kubona 10.05.06, 22:14 bo na jednym i drugim forum cisza jak makiem zasiał. czwartek dziś, czy ki diabeł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubona Re: lista obecności ZSD 10.05.06, 22:19 ja też bo zapomniałam się zgłosić i co? nikt więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: lista obecności ZSD 10.05.06, 22:21 wyglada na to, ze jestemy same.Moj maz znowu cos grzebie w aucie, ostatnio tak grzebal w kabelkach ze cos porozlaczal i mu auto nie zapalalo, hehehe zylowal rano pol godziny i juz mial wizje mega drogiej naprawy w warsztacie! Zaraz wroci i chyba sobie wskoczymy do lozeczka Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: lista obecności ZSD 10.05.06, 23:06 dupa blada suwaczek mi nie wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
tu.acha Re: lista obecności ZSD 10.05.06, 23:07 o, ja jeszce jestem...ale jakoby mnie już wcale nie było, bo spać ide. Nietomnam. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: lista obecności ZSD 10.05.06, 23:08 ja tez jeszcze jestem. Ale czuje sie fatalnie i chyba zaraz pojde spac Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: lista obecności ZSD 10.05.06, 23:25 I ja jestem, jak zwykle cicho siedzę, ale spadam już bo mnie sen ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: a nie bo ja 11.05.06, 09:32 czesc, spiochy ja dzis wstalam o 8, Malgol o 6.30 jak zwykle, ale tak jojczal, ze tatul nie wytrzymal i wstal, hehe, wiec mialam troche spokoju Kubona, no jak ja moglam zapomniec co to ZSD... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: a nie bo ja 11.05.06, 09:33 idę położyć Kaśkę bo utrudnia to sobie spokojnie posiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: a nie bo ja 11.05.06, 09:58 myślałam w swojej naiwności, ze skoro ziewa to chyba chce spać? Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: a nie bo ja 11.05.06, 09:37 no nie wiem)) jak mogłaś zapomnieć. ja wstałam z synem o.........9.! teraz dziecko poszło z ojcem do hurtowni budowlanej po roletę na okno, a ja zamiast robić śniadanie zaglądam na moje ulobione nim i gnaw Odpowiedz Link Zgłoś
pampusia Re: lista obecności ZSD 11.05.06, 12:51 ja tez właśnie obecna. Olka po poranno dopołudniowym marudzeniu zasnęła na chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
anetka75 Re: lista obecności ZSD 11.05.06, 12:58 jak najbardziej obecna! ładny dzień się zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Witam 11.05.06, 13:36 i... ziewam. Jakaś się senna (SZSD zrobiłam po tym 3-godzinnym buszowaniu w ... pisakownicy. Przywieźli nam dzisiaj górę świeżego piachu i dzieciaki oszalały. Miałam go wszędzie - we włosach, w butach, za bluzką, boję sie sprawdzać inne rejony Odpowiedz Link Zgłoś