dadzą niż smarowanko
      wypasionym kremem wink
      • renatka_sz Re: Piersi! 04.04.06, 21:41
        Magda, ja juz mam puszapa, buuusad((
        • magdalena_dem Re: Piersi! 04.04.06, 21:49
          buuu, łączę się z Tobą w bólu!!! To te nasze maluchy zżarły nam cycuchy!!
          Wyuczymy ich na lekarzy o specjalności chirurgia plastyczna i kiedyś nam je
          odnowią, a co!
          • ezrapound Re: Piersi! 04.04.06, 21:56
            Świetny pomysł! Niech się młode pokolenie poczuwa do jakiejś odpowiedzialności
            za cierpienie matek!

A więc mówicie, że nie ma magicznych kremików, które mi wszystko pięknie
            ujędrnią bez żadnego wysiłku z mojej strony?
            • renatka_sz Ezra 04.04.06, 22:07
              takie zyczenia spelnia jedynie pierscien niejakiej Arabelismile
              pierscien - nawet na tematsmile
              • magdalena_dem Re: Ezra 04.04.06, 22:14
                widziałam piersi cień!!! do góry wspiął się... wink
              • pampeliszka Re: Ezra 04.04.06, 22:14
                ale holki, zebyscie widziały, jak owa Arabella wyglądałą w II serii filmu...,
                dramat.
                • magdalena_dem Re: Ezra 04.04.06, 22:16
                  nie mów, obwisły biust?? ;D
                • renatka_sz Re: Ezra 04.04.06, 22:16
                  a Rumburak?
                  • pampeliszka Re: Ezra 04.04.06, 22:17
                    tez sie postarzal
                    jedna Ksenia sie trzymała jakoś, choc strasznie utyła
                    • magdalena_dem Re: Ezra 04.04.06, 22:18
                      kurna, już nie pamiętam wszystkich, nie mam pojęcia kto to Ksenia wink
                      • pampeliszka Re: Ezra 04.04.06, 22:20
                        ja ogladalam 2 lata temu calosc-co piątek, wiec mam swiezutko
                        to ta brunetka ksiezniczka
                    • renatka_sz Re: Ezra 04.04.06, 22:19
                      no widzisz, ci sami aktorzy grali (nie pierwszej mlodosci juz), to niczym w
                      drugiej czesc Nagiego Instynktu
                      • pampeliszka Re: Ezra 04.04.06, 22:20
                        hehe
                        • renatka_sz Re: Ezra 04.04.06, 22:23
                          a dzieci tez te same byly? Taka grubasna dziewczynka? A jamnik?
                          • pampeliszka Re: Ezra 04.04.06, 22:25
                            dziewczynka wyrosla na niezla laske
                            jamnik byl
                            w ogole ta druga czesc strasznie byla pokrecona, Arabelli urodzily sie
                            blizniaki- staruszkowie i namieszali tak, ze sie pogubiłam, jeszcze wtedy
                            czeskiego nie kumalam za bardzo
                            • renatka_sz Re: Ezra 04.04.06, 22:32
                              dla mnie czeski to troche taki krasnoludkowy jest. Powinni po czesku w
                              Kingsajzie gadac
                              teraz mam troche kontaktu ze slowackim, ostatnio hitem u nas jest NE BUHAJ!
                              mowione do Szafki jak z impetem trzaska reka (tudziez reka, w ktorej tkwi jakis
                              przedmiot) po stolikusmile))
                              • tropikalna od biustu do rumburaka 04.04.06, 22:38
                                no tak, ja ma za to pokaźny biust ale kurna już nie jest jędrny jak kiedyś
                                kiedys stosowałam krem z serii Lirene z migdałami i trochę sie skóra ujędrniła
                                ale cudów to to nie przyniosło
                            • kangur4 Re: Ezra 04.04.06, 22:37
                              Żartujesz, prawda?
                              • renatka_sz Re: Ezra 04.04.06, 22:41
                                Kangur, do kogo bylo o tym zartowaniu, bo sie pogubilam
                                • kangur4 Re: Ezra 04.04.06, 22:44
                                  Do Pam, w sprawie arabelli i bliźniaków
                                  • renatka_sz Re: Ezra 04.04.06, 22:45
                                    aaa, no to chyba do jutra poczekasz, bo Pam sie teraz w wannie moczy
                                    • mmala6 Re: Ezra 04.04.06, 23:22
                                      no i wlasciwie to jedyny powod, dla ktorego zaluje,ze nie karmilam piersia, to
                                      to ze mi sie biust nie zmjniejszylsad(bo ja to bym wlasnie chciala mniejszysad(((
                                      • kangur4 Re: Ezra 04.04.06, 23:26
                                        Nie denerwuj mnie.
                                        Chociaż, jestem wyjątkiem, bo teraz mam biust ciut, ciuteczek większy, niż
                                        przed ciążą.
                                        • enja11 Re: Ezra 04.04.06, 23:34
                                          ja też kiedyś chciałam miec mniejszy, ale teraz już nie chcę!! Ja chcę, żeby go
                                          ktoś znowu napompował, bo powietrze mi zeszło!
                                          • tu.acha cyc 05.04.06, 00:57
                                            A mi biust urósł w czasie ciąży o jakieś 4-5 rozmiarów i strasznie się sobie z
                                            takimi balonami nie podobam. Chciałabym swoje stare niewielkie cycuszki! Kiedy
                                            oglądam więc moje stare biusthaltery, łezka nostalgii mi się w oku kręci i
                                            śmiech mnie ogarnia, że taką miseczkę to bym sobie w tej chwili tylko na
                                            brodawkę chyba założyła! Co jakiś czas przymierzam więc staniki rozmiar
                                            mniejsze, żeby sprawdzić, czy może biust już troszeczkę się skurczył i... nic sad
                                            Wciąż za małe. Cyc co nieco flaczeje, ale wciąż tak samo duży. I mam obawy, czy
                                            nie zostaną mi potem 2 uszy baseta do kolan, które będę musiała zwijać na
                                            ołówek, żeby móc umieścić w staniku.
                                            • kura17 Re: cyc 05.04.06, 08:50
                                              tu.acha napisała:

> Cyc co nieco flaczeje, ale wciąż tak samo duży. I mam obawy, czy
                                              > nie zostaną mi potem 2 uszy baseta do kolan, które będę musiała zwijać na
                                              > ołówek, żeby móc umieścić w staniku.

ja wlasnie taki mam sad tragedia sad i jedna piers mam tak rozmiar-dwa wieksza od
                                              drugiej. dostac stanik - prawie niemozliwe
                                              jestem zalamana ostatnio sad(

``````````````````
                                              kurczak: 03.03.05
    • pampeliszka Kangur 05.04.06, 08:08
      z Arabella nie zartuje. Straszne byly te dziadki-niemowleta. Nic, tylko na piwo
      chcialy chodzic. Jakis Czech po kilkunastu Kruszovickich musial pisac scenariusz.
      A ja sie dzis wyspalam, trala lala.
      I kto jest cienias??? hehe
      ps.tez nie wiedzialam, ze Twoj maz jest premierem...
      • kangur4 Re: Pam 05.04.06, 11:50
        No, nie wiem kto jest cienias - ja wstałam o 11.00. A tą Arabellą, to jakies
        przegięcie. Ja myslę, że ktoś coś nosem wciągnął przed napisaniem scenariusza,
        bo po Kruszovickich to takiego efektu by nie osiągnął...
        A premier słowo cienias od mojego męża ściągnął. O!
        • pampeliszka Kangur, 05.04.06, 13:25
          chcesz powiedziec, ze Matylda spi do 11??? Uff, dobrze, ze ja w nią nie wierze,
          bo sama musialabym cos wciagnac.
          • kangur4 Re: Kangur, 05.04.06, 13:32
            Nie do końca. Ja wczoraj połozyłam się bardzo późno - gdzies koło 3.00 i
            jeszcze czytałam w łózku.
            Matylda zapewne obudziła się o 9.00 (nie patrzyłam na zegarek, bo oka nie
            mogłam otworzyć) i trochę jęczała, trochę bawiła się zabawkami (przezornie
            wrzucam jej do łózka dużo miętkich, tylko do użytku łóżkowego, żeby własnie
            rano nie włączała syreny), pewnie trochę przydrzemała.
            W końcu usłyszałam dobiegające z łóżeczka "niam, niam?" i poderwałam się po
            mleko, bo to już jest ostatne ostrzeżenie. W przelocie spojrzałam na zegarek i
            zobaczyłam tą 11.00. Sama byłam zdziwiona.
            • pampeliszka Re: Kangur, 05.04.06, 13:41
              Nie, ona nie istnieje. Malgol do 11 to by rozniosl dom. A zabawki rano sa nudne.
    • magdalena_dem Ćwiczenia 09.04.06, 00:11
      link do ćwiczeń piersiowych w wykonaniu Arabelli
      www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=42&dz=11&page=1 (link z
      niemowlaków wink
      • ezrapound Re: Ćwiczenia 09.04.06, 08:14
        Super, dzięki!
    • mooh Re: Piersi! 09.04.06, 11:46
      To ja chyba jestem jedyną, która się cieszy, że jej biust zniknie. Przed ciążą
      miałam A (albo raczej a) i baaaardzo bym chciała znowu do tego rozmiaru
      wrócić.
      • ezrapound Mooh, 09.04.06, 12:30
        Nie tyle chodzi o rozmiar, co o kondycję biustu - skóry nie ubywa,
        tylko "wypełnienia".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka