IP: *.* 14.09.01, 08:21
Dziewczyny, zwłaszcza te z Krakowa! Ubzdurałam sobie kupić Filipowi koszulę - taką jak na faceta tylko dla dwulatka.Może wiecie, gdzie można taką kupić. Pytałam w tych sklepach dla dzieci koło dworca, ale tam mają tylko białe , takie wsiurskie? z krawatem!ohyda!!!Z góry dziękuję za wszelkie informacje!!Pozdrawiam serdecznie - Ewa mama Filipa bez koszuli!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Koszula? IP: *.* 14.09.01, 10:01
      Mojemu synowi kupuje koszule "meskie" w sklepach z uzywana odzieza dla dzieci. Jest ogromny wybor. Koszule sa najczesciej w kratke, flanelowe albo z bawelny. Sa tez oczywiscie z jeansu lub sztruksu. Cena na 104 cm - do 10 zl
      • Gość: guest Re: Koszula? IP: *.* 14.09.01, 10:03
        Ewa- podaj rozmiar, sprawdzę koło siebie w sklepie na Kalwaryjskiej. Miewają takie rożne rzeczy. Kaśka
        • Gość: guest Re: Koszula? IP: *.* 14.09.01, 10:17
          W Hucie jest sklep nazywa się chyba Swiat dziecka, ja kupowałam tam koszulkę z krótkim rękawkiem ale z długim też były.
    • Gość: guest Re: Koszula? IP: *.* 14.09.01, 10:20
      A co to jest "wsiurskie" ?ATA
    • Gość: guest Re: Koszula? IP: *.* 14.09.01, 12:06
      Bardzo dziękuję!!!Rozmiar - chyba 104 lub 110, one są tak różne , że już sama niewiem?Gdzie jest ta tania odzież?Byłam kiedyś w 3 i nic nie było!"Wsiurskie" to znaczy - beznadziejne, okropne, brzydkie itp.
    • Gość: guest Re: Koszula? IP: *.* 17.09.01, 10:31
      Ewo, w sklepie na ul. Kalwaryjskiej (pod filarkami) numeru nie pamiętam niedaleko przystanku tramwajowego (przystanek za KORONĄ) są koszulki flanelowe w kratę - różne kolory a normalne niestety tylko białe, myślę jednak, że ładniejsze od tych co widziałaś. Ceny w granicach 26,00 zł.Kaśka
      • Gość: guest Re: Koszula? IP: *.* 19.09.01, 10:56
        Kasiu bardzo dziekuje za informację!!
        • Gość: guest Re: Koszula? IP: *.* 19.09.01, 11:48
          Polecam się na przyszłość.:)Kaśka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka