Gość: guest IP: *.* 05.09.01, 20:31 Jakie puzzle lubią wasze dzieci??Gdze można kupić puzzle z 6-ciu elementów?15 to dla mojego dziecka za dużo.Z jakiego tworzywa powinny być?Proszę o radę.Beata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Puzzle dla trzylatka. IP: *.* 05.09.01, 23:04 Polecam puzzle holenderskiej firmy Jumbo (ze słoniem); bardzo dobre jakościowo, ciekawe wzory i kolorystyka. Moi chłopcy już jako 2-2,5 latki układali je pasjami. Były to puzzle złożone z czterech obrazków: 4, 6, 9 i 16 elementów.Tej samej firmy mamy również 18-elementowy pociąg (duże puzzle, lokomotywa i każdy z wagonów mają po 3 elementy).Niestety, kupowaliśmy te zestawy ze 2 lata temu, więc nie wiem, jaka jest aktualna oferta tej firmy na rynku.Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Puzzle dla trzylatka. IP: *.* 06.09.01, 09:34 My z niespełna - trzyletnią Gabą układamy PUZZLE Ravensburger, których kształty typowe i nietypowe wyryte są na tekturce. Bardzo fajna rzecz. Do nabycia w Supermarketach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Puzzle dla trzylatka. IP: *.* 08.09.01, 10:05 Hej! Ja do dzis pamietam moje puzzle. Byly to duze drewniane klocki (takie szescienne). Chyba 9 tworzylo obrazek. Z kazdego zestawu mozna bylo zrobic 6 rysunkow.I podobno potrafilam nad tym siedziec godzinami.Suzann Odpowiedz Link Zgłoś