IP: *.* 26.04.02, 13:41
Moja mała dzisiaj "sama z siebie" posprzątała zabawki, bez namawianie , zwracania uwagi itp. Zawołana rano do pomocy w ścieleniu łóżka (co uwielbia) wpierw posprzątała i odłożyła na miejsce zabawki a potem pobiegła do pokoju.Stałam a szczeka zwisała mi do podłogi.Wiktoria ma 2 lata. O Matko aby zostało jej to na stałe !!!monikap
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Cuda IP: *.* 26.04.02, 15:44
      No, no gratulacje.Meja jest na etapie wywalania wszystkiego z wszystkiego.
    • Gość: Agnieszka,mamaAniZosiJulki Re: Cuda IP: *.* 26.04.02, 15:59
      Przejdzie jej, jak będzie miała 6 - 7 lat i wtedy na pytanie, dlaczego nie pościeliła łóżka, odpowie: "Bo nikt mi ie powiedział, że mam pościelić". Tak mi wczoraj odrzekła moja Ania, która właśnie skończyła 9 lat, rozwiewając w ten sposob moje złudzenia, że mam dziecko "wdrożone" do porządkow domowych.A tak wogóle, to ma ścielić swoje łóżko chyba od 5 lat i nie policzę, ile razy jej o tym mówiłam. Tak więc ciesz się i korzystaj z małej pomocnicy.:hello: Agnieszka
    • Gość: agnes Re: Cuda IP: *.* 26.04.02, 19:15
      WitaM.Obawiam się, że jednak jej to przejdzie. Moja Madzie też miała etapy "porządnickie", a teraz już niestety ich nie ma. Ma 7 lat.Ale póki co korzystaj i chwal, a może moje czarne proroctwa sie nie spełnią,czego Ci szczerze życzęjaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka