moofka 25.11.06, 21:18 muszkieterzowie jechają koniami i zawalczają bandziorów ja go moge sluchac bez przerwy tego mądralę mojego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chupachups1 Re: musze bo do jutra zapomne ;) 26.11.06, 12:00 Rycersko - moja córka bawiac się rycerzykami, którzy miają w rękach miecze mówi: musze im wyjąć z rączek walczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka mleczarsko 28.11.06, 08:21 ogląda dziecko moje bajke o bolku i lolku gdzie mały byczek dosysa się do mamy wymion mamy krowy -o byczek pije mleczko ja na to - tak ty tez lubisz mleczko -no, ale ja nie pije od krowy -taaaaaa? a od kogo - pytam zdziwiona -z takiego pudla, co mi nalewasz Odpowiedz Link Zgłoś
greta.w Re: mleczarsko 28.11.06, 13:03 mi kiedyś moja pacjentka odpowiedziala, że nie daje dziecku mleka krowiego, tylko.... łowicke no nie wiem.... chyba doją łowiczanki) Odpowiedz Link Zgłoś
bathilda Re: mleczarsko 16.11.07, 13:03 Łowiczanki. Spłakałam się ze śmiechu ... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: musze bo do jutra zapomne ;) 28.11.06, 08:24 wychodzi mój przedszkolak rano i widzi mgłę gestą listopadową - patrz tato, ile wstrętnego kurzu - to nie kurz, to mgła - nie - to kurz ..... cholerny i tak sobie mysle, czy to ja sie tak przy sprzataniu zachowuje )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: musze bo do jutra zapomne ;) 19.11.07, 16:25 moofka napisała: > muszkieterzowie jechają koniami i zawalczają bandziorów > > ja go moge sluchac bez przerwy tego mądralę mojego Odpowiedz Link Zgłoś