Gość: Misiek IP: *.* 19.02.02, 16:59 ... ma dopiero 3 lata, a już jest fanem serialu :"Było sobie życie". Cieszę się niezmiernie, że interesują go takie rzeczy - powiedzcie, czyż nie jest inteligentny? To oczywiście po mnie, a jakże . Jestem dumna z mojego mądrego chłopca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Mam cudowne dziecko.... IP: *.* 19.02.02, 17:35 Cześć !Może to już się objawia przyszły doktor nauk medycznych ????Jakby brał się do wybierania specjalizacji to proponuję geriatrię - na starość pójdziemy do niego po znajomości!PozdrawiamIza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mam cudowne dziecko.... IP: *.* 19.02.02, 18:39 ha ha - zapiszę mu to w kalendarzyku - zapiszę twoje dane, żeby pamiętał, że ty po znajomości i bez kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malandzia Re: Mam cudowne dziecko.... IP: *.* 19.02.02, 19:22 Hejmój 5cio latek też ogląda ten serial z zapałem a potem wszystkim dookoła tłumaczy co dzieje się w organiźmie ludzkim . Uważam że powinno być więcej takich fajnych"bajek" dla dzieci.Pozdrawiamy serdecznie fani serialu"było sobie życie"Malandzia i M&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Mam cudowne dziecko.... IP: *.* 19.02.02, 20:24 Kiedy to dają i na którym programie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Mam cudowne dziecko.... IP: *.* 19.02.02, 22:46 Na Pulsie, od poniedziałku do piątku o godz. 9:45 i 16:35Pozdrawiam Dorkę i Krista i SikorkiDorka, żona Chrisa i mama Wojtka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiaW-punkt Re: Mam cudowne dziecko.... IP: *.* 19.02.02, 22:48 Czesc dziewczynyMy tez fanki od seri bylo sobie zycie, my to znaczy mama i cora niespelna szescio miesieczna. Ogladamy zawsze rano na tv puls, Nati siedzi w swym krzeselku, mama pakuje kaszke do buzi a w tle bajka.Ale tak na serio to uwazam ze to swietna bajka edukacyjna dla dzieciaczkow i oby takich bylo jak naj wiecej.Pozdrawiamy wszystkich fanow od " Bylo sobie..." Odpowiedz Link Zgłoś