kangur4 06.05.06, 01:56 Wam opowiedzieć co usłyszał mój mąż, będąc na spacerze z M w Łazienkach. Otóż jakiś kilkulatek, zobaczywszy pawia z rozłożonym ogonem (teraz jest pełnia godów), wykrzyknął: - Mamo, mamo, patrz, kura zakwitła! )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampeliszka Re: Zapomniałam 06.05.06, 08:57 Dobre...To jest niesamowite, ze dzieci pozwalaja nam popatrzec na swiat z zupelnie innej perspektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Zapomniałam 06.05.06, 10:06 dzięki Kangur, od razu mi sie humor poprawił Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Zapomniałam 06.05.06, 10:45 Hehe super, ale mnie rozbawiłaś. Jesteś niesamowita. Ja wczoraj usłyszałam jak maluch słysząc jadącą karetkę powiedział: " Mamo pogotowie jedzie do kataru!" Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Zapomniałam 06.05.06, 11:26 Dobre)) Olek najpierw zobaczyl pawie, a potem kury, wiec raczej nie bedzie mial takich tekstow, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Zapomniałam 06.05.06, 11:31 może na widok kury będzie mówił, ze ktoś z pawia zrobił bonsai Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: Zapomniałam 06.05.06, 14:22 Świetne. Naprawdę rewelacja. Dzieci są genialne. Szkoda, że potem to wszystko stopniowo tracimy. Odpowiedz Link Zgłoś