Dodaj do ulubionych

Mmala gdzie te zdjęcia obiecane hę?

09.05.06, 16:08

Obserwuj wątek
    • kubona Re: Mmala gdzie te zdjęcia obiecane hę? 09.05.06, 21:26
      MMALA, zdjęcia byśmy obejrzały
    • pampeliszka Re: Mmala gdzie te zdjęcia obiecane hę? 10.05.06, 09:01
      no własnie? gdzie? gdzie?
      • mmala6 Re: Mmala gdzie te zdjęcia obiecane hę? 10.05.06, 13:40
        brzydko wyszlam, nie pokaze.
        • pampeliszka Re: Mmala gdzie te zdjęcia obiecane hę? 10.05.06, 13:42
          No nie badz taka, obiecalas!
          • mmala6 Re: Mmala gdzie te zdjęcia obiecane hę? 10.05.06, 13:47
            to pokaze Matka w roli glownej a ja troche w tle
            • mmala6 poszlo 10.05.06, 13:58

• duramgama Re: poszlo 10.05.06, 13:58
                Gdzie poszło..?
                • mmala6 Re: poszlo 10.05.06, 14:01
                  na Niemowalki&Maluchy poczta wspolna
                  • pampeliszka Re: poszlo 10.05.06, 14:14
                    i juz nie jestes podobna do Ani Shirley..., zupełnie bym Cie teraz nie poznała
                    a dlaczego nie bylas w sukience???
                    • mmala6 Re: poszlo 10.05.06, 14:15
                      hehehe, bo nie posiadam takowej!wink
                      • pampeliszka Re: poszlo 10.05.06, 14:17
                        a ja myslalam, ze masz manie sukienkowa i w szafie 100 suknie na wszystkie okazje...
                        ps.Malgos ostatnio sie robi sukienkowy, jak sie pytam, co ubierzemy nba spacer
                        to idzie do szafy i wyciaga... sukienke
                        • mmala6 Re: poszlo 10.05.06, 14:18
                          no widzisz prawdziwa damasmile
                          ja manie sukienkowa? skadze Ci to przyszlo do glowy!zwlaszcza teraz, w 'erze
                          Mateusza'?wink
                      • kubona Re: poszlo 10.05.06, 14:18
                        Mmala fajne zdjęcia, co Ty chcesz?
                        • mmala6 Re: poszlo 10.05.06, 14:19
                          bo przebrane i wybranewink)
                          • wiolkak Re: poszlo 10.05.06, 14:20
                            zaraz zerknę to sie wypowiem
                            • wenus.z.willendorfu Re: poszlo 10.05.06, 14:24
                              Mmala, nie wiem, dlaczego się czepiasz tych zdjęć?
                              Masz teraz czarnawe włosy, czy tylko mi się wydaje? (chociaż dla mnie cały czas
                              JESTEŚ blondynką!)
                              • mmala6 Re: poszlo 10.05.06, 14:27
                                Wenus, ja zawsze takie mialam-ciemny braz.Na tych wczesniejszych zdjeciach
                                wyszly jasniej bo pewnie bylo inne swiatlo na zdjeciach.
                          • wiolkak Re: poszlo 10.05.06, 14:23
                            jesteś zwyczajną kokietką!
                            bardzo ładnie wyglądasz!!!!
                          • tropikalna Durna Ty... 10.05.06, 14:26
                            i prosze moderatorke zeby nie usuwała tego postu!!!
                            Slicznie wyglądasz i wcale nie jesteś gruba!
                            A Matuś jest taki śliczny... Szkoda że zajętysad
                            • mmala6 Re: Durna Ty... 10.05.06, 14:28
                              wybralam zdjecia, na ktorych nie widac tak bardzo mojej 'grubosci', hehe.
                              Przeciez wiedzialam,ze nie napiszecie 'ale wstretnie wygladasz, wez idz sie
                              odchudzic!'wink
                              p.s. Matek jest wolny ale narazie nie chce sie wiazacwink
                              • wiolkak Re: Durna Ty... 10.05.06, 14:31
                                spokojna głowa, gdybys potrzebowała to byśmy napisały!
                              • tropikalna Re: Durna Ty... 10.05.06, 14:33
                                Mmala a jakie są sposoby na ukrycie grubości?
                                Bo ja szukam i szukam i nic...smile
                                Tobie się w 100% udało co widać na zdjęciach jeśli faktycznie BYŁO CO UKRYWAĆ...
                                • mmala6 Re: Durna Ty... 10.05.06, 14:36
                                  BYLO i JESTsmile
                                  • tropikalna Re: Durna Ty... 10.05.06, 14:37
                                    I DALEJ NIE WIEM JAK TO SIE ROBI JEŚLI JEST!!!
                                    PLS SZYKUJE MI SIE WESELE...
                                • wiolkak Re: Durna Ty... 10.05.06, 14:37
                                  Mmala chowa po kieszeniach, a reszte do torebkiwink
                                  • mmala6 Re: Durna Ty... 10.05.06, 14:40
                                    Tropikalna, mam Ci zdradzic moje tajemne sekrety? wink
                                    • tropikalna Re: Durna Ty... 10.05.06, 14:41
                                      tosz siedzę i czekam!!!
                                      • mmala6 Re: Durna Ty... 10.05.06, 14:46
                                        no coz, ten swterek to tak po prawdzie nie byl mi potrzebny ale przykrywa ladnie
                                        waleczki.Buty na wysokim obcasie sa baaaardzo niewygodne ale podnosza i
                                        wyszczuplaka cala sylwetke.Spodnie w kant akurat mi sie podobaja ale kant
                                        wyszczupla nogi (pod warunkiem ze nie jest obcisly).Dekold w serek wydluza
                                        szyje, co tam jeszcze....jeden kolor calosci (ciemny braz spodnie i bluzka)
                                        rozwniez uspokajaja i nie zwracaja uwagi na poczegolne partie cialawink
                            • wenus.z.willendorfu Tropikalna 10.05.06, 14:32
                              oczywiście, że tego postu nie usunę.
                              Gdyby była taka możliwość to nawet bym go wyróżniła na kolorowo!
                              • niemowlaki_maluchy Mmala 10.05.06, 16:09
                                Jak Ty jesteś gruba, to ja jestem anorektyczką!!!
                                Czego ty się siebie czepiasz, dziewczyno!
                                Chodź tu na delicje i nie denerwuj mnie, babo Ty!

A Mateuszek śliczny chłopak. Jak zwykle zresztą. I wygląda na supergrzeczniaczka!
                                • duramgama Re: Mmala 10.05.06, 16:10
                                  Jasna mać, no i się nie przelogowałam.
                                  • mmala6 Re: Mmala 10.05.06, 16:14
                                    wiedzialam, ze to Tywink
                                    Mateusz AKURAT byl naprawde bardzo grzeczny.Chyba wyczul powage sytuacji.
                                    Znaczy sie dobre zdjecia wybralam? nie widac mojej grubosci?wink)
                                    • duramgama Re: Mmala 10.05.06, 16:19
                                      Zaraz będzie widać Twoją siność jak Ci przyfasolę!wink
                                      Jak ja kocham wszystkie odchudzające się szczupłe kobiety...
                                      • mmala6 Re: Mmala 10.05.06, 16:24
                                        Duram, szczupla to Ty jestes, ja jestem...'przy kosci' (jak ja nie cierpie tego
                                        okreslenia!).
                                        • duramgama Re: Mmala 10.05.06, 16:27
                                          To mów "przy szkielecie" lub "przy kośćcu"wink
                                          Chcesz delicję? :-p
                                          • mmala6 Re: Mmala 10.05.06, 16:28
                                            pewnie!wink
                                            • duramgama Re: Mmala 10.05.06, 16:32
                                              No to częstuj się moja droga.
                                              • mmala6 Re: Mmala 10.05.06, 16:36
                                                dziekuje moja milasmile
                                                chyba juz czas budzic Mateusza, spi 3,5h, ten jak juz zasnie to koniec!
                                                • kubona Re: Mmala 10.05.06, 20:00
                                                  mmala jak ty to robisz? kuba sypia po 25 minut w ciągu dnia, w nocy ok 12.......
                                                  • mmala6 Re: Mmala 10.05.06, 21:58
                                                    Kubona, zapytaj jak Mateusz to robi?bo ja nie mam z tym nic wspolnego oprocz
                                                    udostepnienia mu osobnego pokoju, ciszy, spokoju i duzej ilosci tlenuwink
                                                  • kubona Re: Mmala 10.05.06, 22:05
                                                    zapewniam mu to wszystko i śpi po 25minut. potem zasypia przed kąpielą na
                                                    chwlę, bo jest brutalnie budzony przeze mnie po powrocie do domu i na szczęśie
                                                    dziś zasnął o 21. rano czeka nas pobudka bo Mariusz ma wolne więć Kuba wstanie
                                                    ok 8
                                                    aaa nie zjadł dziś kolacji, więc niedługo czeka mnie alarm kaszowy.
                                                  • mmala6 Re: Mmala 10.05.06, 22:07
                                                    widocznie nie potrzebuje tyle snu co Mateusz.Matek w nocy spi 10-12h w
                                                    zaleznosci od nie wiem czego.Teraz zasnal o 21-ej, pewnie bedzie spal do 8mej z
                                                    kawalkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka