Dodaj do ulubionych

prezent dla chlopca

28.09.06, 12:37
jaki prezent dla chlopca na chrzciny - jako chrzestna
Obserwuj wątek
    • matylda301 Re: prezent dla chlopca 29.09.06, 17:29

• jola427 Re: prezent dla chlopca 29.09.06, 18:49
        Też myślę, że coś praktycznego. A może matę edukacyjną? Może buciki, kombinezon
        na zimę, fotelik do karmienia, karuzelę na łóżeczko, jeździk jakiś. Lepiej
        uzgodnij z rodzicami, żebyś nie kupiła czegoś, co mają, lub czegoś, czego nie
        chcą. Oczywiście plus Pamiątka Chrztu Św. Teraz są takie śliczne.
        Pzdr. Jola
    • agnieszkaela Re: prezent dla chlopca 02.10.06, 09:41
      Ja praktycznych prezentow nie lubie, a juz buty czy kombinezon....dla mnie sa
      nie do przyjecia jako prezent na chrzest. Co innego zabawka, jesli faktycznie
      rodzice chca cos takiego. Choc moim zdaniem na chrzest mozna dac niepraktyczny
      prezent, ale taki jakiego sie nie da na zadna inna okazje-srebrna lyzeczka,
      skarbonka itp z grawerem oczywiscie.
      Ale faktycznie, najlpiej spytaj rodzicow czy chca cos na pamiatke czy cos
      praktycznego.
      • xx2004 Re: prezent dla chlopca 02.10.06, 18:12
        A ja poleciłabym łancuszek z medalikiem . Medalikoczywiscie z wygrawerowanym
        imieniem , data chrztu oraz od kogo taka pamiątka. Uważam ze to dobry prezent i
        na cale zycie. Pozdrawiam
    • buzka25 Re: prezent dla chlopca 04.12.06, 12:21
      ja chrzciła moje dziecko teraz w sobote (02.12.2006) i chrzestni dali kase, i
      album pamiatkowy, a my za te kase cos kupimy małemu juz mamy wybrane
      ekropka.com/img/fp_g5914/fp_5914.jpg o ile da ci sie otworzyc,i jeszce
      cos ale nie wiemy narazie. tez mamy chłopca.A tak apropo nie wiem ile kasy sie
      daje, nasi chrzestni dali 1000 i zapłacili msze w kosciele. (ale oni maja kase)
      wiec mozesz dac tyle na ile cie stac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka