mooh 10.04.06, 20:48 porządnego buszowania. Kto ma ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ezrapound Re: Dawno nie było 10.04.06, 20:53 Ja jestem tylko na pięć minut bo zaraz wróci mąż (po tygodniowej nieobecności) i będziemy opijać jego powrót. Ale chętnie przyłączę się na początek do wątku buszmeńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Dawno nie było 10.04.06, 20:54 Tylko jak tu buszować, skoro tylko dwie jesteśmy, a na dodatek Ty zaraz znikasz. Oj, ginie ta piękna tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Ezra 10.04.06, 20:58 wklejam link do zdjęcia w którym chciałam Wam przedstawić mojego Mikołajka (to ostatnie) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=29004603&a=40048669 I co Jagódka na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Ezra 10.04.06, 21:00 Ezra, nie daj się namówić na swatanie. Potem skandale się z tego robią. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Mooh 10.04.06, 21:03 proszę mi tu nie siać zamętu! Twoja Klusia też pewnie marzy o jakimś grzecznym chłopaku, a wyrodna matka odmawia dziecku przyjemności! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mooh 10.04.06, 21:06 Moja Klusia dała mi ścierą po głowie za swaty. Znalazłam jej narzeczonego maede in Germany, który ją potem zdradził z piękną Krakowianką. Żeby po nickach nie wymieniać, o! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mooh 10.04.06, 21:11 Kluska mogla miec narzeczonego made in Ireland, bardzo wiernego, ale... nie bede wypominac Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Magdalena_dem i Mooh 11.04.06, 07:26 Moje drogie, wybaczcie, że tak wczoraj zdezerterowałam! Ale w sekundzie, kiedy wysłałam swoje zgłoszenie do buszowania zjawił się mój mąż. I potem już tylko świętowaliśmy. No i co ja mam teraz zrobić, między młotem i kowadłem? Mikołaj kawaler niczego sobie, ale od razu pakować dziecko w skandale... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: Dawno nie było 10.04.06, 20:55 jestem gotowa!! na wszystko, tylko skoczę po piwko Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Dawno nie było 10.04.06, 20:56 No, trzy babki i piwko to już zdecydowanie lepszy początek. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem sorki 10.04.06, 20:59 to se pobuszowałam, mąż mnie przegania z kompa, aby wziąść sie za naukowe rzeczy. Ja chwytam za browca i ide robić wiosenne porządki z butami, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: sorki 10.04.06, 21:03 u mnie tez maz dominuje.Przy kompie teraz kapie Mlodziez ale zaraz przejmie dowodzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Mmala 10.04.06, 21:07 Daj mu jakieś absorbujące zajęcie. Mój właśnie prasuje sobie koszule. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 10.04.06, 21:11 o ja glupia! dzisiaj mu wszystkie wyprasowalam!! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mmala 10.04.06, 21:13 moj malzonek wlasnie SZafke na gore do lazienki zabral, ja wkrocze z butelka za jakies pietnascie minut, a potem pewno tu wroce... Dobrze, ze mamy dwa komputery, przynajmniej jeden powod do klotni mniej)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 10.04.06, 21:16 eh, no my sie nie klocimy o kompamoj maz zazwyczja mowi "siedz sobie, jak caly dzien w pracy siedzialem przy kompie,wiec mam dosc" Ale dzis musi zrobic przelewy i szuka roboty (Renatka, wiesz gdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mmala 10.04.06, 21:20 przelewy robie ja, pewnie z racji niegdys wykonywanej profesji)) a jak byl jeden komputer to w zasadzie tez sie o niego nie klocilismy. Teraz mamy za to wypas, bo Szafa sluzbowego laptopa pare miesiecy temu dostal. Szafce sie on strasznie podoba, ale nie wiedziec czemu tatus mu nie pozwala walic raczkami po klawiaturze i po ekranie... Wyrodny ojciec, przeciez dziecko sie uczy przez zabawe, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Mooh 10.04.06, 21:39 Czy mi się zdaje czy miałaś dziś wieczorem leniuchować z książką? Ja jestem, ale nie wiem na jak długo. Czekam na Pana Męża, który dziś baaaardzo zapracowany. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mooh 10.04.06, 21:43 Dle mnie wieczór to bardziej koło północy Teraz w domu za duże zamieszanie, zeby się ułożyć z książeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Mooh 10.04.06, 21:46 No to się nie dziw, że rano jesteś ciut niewyspana Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mooh 10.04.06, 21:54 Taaaa, tylko rano mam do tego inny stosunek Potem sobie obiecuję, że dziś już na pewno pójdę spać razem z Klusią i guzik z tego wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Mooh 10.04.06, 22:01 Ja zazwyczaj rano obiecuję sobie, że tym razem NA PEWNO odeśpię z Olenką podczas popołudniowej drzemki. Tyle że o 14.00 jakoś odechciewa mi się spać, a wszelkie zajęcia stają się albo niebywale atrakcyjne albo bardzo pilne do wykonania. I tak oto z klasycznego przykładu człowieka-śpiocha, stałam się człekiem, który potrzebuje coraz mniej snu. Ale tkwi w tym jakis diabeł, bo jak tylko poruszyłam ten temat zaczęłam okrutnie ziewać, a przeciez dopiero 22! Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Duram i Mooh, a propos spania 11.04.06, 07:40 Ile godzin zazwyczaj śpicie w ciągu nocy? Tak bym chciała być w stanie mniej spać, ale granica 7-8 godzin jest dla mnie nie do przeskoczenia. Oczywiście często śpię mniej (w zeszłym tygodniu raz poszłam do pracy po 4 godzinach snu), ale to jest dla mnie wykańczające. Czuję się źle, nie mogę efektywnie pracować, dostaję depresji. Nie jestem w stanie wygrać z moim organizmem w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Mmala 10.04.06, 21:39 gdzie Twój mąż szuka prcy, jeśli mogę być niedyskretna. Bo jeśli tam, gdzie mój, to może wszystkie się kiedyś tam spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mmala 10.04.06, 21:59 No to życzmy sobie nawzajem powodzenia tych mężowskich starań. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 10.04.06, 22:05 ))) czy macie jakies upatrzone strony www, jaka branza? u nas logistyczno-handlowa, ogolnie rzecz biorac. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mmala 10.04.06, 22:07 U nas bankowość. Jak coś znajdę w Waszej branży, to Ci podrzucę. A jak Wy coś znajdziecie, to się niniejszym podmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Mmala i Mooh 11.04.06, 07:38 My też będziemy niedaleko (a mąż już tam jest przez większość czasu) - na sąsiedniej wyspie. Ale w innej branży. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala i Mooh 11.04.06, 12:18 my szukamy na obu wyspach ale moj maz chyba jeszcze nie jest do konca przekonany, ma nadzieje,ze jednak u nas cos sensownego tj za godziwe pieniadze i nie okupione 12-sto godzinnym dniem pracy znajdzie.U PL albo pracujesz 8-10h i zarabiasz srednio albo zarabiasz duzo ale zapominasz jak wyglada Twoja rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mmala i Mooh 11.04.06, 12:33 A nawet jeszcze gorzej. Albo pracujesz 10-12 godzin (a pieniądze to kwestia branży, doświadczenia i umiejętności sprzedania się pracodawcy) albo nie pracujesz wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
danusiaole Re: Dawno nie było 10.04.06, 22:09 ja też jestem, mąż mi zasnął i myśli że flirtuję na czacie, co robicie Kobietki dzieci już śpią ?? MOje 2 aniołki na szczęście tak, tylko Matka będzie jutro chodzić na rzesach Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Dawno nie było 10.04.06, 22:13 Moje dziecie oczywiscie nie spi, froteruje podlogi w welurowej pizamce.Za to bedzie spal do 9tej, cos za cos.Ostatecznie stwierdzilam,ze wole sie wyspac....)Moj maz juz nawet nie pyta co robie, na szczescie wciagnal sie w Majewskiego wiec mam kompa dla siebie. Mooh- sie wie Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Dawno nie było 10.04.06, 22:15 O właśnie! Mmala przypomniałaś mi, że miałam Szymona oglądać i zrelacjonować Panu Mężowi jaki był dziś materiał. No to raczej nie zrelacjonuję... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Dawno nie było 10.04.06, 22:21 jest Kaczynski (ten od opery) i taka aktorka,co zaciaga po slasku (gra w jakims serialu komediowym).I "Lepper" tanczyl na stole) Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Dawno nie było 10.04.06, 22:27 Dzięki Mmala. Nie ma to jak samopomoc babska. Tylko że chodzi o tzw. "scenki" (bo Pan Mąż nie kręci w studio, tylko wcześniej przygotowuje z Szymonem jakieś skecze, typu "Miss Grenlandii"). Ale nie była to obowiążkowa praca domowa więc do kąta nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Dawno nie było 10.04.06, 22:32 Skecze sa dobre, hehehe, ale nie wiem co bylo, zapytam meza..... Zapytalam, byla "kra na Wisle", cokolwiek sie pod tym kryje Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Mmala 10.04.06, 22:17 To super, że się wie. Bo ja muszę zacząć poszukiwania od nowa. Miałam w ulubionych parę stron i podczas ostatniej awarii wszystko szlag trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 10.04.06, 22:22 widze,ze tez bierzesz czynny udzial w poszukiwaniach.Podrzuc mi jakies linki, moze byc na priv.Ja poki co wynalazlam jedna strone ale tam jest wiele odnosnikow.Tez ci podrzuce o ile jej nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mmala 10.04.06, 22:24 Na razie nic nie mam. Ale od jutra się wezmę za robotę Odpowiedz Link Zgłoś