Dodaj do ulubionych

chciałoby się napisać.....

20.04.06, 12:59
że już definitywnie skończyliśmy rehabilitację, ale czeka nas jeszcze jedna
wizyta za rok, bo to uciekanie pięt do środka o którym niedawno pisałam jest
co prawda kwestią rozwojową i samo przechodzi, zwłaszcza żę gdy siedzi nóżi
są w porzadku a sklepienie bardzo dobrze widoczne jednak Kuba jest duży. i
dlatego, że waży 14 kilo za rok jedziemy znowu zobaczyc jakz achowuje się
stopasmile)
niektórzy narzekają na brak zainteresowania ze strony lekarzy, ja mam
przyjemnośc trafiać na takich którzy pracują z powołaniemsmile)))
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 13:14
      no to swietniesmilez lekarzami to masz farta, faktycznie.A raczej Kubuleksmile

My tez idziemy dzis do ortopedy, z tymi stopami do srodka i w ogole do kontrol.
      Neurologa mamy jutro.I jak cos wynajdzie u Matka to ja opluje!!
      • kubona Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 13:24
        to rano wypij cos co spowoduje nadprodukcję śłinysmile)))

czy skorupka od jajka jest szkodliwa? bo mój struś własnie ją zjadł
      • kubona Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 13:25
        a może niech Matek ją po prostu ugryzie?
        • mmala6 Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 13:29
          predzej obsika, hehehewink

skorupka jajka ma duzo wapna i jest dobra na kosci.Niemniej jednak lepiej moze
          zeby Kubus jej nie jadlwink
          • kubona Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 13:34
            też mu to powiedziałam. wczoraj kredka świecowa powszechnie służąca do
            rysowania, dziś skorupka od wielkanocnej pisanki - łapki, bluza podłoga
            wszystko niebieskiesmile))) ciekawe co jutro?

a ja wczoraj narzekałam , że obiadu nie chciał zjesc
            • izka_74 Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 13:44
              Skorupki są szkodliwe tylko nieugotowane - patrz ptasia grypa i salomonella wink
              Pawełciu obrabia ostatnio namiętnie psie chrupki. Jak mu się uda przyuważyć, że
              pies je, to zaraz ma w dziobie i nie daje sobie wyciągnąć. Ale chyba nie są
              zbyt kaloryczne, bo byliśmy ostatnio na szczepieniu i przez dwa miesiące nie
              przytył ani grama.
              • wiolkak Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 14:29
                a jakie Pawełciu preferuje, bo Kaśka przegryza chappi (wołowina + cośtam), z
                miny wnioskuję, że nie
                są złewink
                • izka_74 Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 14:29
                  Nie wiem szczerze mówiąc, ale jakies takie k9olorowe są wink
                  • wiolkak Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 14:55
                    czyli na smak nie polecial, bo Kaśka żarła takiego brunatnego
                    • izka_74 Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 14:56
                      może maja jakieś braki w diecie? za mało popiołu albo co?
                      • wiolkak Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 15:00
                        z tym popiołem to sie pocieszasz jak mniemam, Piotrek jak jej zabiera
                        chrupeczki to pyta czy jej bakutilu brakuje?
                        • izka_74 Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 15:02
                          Ja tam czasem optymistka jestem - jak pies je i nie zdycha, to może i dzieci
                          przeżyją
                          • wiolkak Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 15:04
                            to pewne!
                            oby tylko pociągnęły nieco dłuzej niż ich czworonożni przyjaciele!
                            Kaśka chyba stwierdziła, że skoro karmi Figę, to w drodze rewanżu nie wypada
                            nie spróbować jedzenia z jej miskismile
                            • izka_74 Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 15:05
                              I zobaczymy, czy sierść się młodym gładka i lśniąca zrobi wink
                              • wiolkak Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 15:08
                                ale to trzeba oleju dodawać do karmy, słonecznikowego, albo oliwy z oliwekwink
                                • izka_74 Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 15:10
                                  To kurde gorzej, z oleju się ciężko podłogę w kuchni czyści
                                  • wiolkak Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 15:11
                                    można bezpośrednio do paszczy dawac, strzykawką czy coś
                                    • izka_74 Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 15:13
                                      ale koniecznie jak już psi chrupek będzie w dziobie, żeby był efekt, bo na
                                      pewno ma jakies witaminy rozpuszczalne w tłuszczach
                                      • wiolkak Re: chciałoby się napisać..... 20.04.06, 15:17
                                        no i poślizg będzie lepszy, one są strasznie suche i twarde przecież, a tak
                                        lżej pójdą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka